Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
martwicie sie o serce, a jak tak jecie takie ilosci tego tussipectu to chyba poza efedryna przez wasz organizm przechodzi cala masa innych tych srodkow - tzn potraktujcie to jako pytanie bo w sumie to nic nie wiem o tym tussim, no ale jesli mam racje to chyba watroba ma sie kiepsko po regularnym szamaniu tego?
Nie radze zarzucać i zapijać browarem.
Jakiś czas temu zrobiłem tak z L.O.L'em i potem żałowałem, bo mi rozkurwiło system totalnie.
Popijałem browarem i zarzuciłem 20 tabletek.
poza tym jako total noob w sprawach efki chce zapytac tak ogolnie czy warto? tylko nie pisac ze co kto lubi, ciekaw jestem waszych opini :P pozdrooooo
Więcej razy nie warto no chyba, że takie coś przypadnie Ci do gustu.
Jeśli masz obawy to jeśli raz, czy te 2 razy zarzucisz to moge Ci gwarantowac, ze nie bedziesz żałować.
Ogólnie tussipect to gówno, ale co tam..;)
Nie warto chyba, ze lubisz jak Ci jebie tymiankiem z mordy. Tussi to zabawka dla dzieci i zwariofanych zakofanych 15-stek szukajacych mocnych wrazen. Lepiej thermal pro. Fety nie polecam.
powiedz mi jaki drag lubisz to tez ci powiem dla kogo on jest
po nicku widac ze zielone a wiec wypowiedz w twoim stylu: "jaranie jest dla blokersow co nasluchali sie hip hopow i lapsow co nie chca zarzucic czegos mocnego"
nie oceniaj pochopnie
I co?Znajdujemy sie w punkcie wyjscia gdzie thermal znalazł sie obok tussipectu.Pewnie kolega thc nie zrozumie i tak :)
cbr_raptus pisze: A efedryna dożylnie ??
aree1987 pisze: ...po spozyciu czegoś słodkiego euforyczne dzialanie efedryny jest wydłużone.
Czy to jest wogole możliwe?
Nof pisze:
Tak, cukier dostarcza energii, przez co działa synergicznie z efedryną. W sumie wszystko by się zgadzało poza tym że nie ma po efedrynie efektów euforycznych. Jest tylko adrenalina i ciarki, które mogą być przyjemne.
again and again
Kid pisze: a myslisz ze feta jest zdrowsza?
A tak do wszystkich fanów efedryny - Zainteresujce się metkatynonem. Odczynniki banalne, synteza prosta i nie wymagająca, a można zrobić z (pseudo-)efedryny substancje dużo bardziej aktywną i prawdziwie rekreacyjną.
Odczynniki banalne, synteza prosta i nie wymagająca, a można zrobić z (pseudo-)efedryny substancje dużo bardziej aktywną i prawdziwie rekreacyjną.
Poza tym co do serca to sory ale jakie mac ie tetno na fecie a na efie?Watpie zeby bylo na korzysc tej drugiej...
katynon jest w KHATcie ?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.