Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 922 / 276 / 0
@Getmehere

Polecam Heviran Comfort 200mg- 25 tabl. bez recepty, cena ok 22zł, moze troszke drogie, ale opłaca sie, działa antywirusowo i bardzo szybko eliminuje różne wyskoki na twarzy, na wargach, w nosie, na nosie i kurwa po piątkowym sztosie :-D Słuzy do leczenia nawrotowej opryszczki warg i twarzy. Sam miałem podobne problemy ostatnio, ale nie od napierdalania czegos i pomogło tzn. sie usunęło wszystkie syfulce, krosty w nosie, bolącą czerwoną plame na czubku nosa, rozjebany kącik wargi itd. Mysle, ze Tobie tez pomoze i polecam sprobowac tego Heviranu.

https://www.aptekaeskulap.com/heviran-c ... 24589.html

Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem. - {owerfull}
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 153 / 14 / 0
Dzisiaj lecę na imprezę i jestem na rozwadze jakiego pillsa sobie zarzucić. Mam pomarańczowe Tesle ponad 200mg i Warner Brosy bardzo jasno zielone, wręcz neonowe. Też ponoć 200mg. Co do WB to tego koloru jeszcze nie miałem okazji testować.
Jak myślicie co będzie lepsze? :cool:
  • 922 / 276 / 0
@Abcd93

Jakbym był na Twoim miejscu to z czystej ciekawosci jebnąłbym tego WB.
Mam Louis Vuitton LV - Nintendo - Chupa Chups - Sprite - Pablo Pablo, takze mam w czym przebierac, ale na imprezy juz nie chodze, przejadłem ten temat dawno temu i ogolnie zaczynam około roczną przerwe od Dragów, takze bawcie sie za mnie i to grubo :)

Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem. - {owerfull}
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 153 / 14 / 0
@Up
Tak też myślę o tym Warnerze. Dla mnie temat cukierków, to temat właśnie tylko na imprezy, staram się robić przerwę co najmniej miesięczną, a dziś akurat jest ten dzień ;-)
Z imprez też zrezygnowałem już lata temu, ale spodobało mi się właśnie po emce, w zeszłym roku :-) i od czasu do czasu gdzieś się wybiorę, a lot będzie na pewno dobry! :cool:

zbędny cytat -d5
  • 4 / / 0
Cześć, mieliście po ecstasy taki orgazm ciała?
Byłem w weekend na festiwalu techno, więc w piątek i w sobotę wleciały piksy. W piątek było jak zawsze 'ten stan', przyjemność, euforia i gadulstwo, jak zwykle poznawałem wiele kobiet ^^. W sobotę zarzuciliśmy nowe piksy - żółte pikachu. Kumpel po 30 minut odleciał, u mnie po prostu ten lekki stan i czekałem na wejście...po 2h straciłem cierpliwość i dorzuciłem połówkę i powoli dochodziłem do stanu euforii i zaczęło mnie jebać...jak nigdy. Dostałem drgawek, ręce i nogi mi się trzęsły od przyjemności, co chwile wypuszczałem powietrze ustami, uśmiech zmieszany z wyrazem szoku, nie miałem ochoty rozmawiać wolałem zostać w transie między mną, ecstasy i muzyką. Jest jeszcze przyjemniej niż zwykle, całe ciało, szczególnie mózg jest jest cudownie 'pieszczone'. Wyglądałem tak, że naćpani ludzie obok mnie pytali czy wszystko ze mną w porządku. Było mega. To był chyba orgazm ciała? Dziwne to było, że w niedziele jak wstałem to czułem się jak po seksie - ulga, satysfakcja lekkie mrowienia ciała. Dopiero w poniedziałek zacząłem się źle czuć
  • 62 / 9 / 0
To żaden orgazm ciała tylko po prostu przedawkowanie. Było Ci dobrze, na ciele też było dobrze ale generalnie grubiej niż zwykle i pewnie niewiele od złego samopoczucia. (zawsze blisko jest ta granica zajebiśćie <|> kurwa umieram)
Będąc sobą wygrywasz na starcie z braku konkurencji.
  • 7 / 4 / 0
nst pisze:
Cześć, mieliście po ecstasy taki orgazm ciała?
Byłem w weekend na festiwalu techno, więc w piątek i w sobotę wleciały piksy. W piątek było jak zawsze 'ten stan', przyjemność, euforia i gadulstwo, jak zwykle poznawałem wiele kobiet ^^. W sobotę zarzuciliśmy nowe piksy - żółte pikachu. Kumpel po 30 minut odleciał, u mnie po prostu ten lekki stan i czekałem na wejście...po 2h straciłem cierpliwość i dorzuciłem połówkę i powoli dochodziłem do stanu euforii i zaczęło mnie jebać...jak nigdy. Dostałem drgawek, ręce i nogi mi się trzęsły od przyjemności, co chwile wypuszczałem powietrze ustami, uśmiech zmieszany z wyrazem szoku, nie miałem ochoty rozmawiać wolałem zostać w transie między mną, ecstasy i muzyką. Jest jeszcze przyjemniej niż zwykle, całe ciało, szczególnie mózg jest jest cudownie 'pieszczone'. Wyglądałem tak, że naćpani ludzie obok mnie pytali czy wszystko ze mną w porządku. Było mega. To był chyba orgazm ciała? Dziwne to było, że w niedziele jak wstałem to czułem się jak po seksie - ulga, satysfakcja lekkie mrowienia ciała. Dopiero w poniedziałek zacząłem się źle czuć
To jest przyjemne wykręcanie, ale można się przekręcić..
  • 16 / / 0
Byłeś dosłownie na granicy przesadzenia, dziwne ze pamietasz tak wiele rzeczy. U mnie to czesto konczylo sie amnezją, ale na drugi dzien tez to uczucie "catharsis". Z tym ze wole mniej brac a pamietac wszystko i kontrolowac banie w 100% :P
  • 2 / / 0
Ja często juz po 200mg MDMA tak mam. Raz pomimo tego ,że wiedzialam że powinnam kończyć dorzucilam jeszcze jedna połówkę (szare Philippe Plein, łącznie 2.5piki) i zeszla mi prawie cala faza, zaczelam wymiotowac, bardzo mocno sie pocic, temperatura 40°C i ogolne przerażenie. Normalnie przy mniejszych dawkach (150-300mg) mam delikatnie halucynacje (np otwierajace się same okno, czy koty na scianie), ruszq mi się obraz, muzyka wchodzi zajebiscie, szczekoscisk, drżenie mięśni i hiperwentylacja.
  • 610 / 29 / 0
16 lipca 2018ferdinandomodo pisze:
Ten odczynnik pewnie jest w chuj drozszy od samego kolka, moim zdaniem obecny stan rynkowy krozkow to jest jedno wielkie zmixowane gowno z resztek, ktore zostaly z syntez, wjebac dobrego kokosa, albo chociaz okej trojke, zamiast sie jebac z tym gownem i trafic na srake w glowie;d

peace
Zacytuje cie tu żebyś tam już więcej nie zaśmiecał. Koszt takiego odczynnika zaczyna się od 20 zł wystarczyło se wyszukać.. A po drugie jak masz dostęp do dobrego koksu to powinieneś tym bardziej mieć do dobrych kółek, więc coś tu nie gra ;)
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".