Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 641 / 16 / 0
Swego czasu flunitrazepam mi się bardzo podobał. Pamiętam jak fajnie się po tym próbowało utrzymać równowagę ale później 16 h snu. Kiedyś zapaliłem zioło i wziąłem rohypnol, ale było fajnie, ale to było jeszcze za czasów gdy poznawałem te apteczne wynalazki, teraz pewnie już by mnie to tak się nie podobało...
  • 2518 / 27 / 0
Wydaje mi się, że fenazepam, który Ja dostałem był jakiś lewy. Przez ponad tydzień zużyłem prawie 300mg. Nie wiem dokładnie ile tego było, bo nie ważyłem. Ale dawka aktywna, która na mnie działała to w przybliżeniu jakieś 10mg. Więc jak już pisałem, albo Ja jestem mutantem, albo faktycznie ten fenazepam był ferelny.
  • 2334 / 9 / 0
Nie jest tak źle. Mi tam 2-3mg z tego źródła wystarczają.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 987 / 8 / 0
W tym tygodniu powinienem dostać benzo. Oczywiście zdam relację.

Tylko problem z odmierzeniem odpowiedniej dawki. Mam wagę z dokładnością 1 mg. Chyba odmierzę 10 mg i podzielę to na 10 części. No chyba, że znacie jakiś pewny sposób rozpuszczenia Fenka. Czy metoda z glikolem etylowym jest sprawdzona?
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2518 / 27 / 0
Blu pisze:
info : w 100ml mieszanki spirytusu i glikolu propylenowego w stosunku 3:1 można rozpuścić ok 250mg fenazepamu.
info2 : glikol propylenowy jest szkodliwy ale w ilościach 50-100 ml i więcej. Parę mililitrów nie jest zbytnio szkodliwe, nie bardziej niż gbl na przykład. Można go wszędzie kupić, w necie, na allegro czy w chemicznych.

Dawkowanie jest takie samo jak klona ale trzeba wziąć pod uwagę ze przy długim czasie półtrwania dawki się kumulują w dużym stopniu i wtedy łatwo o amnezjogenne skutki uboczne.
Przepis Blu powinien dać radę. Ja i tak wszystko zjadłem "na oko", ale nie polecam, bo się to może źle skończyć. Aha i żaden glikol etylenowy, bo to bardzo silna trucizna!!!
  • 987 / 8 / 0
Dostałem dziś paczka UK. Moc tego z UK di tego polskiegigo to ja niebo i Zmienia.
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 987 / 8 / 0
Ale to ma moc. Po dwóch dniach rozwaliłem pół domu, biegałem na golasa po pokoju wymachując klawiaturą, rzucałem telefonem o ściany. Dziwny jakiś ten Feazepam. Do kibla poszło 0/7g tego ścierwa.
Ostatnio zmieniony 14 maja 2011 przez greenwave, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 2334 / 9 / 0
Odmierzałeś na oko? Rozumiem, że w 2 dni zrobiłeś 300mg (skoro Ci zostało 0,7g)...
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 987 / 8 / 0
Taa jest :) Tzn najpierw ważyłem wagą laboratoryjną . Brałemrałem dawki 3-5 mg. Później był Akodin 9000 mg i na peaku i 300 mg Fenka.

Ale to ten angielski fenek. Polski bardzo słaby :/ ale już wiem czemu, tylko jestem honorowy :)

Peace!
Ostatnio zmieniony 16 maja 2011 przez greenwave, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 523 / 2 / 0
greenwave pisze:
na peaku i 300 mg Fenka.
Że co? 8-( Powiedz że się nie pomyliłeś :*) A może jeszcze Cię trzyma?
ODPOWIEDZ
Newsy
Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.