Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
nie polecam. bardzo slaby lek, jak wszystkie pochodne benzodiapiny. bralem afobam, Klorazepan, lorafen, no i wreszcie estazolam. wzialem go cale pudelko w przeciagu niecalych trzech godzin. nie poczulem doslownie niczego. za to nastepnego dnia przyszedl efekt uboczny w postaci czesciowej slepoty.
osobom takim jak ja z nerwica natrectw polecam za to zolpidem, zwlaszcza zawarty w leku o nazwie "nasen". bardzo skuteczny.
  • 225 / 10 / 0
10 czerwca 2017luke47 pisze:
nie polecam. bardzo slaby lek, jak wszystkie pochodne benzodiapiny. bralem afobam, Klorazepan, lorafen, no i wreszcie estazolam. wzialem go cale pudelko w przeciagu niecalych trzech godzin. nie poczulem doslownie niczego. za to nastepnego dnia przyszedl efekt uboczny w postaci czesciowej slepoty.
osobom takim jak ja z nerwica natrectw polecam za to zolpidem, zwlaszcza zawarty w leku o nazwie "nasen". bardzo skuteczny.
jadłeś estazolam tzf czy generyka ?
potwierdzono, że generyki (ten polpharm czy ki chuj) nie wykazują działania
psychoaktywnego

tylko estazolam tzf
Uwaga! Użytkownik benzoswiezy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1874 / 96 / 127
Up jak mnie ten polfarmy robil tylko ja benzo ostatnio rok temu ponad bralem. Coz w poniedzialek wykupie tzf to porownam. Ale w sumie i tak krusze tabsy wiec... to i tak wina zapewne roznych wypelniaczy i ich masy.
wolna molekula
#mops
  • 225 / 10 / 0
to jest coś dziwnego
przeskanuj wątek słowo klucz tzf znajdziesz opinie
spotkałem sie z takimi, nie tylko na hejpie
uświadomiły mi, że wcale sobie nic nie wkręciłem
Uwaga! Użytkownik benzoswiezy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
10 czerwca 2017benzoswiezy pisze:
10 czerwca 2017luke47 pisze:
jadłeś estazolam tzf czy generyka ?
potwierdzono, że generyki (ten polpharm czy ki chuj) nie wykazują działania
psychoaktywnego

tylko estazolam tzf
byl to estazolam.
dodam ze pozostale benzo poza lorafenem rowniez bralem w ogromnych ilosciach i nie dzialaly na mnie, ogolnie odradzam benzo. konsekwencja wziecia calego pudelka estazolamu byla przejsciowa slepota ale nie bylo zadnego pozytywnego efektu, nie mowie juz tutaj o euforycznych szalenstwach ale o zwyczajnych ukojeniu strachu, absolutnie zero dzialania.
  • 225 / 10 / 0
@ up tak wiem ze estazolam pytałem jakiej marki

ew. kolor pudełka opisz
  • 143 / 7 / 0
na mnie działają oba jak trzeba, różnica jest tylko w cenie
  • 225 / 10 / 0
ty jesteś przezarty klonami
nie sądzę że wgl esta cie robi
ten statek juz chyba odplynal :hug:
  • 143 / 7 / 0
To nie znaczy, że na sen nie zadziała czasami(wyciszy lekko), choć rzadko go mam.
  • 225 / 10 / 0
ja mam na myśli działanie rekreacyjne
te w żółtym boxie nasennie działają, ale rekreacji nie wyczuwam
nie jestem odosobniony w opinii
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.