Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 32 / 6 / 0
Dewiantka pisze:
Który 2c ma najdłuższe działanie psychodeliczne, w tym dość długi peak? Znam tylko 2c-b (długość rozczarowuje, działanie wręcz przeciwnie) i 2c-p. Próbowałam 2c-e, ale jakoś niespecjalnie na mnie działało.
2c-g, nie mam pojęcia co to jest i gdzie to zdobyć - przy czym nie wiem czy chciałbym coś takiego w ogóle próbować.
Trafiłem na tego dwacka przypadkiem, przeglądając aplikację tripsit. Według opisu "A very very long acting drug of the 2c-x family"
Czas trwania: 15-35 godzin :-)
Uwaga! Użytkownik OctopusNebula nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 367 / 7 / 0
psy trance festiwal i 2 c g ma sens
Uwaga! Użytkownik wujciodobrarada nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 105 / 8 / 15
Tylko skąd wytrzasnąć takie egzotyki jak 2C-G ale to też nielegalne
  • 414 / 47 / 0
Ostatnio przeglądając strony o krążkach, mianowicie o tych co miały zawierać 2C-B, natknąłem się na kilka wyjątków, które miały w sobie również 2c-h.

Ktoś wie skąd to się tam wzięło (efekt uboczny syntezy?) i czy może modyfikować (podbijać, osłabiać, wydłużać, cokolwiek) działanie samego 2cb???
5-HO-La La LaND
  • 702 / 58 / 0
2ch nie jest zbytnio aktywne ogólnie.
a 2cb robi sie z 2ch
  • 414 / 47 / 0
Spoko, dzięki za odpowiedź :)
5-HO-La La LaND
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.