Dzis prowadzilem proby z 2cbfly
Pierwsza moja proba : 8 mg
Efekty: mocno wyostrzone kolory i zmysly ,dosc mocna euforia [nie spotkalem sie jeszcze z tym w zadnym z 2Cx ] odbior muzyki przypomina mi bardzo stan po 2CE , wizualnie slabo lekkie zmiany powierzchni , mysle ze to tez kwestia dawki
Czas ladowania : 2 h
Psychicznie trzezwiej niz po 1 piwie :)
Moje pytanie do jakich dawek moge spokojnie prowadzic eksperymenty?
Ciezko gdziekolwiek znalezc info o dawkowaniu tej substancji Shulgin pisal ze efekt progowy daje juz 1 mg na erowidzie chlopaki brali po 10-15 mg Czy 2C-B-FLY w dawkowaniu moze okazac sie rownie zdradzieckie jak 2C-T-x?
Humite niedlugo zaczne eksperymenty z 2C-P tylko jeszcze nie wiem od jakiej dawki czy 6 czy 10 mg :)
P>S Czemu nie moge sie wylogowac z czyjegos konta?
Mam linuxa moze byc tego wina?
Czy 2C-B-FLY w dawkowaniu moze okazac sie rownie zdradzieckie jak 2C-T-x?
Poki co probowalem 2CE 2CT21 no i 2CBFLY
2CE ladowalo sie najszybciej peak osiagnalem po 1 h
2C-T-21 po 1.5 h
2C-B-FLY 2 h
a teraz przyklad z 2C-P
W Pihkalu pisze ze substancja ta wchodzi po 3-5 h 8-(
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Australijscy naukowcy przedstawili wyniki badań. Przyspiesza starzenie, może zwiększać ryzyko raka
Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Addiction Biology" wskazuje, że używanie konopi może prowadzić do uszkodzeń komórek, zwiększając ryzyko powstawania nowotworów złośliwych. Co więcej, genotoksyczne skutki mogą być przekazywane następnym pokoleniom.
Stał bez spodni, zamierzał wstrzyknąć sobie heroinę
Do niecodziennej sytuacji doszło na Pradze-Południe. Strażnicy miejscy patrolujący dzielnicę dostrzegli mężczyznę, któremu brakowało dolnej części garderoby. Okazało się, że zamierzał wstrzyknąć sobie heroinę.
Centrum Krwiodawstwa rozdaje darmową marihuanę w ramach wydarzenia „Bleed for Weed”
W sobotę, 16 listopada 2024 r., mieszkańcy Illinois będą mieli wyjątkową okazję, by nie tylko pomóc innym, oddając krew, ale także odebrać bezpłatny produkt z marihuaną. W ramach inicjatywy „Bleed for Weed”, Centrum Krwiodawstwa Doliny Rock River (RRVBC) i dystrybutor Lyfe Cannabis połączyli siły, aby zwiększyć liczbę dawców krwi, oferując nietypową zachętę – darmową marihuanę. Ta innowacyjna akcja budzi coraz większe zainteresowanie, a także przyciąga uwagę zarówno darczyńców, jak i mediów.