Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 402 / 3 / 0
jesli na codzien faszerujesz sie tyloma rozmaitymi specyfikami to cieżko oczekiwać że kazda substancja bedzie dzialac, jak powinna
  • 1 / / 0
Bardziej wyniszczającego ścierwa w życiu nie próbowałem.
mefedron przy tym to jak witaminy,a hera jak lekka kawa.
Kumpel po miesięcznym ciągu wygląda jak po 10 latach na fecie.
Uwaga! Użytkownik umieranie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3007 / 7 / 0
Dokładnie, rc-ki są wybredne, trzeba o nie strasznie dbać żeby one zadbały o Ciebie :)
Uwaga! Użytkownik zombisztajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 223 / 1 / 0
umieranie pisze:
Mefedron przy tym to jak witaminy,a hera jak lekka kawa.
ja dwa dni nie mogłem na tym, kolega musi mieć mocny organizm, że jeszcze żyje, lub ty bujną wyobraźnię ;) Ciąg miesięczny to raczej śmierć na miejscu.

Też mnie już ten etylofenidat dobijał, więc postanowiłem skosztować czegos nowego, przecież szerokość rc na jednym się nie kończy :) Ethcat i methiopropamina też dobre, a i nie przytykają tak nosa. Teraz przymierzam się do methiopropaminy kolejnych dawek, bądź tego nowego badziewia, co ma we wrześniu wejść, aby mugole się lepiej uczyły :D
  • 2428 / 90 / 0
umieranie pisze:
Miesięczny ciąg ? :nuts: Coś chyba ściemniasz po 3-4 dniach tolerancja wszystko psuje... a co dopiero po miechu . Btw jak On to ładował w nos przez tak długi okres czasu ? Jak mi po kilku kreskach , nos goi sie kilka dni ^_^
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3007 / 7 / 0
Może bombki wcinał ale tolerka robi swoje, parę dni i trzeba kosztować ogromne ilości
Bigos ja w ogóle nie wyobrażam sobie ciągnąc chociaż 2 dni przez nos, raz pociągłem ostrą kreskę i po tym mam dosyć, skakałem w miejscu i przeklinałem na cały głos...
Uwaga! Użytkownik zombisztajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 641 / 16 / 0
umieranie pisze:
Podpisuję się pod tym, ten etylofenidat to syf, ciekaw jestem za to porównania do metylofenidatu, jeśli są tak samo chujowe to sobie oba daruje :)
  • 3007 / 7 / 0
Nie jest syfem jeśli bierzesz rzadko, mi się spodobała ta substancja jeśli chodzi o Rc-ki i zależy kto jaka fazę lubi :)
  • 641 / 16 / 0
Faza po tym była zajebista, ale zajebiście szkodzi na krążenie. Ja też szukam takiej fazy jak po etylofenidacie. Zajebiście było, tyle te skutki uboczne.
  • 166 / / 0
tabletka Zopiclonu wystarczy by zasnąć na zejściu?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".