Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 704 / 5 / 0
Skoro jest droższy, to prawdopodobnie lepszy sort i to zgadzałoby się z moim doświadczeniem z EPH - duży kryształ>kryształ>>puder.
Szczególnie, że używając rozsądnych dawek 1g starczy Ci na... długo. Biorąc pod uwagę dawki jednorazowe 20mg, to masz 50 "użyć", także ja bym dopłacił.
Uwaga! Użytkownik DeathAngel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 698 / 171 / 0
DeathAngel: dzięki, posłucham Twojej rady. Swoją drogą, EPH to jedna z bardzo nielicznych substancji, których będzie mi żal po nowelizacji ustawy :-/
  • 133 / / 0
Korzystając z wyszukiwarki nie znalazłem odpowiedzi. Czy ktoś łączył z wenlafaksyną (SNRI)? Ciekawi mnie wpływ na noradrenalinę, jakby nie patrzeć są to dwa RI.
  • 147 / 6 / 0
Przeglądając wątek spostrzegłem kilka pytań bez odpowiedzi na które poniżej odpowiem, nie będę sprawdzał kto pytał więc odpowiedzi bezosobowe:

-Rozwolnienie - Też miałem z tym problem na początku stosowania, później ustało więc myślałem że organizm musi się przyzwyczaić ale po kilku zamówieniach znowu natrafiłem na sort który to powodował. Więc wniosek jest prosty, to nie wina samego EPH tylko metody syntezy/zanieczyszczeń, dodam że z tego co pamiętam to sorty które powodowały problem pozostawiały specyficzny posmak który przypominał mi jakiś bliżej nieokreślony rozpuszczalnik.

-Codzienne stosowanie - Ja jestem na EPH już od prawie pół roku, ponieważ nie mogę dostać MPH, mam realny problem, ale pełnoletnim nie przypisują... ale już nad tym pracuję a póki co EPH daje radę. Z tym że trzeba stosować redukcję szkód i nie jeść byle czego tylko ZDROWE WARTOŚCIOWE POŻYWIENIE, do tego wrzucam mix który daje widoczną różnice w stosunku do tego jak bym wrzucał sam EPH. Składa się na niego: kurkuma, cynamon, imbir, urosept(zamiennie z miętą lub rumiankiem jak kto woli), magnez i sporadycznie przez kilka dni w miesiącu DXM(max 30mg na dzień) na zbicie tolerki jeśli takowa zaczyna rosnąć co przy rozsądnym stosowaniu się nie zdarza zbyt często. Jeśli chcecie wiedzieć dokładniej co w jakiej kolejności to napiszę.

-Co do sortu - Dzisiaj właśnie przyszło od dwóch-literek i wydaje się być dobrej jakości, od wybuchowego też jest w porządku, a kryształ EPH im twardszy tym lepszy moim zdaniem.
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Greon »
Ile śpisz na dobę? Od kiedy stosuję EPH zauważyłem wzrost zapotrzebowania na sen. Smigasz na tym od rana do wieczora?
  • 147 / 6 / 0
Śpię na dobę od 5 do 10 godz, w dni robocze około 5-6 godz, weekendy 8-10 godz, ale śpię tak już od paru lat więc to nic nowego dla mojego organizmu. Tak, podjadam EPH od rana do wieczora, czasem zdarzy się że ostatnia dawka idzie dosyć późno, ale o dziwo nie mam przez to problemów ze snem, nawet lepiej śpię bo bez eylo nie mogę spokojnie uleżeć 2 minut, coś jest u mnie nie tak z neuroprzekaźnikami.
Nic dziwnego że twój organizm domaga się więcej snu, większe obroty na EPH w dzień, to i musisz mieć dłuższy odpoczynek w nocy. Jeśli to większe zapotrzebowanie na sen Ci przeszkadza to spróbuj drzemki w dzień. Z tego co wyczytałem i zauważyłem osobiście to cynamon skraca potrzebę snu, ale nie radzę brać dużych dawek na noc bo może powodować bezsenność i zwiększać puls.
  • 1262 / 17 / 0
Krótkie drzemki w ciągu dnia(1h no z jedną drzemkę) poprawiają podobno jakość snu głównego na noc, możesz przetestować. Może to znormalizuje długość snu, ewentualnie ustaw sobie bardziej wkurwiającą melodyjkę budzika to nie zaśpisz do roboty po długich zakuwaniach na etylo.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Greon »
Ze wstawaniem nie mam problemów, ale jeżeli przelecialem cały dzień na EPH to następnego ranka czuje się strasznie otepialy :D Po solidnej drzemce wszystko mija. Do tej pory zazwyczaj spałem 6 godzin plus pół godziny drzemki w trakcie dnia.
  • 351 / 4 / 0
witam serdecznie

Powiedzcie mi moi drodzy narkomani, jak do dawkować dożylnie. Wystarczy sól fizjologiczna czy jeszcze jakieś excesy mnie czekają. I przede wszystkim jakie dawki ? prosze o szybkie info

A i czy da rade rozpuścić to w soli fizjologicznej NaCl 0.9%????

pozdro
  • 570 / 8 / 0
musisz bardzo uważac bo potrafi sie na calej dlugosci kabla zrobić siniak
wjazdu jako takiego odczuwalnego brak
pali przewody dosyc mocno z wodą w polaczeniu z metkatem wlasnej roboty zaszla jakas dodatkowa reakcja i plyn powstal siwy o dziwnym zapachu smaku odradzam
nie wiem jak z rozpuszczalnoscią tego np w glikolu
czy w mixie z innymi sub ale raczej polecalbym w postaci bombki a kłuć sie czyms innym ;-) (traktowanie etylofenidatu jako wzmacniacza innych stimow bo do tego sie nadaje poza przeznaczeniem do prac imo)
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.

"Przyjął narkotyki i wsiadł za kierownicę publicznego autobusu". Wiadomo, kiedy zapadnie wyrok

9 kwietnia w Sądzie Apelacyjnym w Warszawie ma zapaść wyrok w procesie odwoławczym Tomasza U., który kierując autobusem spowodował kilka lat temu wypadek na moście Grota-Roweckiego. Zginęła jedna pasażerka, ranne zostały 22 osoby, w tym trzy były w stanie ciężkim. Sprawca był pod wpływem amfetaminy

Włoska policja aresztowała fana "Breaking Bad". Stworzył prawdziwe tajne laboratorium

Włoska policja zlikwidowała jedno z największych nielegalnych laboratoriów narkotykowych w kraju. Podczas nalotu na jeden z domów w dzielnicy Sant'Antonio w Novarze zatrzymany został 22-letni mężczyzna, który w swoich działaniach wyraźnie inspirował się serialem "Breaking Bad".