Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Czy w praktyce nie mając uprawnień można kupować hurtowo leki bez recepty zawierające pseudoefedrynę (Sudafed, Cirrus, Acatar)??? Proszę o odpowiedź zorientowanych w temacie.
Uwaga! Użytkownik tanilek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Conej pisze:

Biegałem po efce, a w sumie już na zejściu zmieniło się chyba tylko tyle, że się w ogóle nie zmęczyłem biegnąc sprintem kilka km. Na końcu już dość mocno czułem mięśnie nóg, ale zdążyłem na KSW :cool:
Jak biegasz na zawodach to lepiej nie brać, według mnie się nie opłaca.
Dokładnie, próbowałem i lipa. W sumie nie widziałem różnicy
Uwaga! Użytkownik lisekpk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / / 0
w klaserze w sumie 6 tabsow cirrusa.. myslalam ze bedzie to cos lepszego ;d mozliwe jest to ze zarzucone byla za mala ilosc?
cly czas zimno, ddreszcze, delikatne pobudzenie, same fizyczne efekty

P.S. no i do tego byla kawa przed i po zarzuceniu. lipa

Fuzja postów / 909 - ktoś miał zrobić, edytował i nie zrobił.

kazdy tabs byl podzielony na 2-3 czesci.. przed jeszcze alko bylo.
imo furanie niezastapione.. lepiej poczekac na jakas dobra opcje niz kupowac pseudoefke . cenowo wychodzi taniej
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2010 przez BS, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik the_kometa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 260 / 4 / 0
dodatkowo jak mocno pseudefka rozwala uklda krązenia...
tetno i cisnienie duzo wyzsze niz na efce z tussi choc efektow zadnych pozytywnych
  • 286 / 5 / 0
Po pseudoefedrynie nie moge spać, budze się w nocy.
Oprócz tego pseudoefka rozpierdziela mi myślenie, mam takie zamieszanie we łbie,że nie wiem co sie dookoła mnie dzieje, podobnie miałem na johimbinie, jak pseudoefka schodzi to nie mam ochoty gadać z ludxmi, których naprawde lubie, pojawiają sie lęki, wracają z podwójną siłą traumatyczne wydarzenia z przeszłości.

Ogółnie pseudoefedryna to dla mnie syf, nie wiem od czego ten rozpizdziel w głowie podobny do tego johibinowego-adrenalina?, działanie na receptory adrenergiczne?

Ps. po efedrynuie miałem zwały, ale takich chorych jazd jak po pseudofece nie miałem, to jakieś psychozy mi się załączały.
;)
  • 684 / 9 / 0
Tez uwazam ze efka jest lepsza. Raz probowalem pseudoefki to byly tylko chujowe efekty fizyczne, a po efedrynie kiedys pare razy naprawde fajnie sie czulem mimo niewielkiej dawki, takie fajne specyficzny noradrealinowe pobudzenie, ktore naprawde nioslo za soba euforie (zawsze z kawa). I zjazd z efki tez sie dalo polubic.
  • 461 / 6 / 0
Witajcie :)
Mam pytanko o pseudoefedrynę. Jak działa w połączeniu z alkoholem ? Chodzi oto, że dzisiaj musiałem się pouczyć więc "przyjebałem" sobie 7tabsów sudafedu (właściwie przed godziną), a teraz dostalem cynk o imprezie: typowa ostra popijawa? więc jak: pić, nie pić? pić mniej? ... pytam bo niechcę jakiejś nieciekawej niespodzianki, typu napierdalanie ostre serca, polewa z nosa czy (najgorsze :rolleyes:) rzyganie.

PS Z tego co wiem po amfetaminie można duzo i lajtowo pić, a pseudoefka powiedzmy, że ma coś z łajtem wspólnego. Ale tak jak piszę, muszę się upewnić.

Proszę o odpowiedz.
Uwaga! Użytkownik elitesse nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / / 0
Pij jak najwięcej:) jak o mnie chodzi to łączyłem przez trochę Pse z THC. To prawda że robi wodę z mózgu i straszne wkręty na bani. Pamiętam pierwszy raz zjadłem po 12 Sudafetów z Bratem, potem opaliliśmy to jeszcze i strzeliliśmy kilka piwek.

Bratu wydawało się że z tyłu w głowie ma takie kółko jak Morfeusz z Matrixa a mi że moja głowa od czoła pokryta jest delikatną warstwą lodu. Jeździliśmy bez celu autobusem a potem o drugiej w nocy szliśmy przez jakąś łąkę aby dojść do lasu po drugiej stronie. Całe szczęście że ogarnąłem że jesteśmy po uda w wodzie i że to bagno a nie polana...

Inna akcja , po dłuższym braniu nawet na trzeźwo zaczęły mi się wkręty na bani robić np. obudziłem się w środku nocy, moja dziewczyna spała wtulona we mnie, patrzałem się w ścianę myślałem sobie o tym co teraz mam na co zapracowałem ile złego i ile dobrego musiałem zrobić żeby to mieć - taki rachunek sumienia(nawet spoko wkręt tylko że włącza Ci się w środku nocy i nie możesz przez to zasnąć) potem temat rachunku sumienia zszedł na dziewczyny.

Przed oczami, na tle ściany pojawiały mi się wszystklie dziewczyny z którymi byłem i które oszukałem i ta którą kochałem. Myślałem sobie że wynika z tego rachunku sumienia że straszny ze mnie skurwysyn i zaczynałem płakać jeszcze za nim doszedłem do tego wniosku. Ogólnie dziwne... teraz chciałbym nażreć się efedryny.

Dodano akapity / 909
  • 3 / / 0
A co myślicie o wciąganiu donosowym rozkruszonego leku Cirrus?
240mg pseudoefedryny + 10mg czegoś tam.
  • 2775 / 39 / 0
Jest to lek o zmodyfikowanym uwalnianiu i tylko zapchasz sobie nos ;-)
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).