Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1154 / 35 / 0
Marzenie, zeby nie brac nigdy wczeniej benzodiazepin, a teraz brac np. raz w tygodniu czy raz na 2 tygodnie. Tolerka by wtedy prawie wcale nie rosla (o ile w ogole), a gdy bralismy wczesniej duzo benzo to tolerka rosnie bardzo szybko (i benzo niestety nie dziala juz tak fajnie jak kiedys :-( ), mimo ze przykladowo mielismy polroczna przerwe.
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
ja mam taka tolerke na rolki w szlke ze 3 ampulki i nic a nie wale ich codziennnie
gnoj bo pogotowie na maxa moze podac 5 ampol w razie padaki potem tylko klony
bo ponoc od takiej dawki rolek moze pasc serducho
estazolamik fajnie miec do mixow i dla slabych zawodnikow trtzmaam w szufladzie 3 liscie bo nie wszyscy lubia ostro sie bawic a estazolami taki delikatny dla delikaciwo i na tak zamiast tik taka moze byc ciekawe ile ma kalori ?
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 60 / 1 / 0
no i stalo sie...po 16 mg i pary piwkach trafilem do szpitala (psychiatrycznego niestety )oczywiscie nie pamietam co robilem ale rodzina zadzwonila po pały i karetke i wywiezli mnie w kaftanie.i tak mi zlecialo na dexie 4 tygodnie
a tu znow mam recke na to gowno i zezarbym to ale sie kurwa boje
moze jak nie dorzuce do tego alkoholu to bedzie ok????heh
a,i oczywiscie chodzi o estazolam pierunski :-/
Ostatnio zmieniony 30 marca 2009 przez krzysztoff, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 21 / / 0
ja żre 12mg i dopiero wtedy go czuje.mysle że to przez wypity alkohol tak sie stało;-) uważaj.ja albo wale benzo albo pije alko nigdy razem bo mialem podobnie lecz bez szpitala.
Uwaga! Użytkownik robinchuj nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 107 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaracz6 »
Może go lepiej stary nie jedz..
Uwaga! Użytkownik jaracz6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 60 / 1 / 0
cos zrec trzeba jak sie jest wjebanym
a dzisiaj mnialem misje ;poszedlem do nowego psychiatry i skonczylo sie na tym ze mnie wyrzucila a ja ja wyklnalem :'( i powiedzialem ze jest pizda a nie lekarz buhaha
  • 463 / 10 / 0
cool
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 376 / 10 / 0
wyklnąłeś lekarza ?

a może to szatan, ten pieruński.?
umieszsięwyluzować bez
narkotyków ?

"Te leki tak brane mają zawsze bad end..." - by nutella-cole.
  • 60 / 1 / 0
tak to chyba byl szatan 'ten pierunski ' ktory wstepuje we mnie jak zezre ten pipepszony estazolam !
nie dosc ze nie daje mi zadnego kopa to jeszcze dostaje po nim agresora i to nawet bez mieszania z alko pierdole ten esta szit
nie bierzcie tego w celach rekreacyjnych tylko na sen ,choc w moim przypadku to spac mi sie po nim nawet nie chce
na prawde przestrzegam!estazolam to samo zło :#:
  • 1179 / 124 / 0
Nieprzeczytany post autor: mniemanolog »
Siemanko!
Mam paczkę estazolamu, niestety przeterminowanego o 4 lata i parę miesiecy. Mam w związku z tym pytanie czy spożywanie takiego estazolamu jest bezpieczne i czy w ogóle będzie działał?
dzięki za odp
---------
Jak myślicie, lekarz domowy wypisałby mi miascerynę albo tranzodon albo remeron, czy to tylko psychiatra wypisuje?
Ostatnio zmieniony 02 kwietnia 2009 przez mniemanolog, łącznie zmieniany 1 raz.
EjeMqv63qzcBDbheXUtQcmcMHaCGGXk8cCS
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.