michcioms pisze:Witam , czy 100mg fenazepamu (na redukcję) , znacznie ułatwi mi zejście z 2mg klona ? Jestem dość długo w ciągu.Dziękuje z góry za porady.pozdrawiam
Jak jest z dawkowaniem jeżeli chodzi o rekreację w przypadku fenazepamu?
Np. mam fajnie po 6mg, po ilu będę miał fajnie w przypadku tego benzo?
Długi czas półtrwania oznacza też długie subiektywne działanie, czy to tylko powoduje, że później mamy we krwi pełno chemii, ładujemy kolejną dawkę by coś poczuć, a tu urwanie filmu, bo "tych złych" substancji było za dużo.
[tak. było podobne]
Ja to też dawkowałem kiedyś na oko i starałem się maksymalnie zaniżać dawki.
Małych wcale nie czułem, za to większe sprawiły, że nic nie pamiętałem lub mając jedynie przebłyski pamięci z dobrych kilku dni do tego robiąc rzeczy głupie lub głupsze np. wciągnąłem nieokreśloną ilość 2c-i (na trzeźwo absolutnie nie miałem w planach zarzucać 2ci) pamiętam tylko ostre halucynacje - falowanie obrazu i to co powtarzałem "tak nie da się żyć". inna sytuacja: przyjechała kuratorka, a ja w odpowiedzi na jakieś jej pytanie "mam to w dupie". Normalnie można sobie przeez tego fenka wiele namieszać w życiu.
Fenazepam = be carefull.
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.