Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 987 / 38 / 0
Dwa razy próbowałem efedryny (udało się dostać ją w aptece bez recepty) i szału nie było :) Ale ogólnie mnie jakoś do stymulantów nigdy nie ciągnęło.
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 47 / 2 / 0
Co mocniej pobudza? 10 tabletek po 60 mg każda, np. Sudafed czyli zwykłe zeżarcie tabletek, czy 10 tabletek z Acataru?, po extrakcji p-efki?
  • 3455 / 555 / 2
Po co lykac tyle pigulek bardziej ekonomicznie jest pokruszyc 5 tabletek sudafrdu i wciagnac do nosa przez sluzowke nosa pseudoefedryna szybciej pokonuje bariere krew-mozg i szybciej daje kopa.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1823 / 104 / 20
Powodzenia we wciąganiu takiej ilości prochu, a czego większość to masa tabletkowa, próbowałem raz i w sumie niebyt było to przyjemne a i efekty mierne
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 135 / 14 / 0
jaka dawka efedryny na poczatek? mam tabsy 15mg
Uwaga! Użytkownik Mendeleev nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1016 / 97 / 0
30mg będzie ok na pierwszy raz, możesz dorzucić kawę/kofeinę w jakiejś formie ale nasili też efekty termogeniczne a nie tylko pobudzenie. Kofy 150-200 na 30 efki. Jak masz tolerkę na stimy to odpowiednio zwiększ.
The child is grown
The dream is gone
  • 47 / 2 / 0
Co polecacie wziąć od lekarza pierwszego kontaktu na rp? Potrzebuję w wersji ekonomicznej do dorzucania do pakietu stimów kulturystycznych. Standardowo Tussi? Czy coś wychodzi lepiej?
  • 5 / / 0
25mg dziennie rozbite na dwa strzały podskórnie. Do każdego 1200mg Piracetam.

W dodatku 20mg paroksetyny, a na noc 150mg Trazodon + 30mg mianseryny.

Brain doping level hard.
Jesten dwoneczkiem latającym po zakamarkach ludzkiej głupoty, który znaczenie słowa irytacja traktuje jak beknięcie po mocno goryczkowym piwie.
  • 40 / 7 / 0
W porównaniu do Benzedryny czy metylofenidatu, w moim odczuciu efedryna góruje nad pozostałymi.

Podawana w małych dawkach (nazwijmy to rozruchowych), przy przyprawidłowm prowadzeniu się daje niesamowity efekt otworzenia się. Znosi jakiekolwiek bariery lękowe jednocześnie usprawniając procesy myślowe.

Moim zdaniem odpowiednio dozowany stymulant jest totalnie bezpieczny pod względem uzależnienia, nie doznałam żadnych efektów odstawiennych. Nie odnotowano również skutków ubocznych w trakcie stosowania biorąc go dłuższy czas (można napisać, że spadło kilka kilogramów, ale dla jednego to będzie zajebisty efekt super substancji. dla drugiego zaś problem - "jeden rabin powie tak, inny rabin powie nie").

Nie polecam, ale doceniam.
Słonik.

poprawione stteetart
Energia kosztuje.
  • 9302 / 1809 / 2
Czysta efka lub pseudoefka nie jest taka zla.
Bardziej jednak lubilem salbutamol:)
Glownie przez to, ze kiedys dostepnosc byla bardzo dobra.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.