Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 322 / 31 / 0
Ten chinski jest średni. Nie ma takiej petardy jak ten z Holenderskiej strony z suplementami na siłkę. Ten kryształek jest mega drobniutki w porównaniu z liftmode z USA.
Raz na tydzień jest super faza, jeszcze jak w połowie dasz z 50mg tramadolu to jest petarda, bez tego spac się chce za mocno, np. Jak wrzucisz o 12 to 20 już się mocno chce spać, a jak trochę trampka dorzucisz to do rana można nie spać;)
Na drugi dzień możesz załadować podwójna dawkę i już nie osiągniesz tego efektu co w pierwszy dzień, tylko bardziej się w głowie kreci. Na trzeci dzień to już w ogóle prawie nic nie czuć.
  • 3245 / 617 / 0
phenibut-revange-2021-www-1.jpg
A co myślicie o takim 900mg 100 kapsułek. Ja bym kupił jak odłożę bo wolał bym bezpieczne kapsułki z odmierzoną dawką, a nie proszek czy kryształki na oko, a pózniej spać 2 dni na zejściu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 958 / 175 / 0
@Verbalhologram ja miałem tej firmy tylko w prochu i był okej.Jaki problem kupić wagę za 80ziko i odmierzyć proch?Znacznie taniej kupisz w prochu jak takie kapsułki.
  • 3245 / 617 / 0
Znalazłem coś takiego: Gabalance Neurofluid 30ml Fenibut substytut
Gabalance Neurofluid 30ml Fasoracetam nacin-GABA

Reklamowane jako zamiennik fenibutu.

Składniki: Fasoracetam, Niacin-GABA, Kwas gamma-aminomasłowy (GABA), glicyna, Melisa lekarska 10:1 ekstrakt, l-teanina, jabłczan magnezu, kompleks witamin grupy B, naturalny nośnik, naturalna mieszanka aromatyczna,
Screenshot 2023-08-25 at 10-56-16 Gabalance Neurofluid 30ml Fenibut substytut.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 505 / 110 / 0
To nie zadziala w 5 proc. tak jak fenibut
  • 4 / 1 / 0
25 sierpnia 2023Verbalhologram pisze:
Znalazłem coś takiego: Gabalance Neurofluid 30ml Fenibut substytut
Gabalance Neurofluid 30ml Fasoracetam nacin-GABA

Reklamowane jako zamiennik fenibutu.

Składniki: Fasoracetam, Niacin-GABA, Kwas gamma-aminomasłowy (GABA), glicyna, Melisa lekarska 10:1 ekstrakt, l-teanina, jabłczan magnezu, kompleks witamin grupy B, naturalny nośnik, naturalna mieszanka aromatyczna,

Screenshot 2023-08-25 at 10-56-16 Gabalance Neurofluid 30ml Fenibut substytut.png
Fasoracetam jest uważany za „odtrutkę” na Phenibut i pomaga podleczyć mózg po uzależnieniu od Phenibutu, bo zwiększa ilość receptorów Gaba B, może być bardzo pomocny dla osób uzależnionych od Phenibutu żeby go bezpieczniej i mniej boleśnie odstawić, oczywiście nie ten preparat bo to ma tylko 5 mg Fasoracetamu, to może zadziałać uspokajająco, ale na pewno inaczej niż Phenibut i nie jest w żadnym stopniu jego zamiennikiem, zamówiłem żeby przetestować, prawdopodobnie patrząc na skład to typowo sedatywne działanie ma
  • 4 / / 0
Opowiem wam moją historię. Od nie wiem około 2 lat biorę pregabaline w różnych dawkach, mniej więcej przedział 300-600mg. Do tego przyjmuje fenibut raz na tydzień w różnych dawkach ale już na mnie nie działa. Ale do rzeczy. No może jeszcze dodam że cierpię na bezsenność od nie wiem roku może więcej i dosyć słabo się odżywiam. Pracowałem za granicą jako kierowca ciężarówki. Dzień przed tym incydentem przyszła mi paczka z polski z f-fenibutem i fasoracetamem . I jak przyszła to prawię że wszystko na raz. Tzn po kilka psikniec Faso potem za pół godziny f fenibut tak z pół grama i potem za jakąś godzinę 150 albo 300 pregabaliny. I pierwszy raz całą noc przespałem. Rano obudziłem się przed budzikiem. Poscielalem łóżko, zjadłem jedna kanapkę i poszedłem do pracy. Rano miałem pojechac po piasek i wrócić z nim. I podczas tego załadunku zasłabłem i ponoć miałem jakieś drgawki i wręcz pod epilepsję to podciągnęli i jak zasłabłem o 7:30 około to przez około 12-15 godzin nie mogli mnie dobudzić aż sam się obudziłem. Oczywiście na intensywnej terapii. Ale na drugi dzień przenieśli mnie na normalną sale a na trzeci dzień wyszedłem. Wyniki miałem bardzo dobre i do tej pory nie wiedzą co mi jest. Nie wiem miał może ktoś coś podobnego albo słyszał o czymś podobnym? To było tydzień temu, od kilku dni czuję się normalnie jeżdżę samochodem itp ale w domu jestem. Macie jakieś pomysły co to mogło mi się stać??

przeniosłem do odpowiedniejszego wątku - Detronizator2
  • 927 / 288 / 5
@Loozer21 Jak na moje efekt uboczny fenibutu, taki sam efekt może wystąpić przy baclofenie gdzie jest to lepiej zbadane. Po prostu wszystko ci zeszło i nastąpiły efekty z odbicia. Ale mogło być to też coś innego.
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 364 / 109 / 0
@Loozer21 Powiem Ci że przegiąłeś z dawką bo to 500mg f-fenibutu to jak 3 g zwykłego fenibutu, a jak jeszcze pregabę dowaliłeś to się nie dziwię.
"Life pain always sexy"
  • 4 / 1 / 0
26 sierpnia 2023Loozer21 pisze:
Opowiem wam moją historię. Od nie wiem około 2 lat biorę pregabaline w różnych dawkach, mniej więcej przedział 300-600mg. Do tego przyjmuje fenibut raz na tydzień w różnych dawkach ale już na mnie nie działa. Ale do rzeczy. No może jeszcze dodam że cierpię na bezsenność od nie wiem roku może więcej i dosyć słabo się odżywiam. Pracowałem za granicą jako kierowca ciężarówki. Dzień przed tym incydentem przyszła mi paczka z polski z f-fenibutem i fasoracetamem . I jak przyszła to prawię że wszystko na raz. Tzn po kilka psikniec Faso potem za pół godziny f fenibut tak z pół grama i potem za jakąś godzinę 150 albo 300 pregabaliny. I pierwszy raz całą noc przespałem. Rano obudziłem się przed budzikiem. Poscielalem łóżko, zjadłem jedna kanapkę i poszedłem do pracy. Rano miałem pojechac po piasek i wrócić z nim. I podczas tego załadunku zasłabłem i ponoć miałem jakieś drgawki i wręcz pod epilepsję to podciągnęli i jak zasłabłem o 7:30 około to przez około 12-15 godzin nie mogli mnie dobudzić aż sam się obudziłem. Oczywiście na intensywnej terapii. Ale na drugi dzień przenieśli mnie na normalną sale a na trzeci dzień wyszedłem. Wyniki miałem bardzo dobre i do tej pory nie wiedzą co mi jest. Nie wiem miał może ktoś coś podobnego albo słyszał o czymś podobnym? To było tydzień temu, od kilku dni czuję się normalnie jeżdżę samochodem itp ale w domu jestem. Macie jakieś pomysły co to mogło mi się stać??

przeniosłem do odpowiedniejszego wątku - Detronizator2
Przedawkowałeś. Przy F-Phenibucie dawkowanie można zaczynać nawet od 50 mg gdzie przy normalnym nic nie poczujesz co już pokazuje różnice w działaniu, która właśnie jest mniej więcej 5 krotna - silniejszy F-Phenibut. Silniejsze działanie=silniejsze interakcje. Warto zaczynać od najniższej możliwej dawki czyli 50 mg i stopniowo zwiększać aż znajdzie się taką dla siebie. Jak sam widzisz skutki mogą być opłakane więc lepiej to robić z głową i już tego błędu nie popełnić.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.