Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 934 / 12 / 0
glikol bez zamawiania w3 necie, powinieneś spokojnie dostać w każdym większym sklepie z e-papierosami cena około 7zł za 100ml firmy Inawera. W acetonie chyba się da, nie pamiętam dokłądnie, z drugiej strony jak widzisz przyjmowanie tego w takiej formie, odmierzać płyn i odparowywać aceton czy może pić go ?
  • 1203 / 21 / 0
Glikol propylenowy na allegro też jest, 100ml za ok 10zł.
Wpisz glikol propylenowy i nazwę Twojego miasta w duckduckgo i na bank coś znajdziesz.

Swoją drogą jak później spożywacie ten roztwór fenaz z glikolem? ja walę do soczku, trochę mieszam i siup. Samo jest strasznie słodkie ;P
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 98 / 1 / 0
W sumie racja, z tym odparowywaniem byłby problem. Szczerze to nie wiem jak jest z właściwościami drażniącymi acetonu, FajnieJest, w ilościach typu 1ml (do tego rozcieńczony) też byłby niebezpieczny dla układu pokarmowego?
To lepiej przejdę się po sklepach z e-fajkami, może gdzieś znajdę glikol.
Prepare to be liberated.
Freedom as though your actions have no consequences;
confidence as though the world exists solely for you to conquer.
  • 3362 / 349 / 0
Tez.
  • 1009 / 42 / 0
Wsypalem okolo 125mg fenka do 100ml glikolu propylowego potrzasajac pojemniczkiem przez kilka minut, jednak widoczne sa nierozpuszczone drobinki. I to całkiem sporo. To normalne?
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 1203 / 21 / 0
u mnie po paru godzinach nie widać było prawie nic, najwyżej jakieś zabrudzenia nie pochodzące od fenazepamu. Mieszałem w stosunku 1:1.
  • 1009 / 42 / 0
Fakt. Po paru godzinach roztwór stał się klarowny.
Co do działania to jest całkiem nieźle. Przy tolerce na klony 2-3mg by czuć się "normalne", około 2,5 - 3 mg fenka działa bardzo miło. Czas płynie bardzo szybko, odczuwam chęć do działania, brak lęków, chęć wyjścia do ludzi. Nie odczuwam amnezyjnosci, senność raczej też mi nie doskwiera. Zdam jeszcze relacje po paru dniach.
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 1293 / 20 / 0
czyli trzeba zahodować tolerke większą na benzo zeby jesć fenazepam bezpiecznie i efektywnie
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1203 / 21 / 0
@up Odważne i po części chyba prawdziwe to stwierdzenie / przypuszczenie. Też opisywałem swoje doświadczenia mając wyrobioną tolerkę na benzo.

Osoba z zerową tolerką powinna zaczynać zdecydowanie od 0,5mg.

Chociaż ja jeszcze nie przekroczyłem 2mg fenka i jest wystarczająco fajnie ;) Śmiem twierdzić, że spośród RC benzo to pierwsze miejsce bezapelacyjnie zajmuje etizolam a zaraz po nim właśnie fenazepam a potem zapomniany już flubromazepam. Najgorsze co próbowałem to pyrazolam, potworny szajs, nawet nasennie na mnie nie działał.
  • 1009 / 42 / 0
Rzeczywiście pełną moc pokazuje dopiero po paru godzinach. Dzis do południa byłem strasznie senny, stan przypominał zejście z kody. Do tego minimalne otępienie. Teraz jest w porządku, chyba delikatne przesadzilem z dawką. Mimo to pamiętam dokładnie co robiłem, choć czas zapiernicza po tym strasznie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.