Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 768 / 105 / 0
Ja mogę to mieć na ból neuropatyczny od rodzinnego na telefon. Tylko nie chcem wpierdzielac paracetamolu. Wiec ekstrakcji nie da się z tego zrobić ? Bo tak to nawet nie zamawiam póki jest znośnie.
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / 12 / 0
To jak w końcu z tą ekstrakcją z dorety bo widzę ze zdania ekspertów są podzielone %-D albo może w celu ograniczenia przyjmowanego paracetamolu mieszać 2-3 tabsy 75 mg tramadolu i 650mg parasyfu z innymi słabymi opio koda (raczej thiocodin bo antidol tez ma paracetamol) albo kratomem.
  • 2532 / 602 / 0
Da się i idzie to dobrze.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5839 / 1210 / 43
Wydaje mi się że tą twardą otoczkę powinno się usunąć przed skruszeniem tabletek. Poltram combo ma to samo. Tabletki są bardzo podobne.
To ile w końcu tej wody ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 344 / 44 / 0
Da się ale wydaje mi się że dosyć sporo zostaję. Ale jak powtórzy się parę razy proces to w miarę czyste jest tylko też ile wtedy trama się marnuje nie mam pojęcia a i tak zostaje parasyf. Może ktoś ma jakiś zajebisty przepis.
  • 5839 / 1210 / 43
Dałem 10ml na 1 tabletkę Poltramu Combo (75mg na 650mg), zimna woda etc.
Trochę trwał proces kapania, ale końcowy produkt wyszedł przezroczysty jak woda.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 344 / 44 / 0
Spróbuję 1 na 10ml i zobaczymy jak wyjdzie
  • 344 / 44 / 0
30 października 2023london5 pisze:
Trochę trwał proces kapania, ale końcowy produkt wyszedł przezroczysty jak woda.
1 tabsa na 10ml rozpuszcza się dobrzre prawie przejrzysty napój. Jestem trochę najebany ale poczułem trama dobry przepis chodź nwm ile trama spierdala hehe.
  • 344 / 44 / 0
30 października 2023london5 pisze:

Rzeczywiście wychodzi czysty roztwór użyłem 150mg trama 1300 na 30-40ml wody i paracysfu ale wyszło przejrzyste. Nie wiem jak działa na trzeźwo bo się najebałem ale podbiło to chyba git
  • 30 / 2 / 0
Jak się ma odpowiednią wiedzę to da się przerobić
I tak jak ktoś pisał wcześniej, nie rozumiem po co przerabiać skoro np. W kroplach też idzie łatwo dostać..
Dla mnie to bez sensu, męczyć się tyle z tabletami :cojest:
ODPOWIEDZ
Newsy
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.