Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 658 / 53 / 0
Nieprzeczytany post autor: Winny »
To jesli taka pozytywna opinia, to pewnie kupie :p
Bo aktualnie kopce pinace, ale slyszalem, ze do ciagow sie nie nadaje. Chociaz powiem wam, ze w tym momencie zajebioza %-D
  • 492 / 16 / 25
możesz dostać sampla i sam ocenić zanim kupisz. Moim zdaniem moc maczany wyszła idealna, lufa = ogarnięte dobre zajebanie. Ale jak każdy "F" ma minus w postaci krótkiego działania, ten ma może z trzy kwadranse działania już na początku, to na tolerce możliwe że trzeba będzie jak crack palić.
Ale mimo co polecam, dobry kannaś :-)
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 1874 / 96 / 127
Ja to malo kurze wole mak, ale ciekawe kanna.
wolna molekula
#mops
  • 492 / 16 / 25
ja pierdole, ale to fajnie pizga w łeb. 2 buchy i nie pamiętam ostatniego słowa które pisałem, pełen spontan :-D W zasadzie to następnym razem zrobię 1:50 tak żeby było ciut słabsze bo teraz to katana :)
Wgl dziwne bo unikatowo na tym kanna doświadczam aż tak dużej zmiany percepcji wizualnej. Taki kanna z namiastką sajko klimatu, zdecydowanie podoba mi się bardziej niż UR, tylko chujowo że tak krótko działa. Zdecydowanie żywszy kanna, nie zamula i nie mam takiego w chuj gastro. Polecam :cheesy:
eee.. w poprzednim poście pisałem że indicowo, ale teraz zdecydowanie bardziej sativa. Chuj wie czy tak na zmianę, czy co xd :D
  • 1169 / 52 / 0
Jeśli ktoś lubi bodyhigh, to mu się FAB spodoba.
Od strony mentalnej raczej spokojne,dopełniając to jakimś innym kanna, można uzyskać całkiem dobre mj-like. Czuć dysocjację. :)
Ciąg dalszy testów.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 492 / 16 / 25
Po pokaraniu też czułem taką unikalną dysocjację, troche jak po pb-22.
  • 527 / 6 / 0
i jak wrażenia planuje zrobić 1:60-będzie dobre?
  • 1169 / 52 / 0
W moim odczuciu 1:60 to stanowczo za dużo. To kanna wcale nie jest takie mocne, osobiście robiłbym 1:30.
Aha, i w liquidzie to się nie rozpuszcza prawie wcale.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
czy po wejsciu ustawy ta kanna bedzie legalna?
  • 3955 / 147 / 0
Haszu, dopiero przeczytalem ale nie mam jabbera.

moze bede mial troche tego na probe. :-)
niedojebanie genetyczne
ODPOWIEDZ
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.