Bo aktualnie kopce pinace, ale slyszalem, ze do ciagow sie nie nadaje. Chociaz powiem wam, ze w tym momencie zajebioza
Ale mimo co polecam, dobry kannaś :-)
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie
#mops
Wgl dziwne bo unikatowo na tym kanna doświadczam aż tak dużej zmiany percepcji wizualnej. Taki kanna z namiastką sajko klimatu, zdecydowanie podoba mi się bardziej niż UR, tylko chujowo że tak krótko działa. Zdecydowanie żywszy kanna, nie zamula i nie mam takiego w chuj gastro. Polecam :cheesy:
eee.. w poprzednim poście pisałem że indicowo, ale teraz zdecydowanie bardziej sativa. Chuj wie czy tak na zmianę, czy co xd :D
Od strony mentalnej raczej spokojne,dopełniając to jakimś innym kanna, można uzyskać całkiem dobre mj-like. Czuć dysocjację. :)
Ciąg dalszy testów.
Aha, i w liquidzie to się nie rozpuszcza prawie wcale.
moze bede mial troche tego na probe. :-)
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.