Znajdziesz w sieciowej drogerii.
Po jakim czasie poczulas poprawe na 15mg? Bardziej kilka dni czy tydzień-dwa? Bo ja biorę 11 dzień, wcześniej jakiś czas 10mg działało ale się popsuło i zaliczam właśnie gruby zjazd. Czasem mi sie wydaje że 15mg wchodzi, a potem że jednak nie. Psycha dała czas na wkręcenie do poniedziałku.
@Wrak czlowieka dzięki za łopatologiczne wyjaśnienie. Sytuacja ma swoje plusy, bo nie marznę tak jak zawsze.
20 lutego 2020ludecki12 pisze: Zauważył ktoś problem z oddawaniem moczu na leku? Potrzebuję dłuższej chwili aby pęcherz się rozluźnił i wydalił mocz. Przed leczeniem nie miałem z tym problemu, chyba że korelacja jest przypadkowa.
Lekarz zwiększył mi dawkę do 15, a byłam pewna, że zwiększy Faxigen. Jestem mile zaskoczona. Lek mnie pomału stawia na nogi, a nie tylko wyro i wyjście z domu na siłę.
Nie jest idealnie, ale widzę progres.
21 lutego 2020davidoffffffffff pisze: @ludecki12 Czyli to nie tylko ja mam z tym problem. Czuję nagłą potrzebę oddania moczu, lecz dopiero po dłuższej chwili jest to możliwe. Jakby synapsy się nie stykały i występowało jakieś opóźnienie
21 lutego 2020joann pisze: @technodziewczynka
Po jakim czasie poczulas poprawe na 15mg? Bardziej kilka dni czy tydzień-dwa? Bo ja biorę 11 dzień, wcześniej jakiś czas 10mg działało ale się popsuło i zaliczam właśnie gruby zjazd. Czasem mi sie wydaje że 15mg wchodzi, a potem że jednak nie. Psycha dała czas na wkręcenie do poniedziałku.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.