- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
27 listopada 2016latajacypisuar pisze: Czego można się spodziewać po dorzuceniu 4f-MPH na zejściu kwasa?
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Połączenie z 3-fea uspokoiło mnie nerwy, nastrój uformować się dawki to raz 14mg fenidatu i 50mg 3-fea oraz szklana do pobicia Energola.
Za drugim razem za dużo fenidatu oralnie 30mg i 70mg 3-fea, po połączeniu taki mix nie tylko równo mnie motywowal do pracy ale jakby dwa nawzajem siebie wyrównany seretonina z 3-fea wyrównala noradrenaline z 4f-MPH a ten zwiększył skupienie uwagi a 3-fea dodało sporo euforii ale nie nachalnej całość zamknęła się w 4h z
Tym ze 4h jeszcze pozytywnie działalo.
Kolejny mix wyglądał tak 4f-MPH między 5-13 mg nie więcej.pozniej kolo 25 mg po 15 minutach 3-fea, tabletka sudafed oraz 50-70mg benzydaminy popijając jedna szklanka po każdej oralnej aplikacji lykiem energola. Efekty to dużo dopaminy z zalaniem czyli dobrze wchodziła muzyka aż zasnąłem na 20 min po tym obudziłem się pobudzony ale szczęśliwy kolory lekko pokręcone, czerń mocniej kontury.Lekkie szumy uszne ustąpiły po 5 min.Bardzo dobre samopoczucie. Czas działania miarowo 8h z tym początek ok 2h niezły. Kiedyś znów spróbuję krowke amfetaminowa zrobić chodzi o to że różne pochodne amfetaminy lub blisko niej działające połączyć na tofi i wysuszyć ewentualnie jak konsystencja plasteliny popijając multiwitaminami, kruszac z tej trochę masy. Cały czas pobudzenie znośne skupienie radość i motywacja. czasem do popitki inni użytkownicy używali połączenia soku energola i izotonika.
Oczywiście to ma charakter informacyjny i sam /sama decyduj o swoim ciele i życiu mając nadwrażliwość swoją opinię są dobre ale dorosła osoba decydują o sobie nie namawiam tylko opisuje przeżycia swoje i innych. SAM ZNASZ Swoj organizm wiesz i decyduj z rozsądkiem o sobie. Pozdrawiam :old:
pzdr. :-)
Sam do tej pory wyczytałem, że Ritalin jest ilościowo dwa razy mniej efektywny od Adderallu i działa trochę krócej (porównanie wersji IR). Dodatkowo ten pierwszy mniej uzależnia.
O modafinilu dowiedziałem się, że wręcz zmusza do pracy, niczym strażnik gułagu i nie jest to wbrew pozorom męczące. Jednak najbardziej boję się powikłań dermatologicznych, o których czytałem, choć testowanie od małej dawki powinno temu zapobiec.
I tyle mojej wiedzy. Tak więc powracam do pytania ze wstępu, jak i proszę o ewentualne inne uwagi.
Na koniec pytanie trochę z dupy - do NZT z filmu Limitless (abstrahując od efektywności wynikającej z ilości oraz czasu działania; chodzi o fazę w danym momencie) bardziej podobny jest Ritalin, czy Adderall. A może Modafinil?
Z góry dzięki :D
06 kwietnia 2017subtelnydotykpiekna pisze: 4-fmph + alko ? opinie. mam mieszane uczucia. kto próbował mógłby podać proporcje ?
pzdr. :-)
Następny dzień koszmarny, jak fenidat puszcza to jest takie ,,pstryk" i leżysz. Lekkie, leciutkie paranoje i ogólnie człowiek jest wyprany. Jak już się wybudzisz to nie idzie zasnąć drugi raz, zawroty głowy, mdłości. Zwaliłbym to na wódkę w sumie, bo ostatnio nie piję tak jak kiedyś i kac mnie boli mocniej. Polecam sprawdzić jak działa na nas sam proch, w jakich dawkach już ,,kopie" tak, że jest się nadmiernie pobudzonym i dopiero potem walić miks.
mix z alko wygląda podobnie u mnie, ale jeśli go porównać do EPH to przeciętnie.
przy EPH było pure cocaine-like
wracam do 4f-MPH. Wydajnie tym podbije się lizergamidy ?
tabelki nie mam, ale empirycznie stwierdzam, iż podbija dopa i sero, więc przed kartonikiem warto przyjąć lekkiego sniffa ?
nie chodzi mi PO tylko PRZED.
pzdr.
Z tego co czytałem to będą się znosić w średnich i dużych dawkach ale widziałem też że dodanie małej ilości NDRI do NDRA może spotęgować działanie. Nie wiem czy to prawda. Nie ręcze za te informacje
Niewiem jak z twoją tolerką i jaka dawka 4F-MPH jest dla Ciebie mała? Bo mnie np. 5-10mg rusza dobrze. Dużo mocniej niż 100mg 3FPH.
@jokerr - myślę że to bardzo dobry trop dodanie do 4F-MPH malutkich ilości substancji wpływających na serotoninę w celu eliminacji/zmniejszenia skutków ubocznych występujących przy stosowaniu fenidatu (rozdrażnienie, agresja, lęki). Mam to samo dokładnie i szukałem rozwiązania od dawna. Zresztą z tego co czytałem ADHD-owcy mają też nieprzyjemne uboki przy stosowaniu MPH (Ritalin, Concerta itd.). "Crashdown-y" występujące po 1-3h itd.
O dziwo zauważam że mniejsze jazdy mam przy podaniu per nos niż oral. Ale do rzeczy. Wczoraj, po 1 dawce 4F-MPH (oral) oczywiscie po jakiejs 1h pojawił się wkurw, agresja. Co prawda jak już schodził to zarzuciłem 5-HTP i po 30 min usiadłem i zacząłem medytować. Negatywne myśli nie zaprzątały mojej głowy. Na samym 4F-MPH nie byłoby to możliwe a już napewno nie gdy wkurw łapie.
Po medytacji jeszcze chyba z 15min siedziałem lekko zamulony ale gdy wstałem zacząłem coś robić to przyśpieszenie wróciło i zachciało się jeść a 4F-MPH zawsze zatykał mi żołądek na amen. A podobno 5-HTP stosuje się żeby zmniejszyć apetyt.
Następnym razem 5-HTP zarzucę razem z 4F-MPH i zobaczymy czy będzie ten crash. Wydaje mi się że to dobry trop te małe ilości 3-FEA, też przetestuje i dam znać. Co więcej na anglojęzycznym forum ktoś pisał że leczył się (nie ćpał) SSRI + Ritalin i to zmniejszało uboki.
Offtopując, jestem ciekaw czy połączenie SSRI + NDRI (4F-MPH, IPH i inne fenidaty, pyrowalerony i pochodne pomijam bo to zło no i jeszcze bupropion) można uznać za "Ultimate Combo" :D coś a la SNDRI.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/germancannaclubs.jpg)
Niemiecki ekspert: trudno dostrzec w legalizacji konopi cokolwiek pozytywnego
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut_ekranu_z_2025-01-17_11-55-24.jpg)
„Wokół marihuany medycznej wciąż jest wiele stereotypów, a największą bolączką jest dezinformacja”
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut.jpg)
Biały popiół vs. czarny popiół: Prawda o wskaźnikach jakości konopi
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/robert-rutkowski00.jpg)
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu
Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/jelitko.jpg)
Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego
Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/alkoupadek.jpg)
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów
Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.