Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 365 / 12 / 0
Byłem fanem 2-FA i 3-FA, a mix obu substancji szczerze uwielbiałem, 4-FMA nie podeszło mi do gustu, czy 3-FEA będzie dobrym i ciekawym zamiennikiem 2-FA, 3-FA albo mixu obu ??
GG 51489250 %-D
  • 361 / 33 / 0
Zamienikiem 3-FA tak ,2-FA nie i mixu obu napewno nie

Fuzja / 909

3-FEA bliska pochodny da w podstawowych testach taki wynik czasem zdaje mi sie ,ze nawet kofeina by dala w tych testach taki wynik-akurat z tym zartuje,metylofenidat i pochodne tez podobnie wypadaja bez kitu a zdecydowanie sie roznia dla nich to nawet bialy proszek to feta maja utarte stare i wyuczone niczym robot program dane i tylko tym pryzmatem oceniaja ludzi.
Kiedys tak ich uczono i musi byc(sorry za off top ale niewytrzymalem)
Uwaga! Użytkownik jokerr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / 2 / 0
18 czerwca 2017fla pisze:
Nie wiem nawet czy wiedzą co to jest metylofenidat czy Ritalin. Raczej wątpię po spojrzeniu - wrzucamy wszystko do jednego wora, drag to drag, nie mam czasu na twoje brednie. Nie dziwię się zresztą. Szanuję za pracę i rezurekcję.
Jeżeli lekarz nie wie co to metylofenidat, a robi jakiekolwiek testy na obecność, to świadczy tylko o niekompetencji i braku podstawowej wiedzy. Rozumiem, że niektórzy lekarze mogą nie wiedzieć co to jest, ale jak wykonuje testy to niech przynajmniej wie jakie REFUNDOWANE leki mogą być w takich wykryte.

Co do 3-FEA, ktoś próbował mixu z psychodelikiem jakimś?

Za offtop polecą warny; Hash_Oil
  • 216 / 39 / 0
Nadaje się do ciągów i pracy?
GŁOSUJ NA PARTIE RAZEM JEŚLI CHCESZ DEPENALIZACJI, NIE KUPUJ NIC Z AKCYZĄ!
  • 2897 / 613 / 10
Do pracy w mniejszych dawkach tak, w większych srogo rozleniwia
Do ciągów nie polecam, bo tolerka rośnie
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 103 / 5 / 0
Ćpałem to. Fajnie było. Bardzo polecam substancję :)

Tylko już drugi dzień mam ucho zatkane po tej jeździe xD Czy to normalne po tej substancji?
Nienawidzę wolności - zmusza do dokonywania wyboru. - Salvador Dali
  • 2897 / 613 / 10
Ja tak nigdy nie miałem, nikt w wątku chyba też nie. Próbowałeś je przeczyścić takim sprayem do uszu?
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 103 / 5 / 0
A to może to, że ucho mi się zatkało wtedy kiedy ćpałem to po prostu zwykły zbieg okoliczności xD

Poza tym mam jeszcze drobne zadrapanie w jamie ustnej. To pewnie przez to jak bardzo nie mogłem się powstrzymać od szczękania zębami i wykonywania różnych dziwnych ruchów szczęką i mimiką twarzy :P

Ale jedno muszę przyznać, że jazda była zajebista. Pokochałem 3-fea! Po prostu zajebistość.
Nienawidzę wolności - zmusza do dokonywania wyboru. - Salvador Dali
  • 216 / 39 / 0
Coś w stylu 3-MMC i 4-CMC obok amfetamin to nawet nie stało, działa jak ogłupiający beta keton walący serotoniną i orający banie, niczego nie da się po tym robić sensownego, nawet stymulantem tego nie da się nazwać chyba, że liczy się to, że ora serce.

Serotoninowe gunwo 2/10 działa może 3 godziny(stabilny nastrój a nie podniesiony...) euforia jest śmiechem na sali, gospodarka serotoninowa w normie u mnie. Hydro/benzo zbija bez problemu, często chce się dorzucać rozmazuje się obraz można widzieć postaci w ciemności ogólnie na 100% to jakieś toksyczne schizogenne dziadostwo. Duża wazokonstrykcja, utrudnione oddychanie, brak energii tylko trajkotać się da i słuchać muzyki.
GŁOSUJ NA PARTIE RAZEM JEŚLI CHCESZ DEPENALIZACJI, NIE KUPUJ NIC Z AKCYZĄ!
  • 570 / 4 / 0
Czym to sie różni w działaniu od 3/4 cmc? Ma działanie euforyczne?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.