Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 2814 / 14 / 0
Fenazepam w tabletkach był wystawiany na sprzedaż na polskich serwisach aukcyjnych. Nie weryfikowano autentyczności oferty, aczkolwiek kupcy się znaleźli, ale komentarze wskazują na oszustwo. Możliwy jest import prywatny leków "Phenazepam", "Fenorelaksan", "Elzepam" z racji nie wycofania tego preparatu z obrotu na terenie Rosji, albo ktoś może znajdywać się na terenie Rosji.
Uwaga! Użytkownik PcP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 554 / 3 / 0
Tylko żeby dostać to u nas od lekaża to musisz mieć udokumentowaną jakąś chorobę, inaczej to żaden lekarz ci na to recki nie wypisze. Może masz jeszcze ktoś znajomego w Rosji, to już inna bajka wtedy ^_^
Uwaga! Użytkownik kontofilmowe jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3197 / 385 / 0
michcioms pisze:
Witam , czy 100mg fenazepamu (na redukcję) , znacznie ułatwi mi zejście z 2mg klona ? Jestem dość długo w ciągu.Dziękuje z góry za porady.pozdrawiam
Moim zdaniem nie. Są zbyt podobne w długości i profilu działania, do tego fenazepam trudniej dawkować, jest mocno amnezjogenny i daje większe ciśnienie na dorzucanie. Często 100mg w rękach osoby uzależnionej od benzo kończy się opierdoleniem całości na nieświadomce przez parę dni. 2mg na dzień to nie tak dużo, najłatwiej ci będzie z tego zejść na rolkach.
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2011 przez Blu, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 486 / / 0
Chciałbym zakupić na spróbowanie kilkadziesiąt mg, a spytam się, bo widzę kompetentność w słowach Blu m.in.

Jak jest z dawkowaniem jeżeli chodzi o rekreację w przypadku fenazepamu?

Np. mam fajnie po 6mg, po ilu będę miał fajnie w przypadku tego benzo?

Długi czas półtrwania oznacza też długie subiektywne działanie, czy to tylko powoduje, że później mamy we krwi pełno chemii, ładujemy kolejną dawkę by coś poczuć, a tu urwanie filmu, bo "tych złych" substancji było za dużo.

[tak. było podobne]
  • 1425 / 81 / 0
dawkowałem to na oko i wyszło, że chociaż bardzo ostrożnie podchodziłem do tematu to wyszło , że i tak ostro przesadziłem. Początkowego działania po małych dawkach nie czuć, to większych nie pamiętam. Nie pamiętam 3 dni i jedynie z działania mogę powiedzieć , że jest totalnnie amnezjogenny podobnie jak zolpidem. Próbowałem nawet odbierac sobie życie na tym i gdyby nie jedna osoba to by mnie już nie było. Bez dokładnego dawkowania subst piekeilnie niebezpieczna.
  • 554 / 3 / 0
A wiecie dlaczego to taki szatan i urywacz świadomości? Bo to cudo ma w sobie wszystko co najlepsze ze starego poczciwego Rohypnolu. Tak więc udanych testów życzę i urwanych na tydzień filmów...
Uwaga! Użytkownik kontofilmowe jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 554 / 5 / 0
dziękuje za pomoc,Niestety nie mogę zdobyć rolek nigdzie , a z klonami nie ma problemu , pojebany świat.Zostaje mi zejść na sucho...
Proszę o kontakt ludzi z lubelskiego, łączmy się Wszystko powyzej jest wytworem wyobrazni.
  • 1095 / 34 / 0
Lipa straszna jak nie macie megaa dokładnej wagi lub cieczyy w której moglibyście rozpuściić.

Ja to też dawkowałem kiedyś na oko i starałem się maksymalnie zaniżać dawki.

Małych wcale nie czułem, za to większe sprawiły, że nic nie pamiętałem lub mając jedynie przebłyski pamięci z dobrych kilku dni do tego robiąc rzeczy głupie lub głupsze np. wciągnąłem nieokreśloną ilość 2c-i (na trzeźwo absolutnie nie miałem w planach zarzucać 2ci) pamiętam tylko ostre halucynacje - falowanie obrazu i to co powtarzałem "tak nie da się żyć". inna sytuacja: przyjechała kuratorka, a ja w odpowiedzi na jakieś jej pytanie "mam to w dupie". Normalnie można sobie przeez tego fenka wiele namieszać w życiu.

Fenazepam = be carefull.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 519 / 2 / 0
Od jakiegos czasu mialem w szufladce roztwor fena freebase, kilka dni temu zasypalem kwasem sytrynowym i klepie! :gun:
  • 237 / 10 / 0
jak ktoś zna jakieś sprawdzone źródło to prosiłbym o Pm'a ;p
All that I need,
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.