Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 104 / 1 / 0
witam

Zauwazyliscie ze male dawki z rzedu 25 mg do tego 1mg Xanaxu dzialaja mega atydepresyjnie przez jakies 2 tygodnie ? naprawde podoba mi sie to :)
  • 120 / 3 / 0
Co sądzicie o mixie etylofenidat:4-MEC - 20:80? stosowaliście takie połączenie?
  • 1987 / 107 / 0
mephedroniarz pisze:
Co sądzicie o mixie etylofenidat:4-mec - 20:80? stosowaliście takie połączenie?
20:80 nie miałem okazji, ale miałem okazję kiedyś na kilku imprezach zasmakować tego miksa - ale nie jednocześnie. jeszcze zależy czego oczekujesz, dla mnie jest naprawdę ok. zapodanie EPH w czasie 4-mecowej zamuły i wgniotu w kanapę bardzo szybko niweluje ten efekt, dając kopa na ruszenie się dalej i rozmawianie z ludźmi. ogólnie wychodzi całkiem fajna hmmm... nie wiem jak to nazwać. empatia to za mocne słowo ;) może głębia. sam 4-mec jest wg mnie konkretny - dużo ciekawszy i głębszy od 4mmc, a EPH dodaje tu jeszcze nutkę geniuszu.

edit: zapomniałem o dawkach. MEC standardowo szedł - sniff po może 50, raczej małe kreski, EPH wtedy bez tolerki więc w dawkach powiedzmy 15mg.
jarasss18 pisze:
Zauwazyliscie ze male dawki z rzedu 25 mg do tego 1mg xanaxu dzialaja mega atydepresyjnie przez jakies 2 tygodnie ? naprawde podoba mi sie to :)
nie za bardzo kumam sens łączenia benzo z EPH. a ogólnie to w ogóle nie kumam sensu brania benzo, wolę sobie zrypać baniak innymi sposobami.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 41 / / 0
niedlugo zaczne brac escitalopram. Laczenie tego SSRI z EPH chyba nie powinno sie gryzc? Ktos moze potwierdzic czy SSRI + EPH dziala ok?
Ewentualnie czy ktos laczyl EPH z Duloksetyna lub wenlafaksyna ktore sa SNRI? Mowie o dawkach EPH rzedu 5-10mg.
  • 1987 / 107 / 0
jordan1993 pisze:
niedlugo zaczne brac escitalopram. Laczenie tego SSRI z EPH chyba nie powinno sie gryzc? Ktos moze potwierdzic czy SSRI + EPH dziala ok?
Ewentualnie czy ktos laczyl EPH z Duloksetyna lub Wenlafaksyna ktore sa SNRI? Mowie o dawkach EPH rzedu 5-10mg.
było! ;)
nie powinno być problemu. EPH to NDRI z dużą preferencją dla D. dla pewności, że akurat Tobie nic nie będzie proponuję zaczynać mix od małych dawek - zresztą widzę, że sam takie dawki proponujesz.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1472 / 196 / 0
Ja biorę EP z mocnym SNRI. Ciężko byłoby tutaj o interakcje: serotonina jest osobna i raczej ma tylko pozytywny wpływ jako dodatek do dopaminergicznego stymulanta, z kolei podbicie noradrenaliny przy EP jest nawet wskazane, bo sam w sobie, przy tak niskich dawkach jak 5-10 mg, szału nie robi pod tym względem.
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 1472 / 196 / 0
EP + desoxy = MPH

Jeśli miałeś do czynienia z MPH to wiesz o co chodzi. Dopaminowy umysł + noradrenergiczne przyspieszenie.
Czasami w EP przy niskich dawkach brakuje noradrenaliny, więc dorzucałem albo 2DPMP, albo gingko (gingkofar forte jest NRI).
Tyle, że z deso trzeba uważać przy dawkowaniu, bo regularne, codzienne wrzucanie nawet niskich dawek powoduje średnio po 3-4 dniach i tak dość sporą kumulację deso w organizmie, która zaczyna przeszkadzać w funkcjonowaniu i psuje fazę. Np. ja ostatnio jak tego próbowałem to spłukałem deso w zlewie, bo byłem tak mocno zawalony noradrenaliną, co powodowało straszny nieogar i marnowanie czasu (nie dało się pracować). Tyle, że ja do tego biorę cały czas SNRI, więc to mogła być interakcja wpływu na noradrenalinę dwóch środków.
Myślę, że wrzucanie co 2 dni powinno być OK, a najbezpieczniej co 3 dni. Komponuje się z EP świetnie.

Więcej za bardzo na temat tego miksu nie mam co opowiadać, bo już go nie używam.
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 3362 / 349 / 0
W jakich proporcjach brales?
Myslalem nad EPH:2DPMP 40mg:1mg.
2DPMP przyjmowane na blotterze.
  • 1472 / 196 / 0
Ja brałem ok. 10 mg EP + ok. 3 mg 2DPMP podjęzykowo z worka (trzymam z 30 minut), później dorzutka EP w ciągu dnia do 20 mg.
  • 253 / 5 / 0
Również sobie bardzo chwalę miks etylofenidata z desoksypipradrolem. Te substancje się świetnie uzupełniają. W dodatku mam wrażenie, iż desoksy amortyzuje zwałkę poetylofenidatową.

U mnie dawkowanie wygląda tak, jeśli chodzi o cały dzień wytężonej pracy umysłowej:
Ćwiartka blottera 5 mg z desoksy (a więc 1,25 mg) na dziąsło na 30 min. Kiedy wejdzie daje etylo, ok. 10-20 mg.
Po jakimś czasie jak działanie się trochę spowolni to dorzutka samego etylo, bo desoksy działa dłużej. I dopiero jak już działanie obu będzie się ku końcowi to powtarzam oba (tak jak na początku: 1,25 mg desoksy i 10-20 mg etylo). A następnie za jakiś czas znowu dorzutka samego etylo.
METAFIZYKA BETA-KETONÓW
ODPOWIEDZ
Newsy
18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.