Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
Fenatyl Vs buprenorfina
Fenatyl
15
65%
buprenorfina
8
35%

Liczba głosów: 23

ODPOWIEDZ
  • 646 / 63 / 0
Stary dziad pisał że był jeden przypadek przedawkowania bupry ale w misie midazolamem
  • 12 / 1 / 0
Po 1.5 rocznej przerwie bralam bupre 2-5mg i raz czy dwa mnie nagrzała ale strasznie nieprzyjemnie. Rzygałam i krecilo mi sie w głowie, dlugo to trwalo ogólnie nie polecam jej rekreacyjnie.
fenta bralam na dziąsło, dzialal tak ok 2h a na drugi dzień (przy braniu po południu/wieczorem) już bylo nieprzyjemnie. Bralam go bo mialam dojscie no i nic innego typu majka, oxy nie dzialalo, a jedynie mialam odcinke po tym i bylo fchuj nieekonomiczne.
Właśnie próbuję zejść z fenta bo tak sie nie da żyć. Ale po kilku latach z opio i 1/3 życia z używkami to nie wiem co za życie mi zostało.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Legalizacja marihuany. Większość Niemców przeciw zniesieniu

Ponad połowa Niemców jest przeciwna wycofaniu się z częściowej legalizacji marihuany. Zwłaszcza młodsi ludzie są przeciwni jej uchyleniu.

Rekordowa konfiskata narkotyków: Straż Przybrzeżna USA przechwyciła kokainę wartą 141 mln USD

Straż Przybrzeżna USA poinformowała, że ponad tuzin osób stanie przed sądem federalnym po przechwyceniu kokainy o łącznej wartości ponad 141 milionów dolarów. Narkotyki skonfiskowano w ramach sześciu operacji na Morzu Karaibskim w lutym i na początku marca.

30-latek prowadził internetowy sklep z narkotykami. Wysyłał je odbiorcom przez automaty paczkowe

Funkcjonariusze z Hajnówki, we współpracy z Prokuraturą Rejonową w Hajnówce, zlikwidowali internetowy sklep z narkotykami. Trwające 8 miesięcy śledztwo doprowadziło do zatrzymania dwóch osób i zatrzymania ponad 13 kilogramów substancji odurzających. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych narkotyków wynosi ponad 600 tysięcy złotych. Podejrzanym grozi nawet do 10 lat pozbawienia wolności.