Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 177 / 53 / 0
Pregabalina żeby funkcjonować plus trazodon/mianseryna itp. żeby spać albo powolne zejście z dawek plus dobra obstawa suplementacyjna. Mi osobiście pomaga siarczan agmantyny (do zmniejszania dawek a nie łagodzenia CT!), inni chwalą homotaurynę, niestety nie ma jej w polskich sklepach. Przejrzyj ten wątek albo najlepiej temat o baklofenie (podobna substancja), często można znaleźć rady jak przeżyć. Ładnie poleciałeś :patrzy: Będzie tak źle, jak było dobrze podczas najlepszego lotu. To wszystko siedzi tylko w głowie ale wiem, że łatwo mówić. Powtarzam się ale fenibut nie nadaje się absolutnie do ciągów tylko na gorsze/stresujące dni i mimo to trzeba pracować nad sobą a nie zamykać problemy w szafie bo jazda na wyhamowanym mózgu nas nie uleczy.
Ja mam w excelu porobione rozpiski co, ile, kiedy, jaka średnia, jaka maksymalna, staty z tego miesiąca w zeszłym roku, kolorki w skali przegięcia i wolnych dni żeby nie popłynąć w siną dal i każdemu polecam.
  • 24 / 3 / 0
Dzięki za rady ale nie mam głowy do tego jakoś przetrwać będzie trzeba i liczę że wróci po tygodniu norma jakąś, ewentualnie co w aptece bez recepty bez niczego by się wspomóc ?
  • 177 / 53 / 0
Kup sobie Apap Noc i witaminy, zwłaszcza z grupy B. W łóżku najlepiej próbować skupić się na długim, powolnym oddechu, żeby nie wpadać do króliczej nory czarnych myśli.
  • 1070 / 135 / 0
Pregabe czy baklofen ogarniesz z erecept, ale jak nie chcesz to szykuj się na chujowy tydzień z dużą bezsennością i wzmożonymi lękami, a kolejne tygodnie z obniżonym samopoczuciem. Bez recepty kup jeszcze dobry magnez, valdix, wit b. Agmatyna jest dobra nawet na odstawkę.
  • 3 / / 0
03 maja 2022Davvid19922 pisze:
Dzięki za rady ale nie mam głowy do tego jakoś przetrwać będzie trzeba i liczę że wróci po tygodniu norma jakąś, ewentualnie co w aptece bez recepty bez niczego by się wspomóc ?
To David and everyone else who has tried USA Supplements Phenibut 100 gram containers.... Is it not good?

Because David said 1st it was amazing but the 2nd time it was not. I am translating the polish and so some of the english is getting lost.

What about the capsules? any good?

Please let me know
  • 46 / 12 / 0
Czy ja jestem jedyną osobą w tym wątku która je puder i jest z niego zadowolona?
Bo mam wrażenie że jakby jakiś dziwny hype się zrobił że kryształ super a proch zły. Ja jem od lat proch i jest rewelacja. Cały czas, nieprzerwanie lot jest świetny.
  • 3 / / 0
Well Im not sure because earlier David mentioned he had a crystal version as did someone else and it worked great but when they got the powder version from the same company it had little to no effect. He had to take much more to get any thing if even close to the crystal.

By the way I have heard that crystal is always more potent that powder because of surface or however the chemistry is... I read on other sites as well the same comparison. A company would not be supplying crystal once and then powder the next in my opinion. The only reason they would do that is if Crystal is more expensive. I mean if one were to think about --- a company sends out a more potent version the first time and the person re orders 1-2 more containers and next thing you know its much inferior+plus probably costs less to manufacture. Product is already open and then most places dont even accept a return for opened goods.

I dont know just my thought that a company with mischevious intentions could do something like...
  • 494 / 134 / 0
@earphones123 mate, I'm not sure what your name is, I'm Tom by the way - the thing with getting diet supplements like phenibut is that no one tests them as tightly, accurately and precisely as they would if the product were a medicine (not a supplement), say, diclofenac (sold under the brand name of Voltaren here in Poland). That's the reason why different phenibut batches coming from the same company can be way different - one could be great, the other one could be a piece of shit. That's how it works all around the world if I'm not mistaken - surely there are some exceptions here and there, but as long as you're buying a diet supplement, and not a medicine, be aware that the quality may vary.
PW - pamiętaj o privnote.com
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai

w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
  • 52 / 6 / 0
Próbował ktoś ten apteczny z rosji czy tam ukrainy?
  • 24 / 3 / 0
Tak że ten, zwała była straszna 3-4 dzień szkoda gadać, bezsenność gorsza niż przy futrze, 5 dnia zaczynało poprawiać, melatonina , witaminki , ale jednak wracać będę do feni z tym że już tak szaleć nie mam zamiaru jednak te przerwy są ważne w stosowaniu ;) rada taka : jeśli chcesz poczuć czy zle się czujesz po odstawieniu feni jeśli lecisz parę /paręnaście/kilkadziesiąt dni nie sugeruj się jak ja tym pierwszym dniem że niby gorzej ale luzik, to nie futer, poczekaj drugi dzień będzie gorzej znacznie, trzeciego będziesz klną byle by wróciło do normy ;) pozdrawiam
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.