Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam

Mam pytanie nie mogłem nigdzie znaleść na nie odpowiedzi, czy jak wezmę tak około 4 tabletki tussipectu mój sprzęt będzie dobrze działał? Dokładniej czy będzie "stawał" na wysokości zadania, bo akurat składa sie tak że jutro mam maturę i chciałem łyknąć przed wyjściem z 4, a odrazu po tym idę na takowy "szybki lodzik :gun: " i nie chce zrobić siary %-D, więc około 4 h po wzięciu już by akcja sie zaczęła i też żeby tak nie było że sprzęt będzie stał a ona 30 min będzie musiała go miętolić bo będzie to robione w bardzo "przypałowym" miejscu.

Dzięki za wszystkie odpowiedzi i proszę w miarę szybko :)
Ostatnio zmieniony 09 maja 2012 przez Czeslaw, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Zmiana nazwy wątku.
  • 40 / / 0
Loteria, jednym staje innym nie. W sumie mała dawka więc wielkich problemów być nie powinno.
Pochwal się czy Ci stanął;
chyba, że teraz się wstydzisz bo 4 tabsy tussipectu zmieniły Cię z OGIERA w LUZERA.
Uwaga! Użytkownik superheroin23 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 401 / / 0
Pewnie ta informacja Piotrze Cię nie ucieszy koro miał być to tylko lodzik (tym bardziej, że już jesteś po maturze ale na przyszłość) - po efedrynie jestem nieokiełznaną suką w łóżku.
Seks pierwsza klasa :)
Uwaga! Użytkownik Blair0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1037 / 10 / 0
Ho ho, jakie wyznania ^_^ Może zorganizujemy sobie małą (lub też dużą ehehehe) orgię? Co Ty na to, "nieokiełznana suko"? :D
  • 50 / 1 / 0
Ze dziewczyny po fecie czy efce maja najwieksza chcice to odwrotnie ma sie do facetow, o ile nawet w glowie by sie chcialo to nie stanie. Po pseudoefce akurat, to mialem tak skurczonego ze byl problem sie wysikac, jak u kilkulatka. ;s
  • 129 / / 0
ja po duzej dawce ewki zamieniam sie w zwierza :cool:
  • 135 / 22 / 0
W seksie na pewno nie pomaga, nawet małe dawki. Chęć natomiast zwiększa, taki paradoks.
  • 207 / 4 / 0
najlepiej jest na zejściu drugiego dnia
Uwaga! Użytkownik sanchez1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 55 / 6 / 0
Chęć na sex jest ogromna w moim przypadku, doznania są bardzo miłe :) ale jest to jedyny stymulant po którym ciągle "flaczeje" niemniej jednak jest to wykonalne :D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.