Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1854 / 215 / 37
Jak długo można przechowywać dropsy ? Chodzi mi o to żeby wypowiedział się ktoś kto zna temat z doświadczenia. Za teoretyzowanie dziękuję. ;-)
  • 853 / 56 / 0
Nie wiem ale dawno dawno temu(swoją drogą mój pierwszy drops w życiu), kumpel dał mi go po pół roku trzymania w nieszczelnym dilpaku - pozamiatał więc wiele przez ten czas nie stracił na mocy.
  • 115 / 3 / 0
  • 536 / 3 / 0
Sorry za głupie pytanie, ale nie interesuje się tematem piguł na co dzień.
Co na przykład może być w pigułach za 5zł, takich że niby 2 dają lasce fajne efekty. [że mdma tam nie ma to sam się mogę domyśleć ;-) ]
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 43 / / 0
fajera pisze:
Nazwa: Gwiazda Dawida (Star of David)
Kolor: Niebieski
Kształt: Okrągły
Waga: 200mg
Średnica: ok. 0,7-0,8mm
Logo: Gwiazda Dawida
Cena: 15zł/szt
Gdzie kupione: Wawa - pochodzenie ponoć Holandia
Kiedy kupione: Listopad 2012
Sposób przyjęcia: Doustny
Opis działania: Po ok. 40 min dosyć mocne wejście, totalny nieogar, miękkie nogi, sucho w ustach, problemy z wysławianiem, po kolejnych 30-40 min elegancka faza euforii. Czas trzymania ok. 3-4h.
Ocena działania: 10/10
Dodatkowe komentarze: Dosyć dobrze zbita.

Wygląd:
[ external image ]

Test Marquisa:
[ external image ]

W celu uzupełnienia testu Marquisa zrobionego na niebieskich gwiazdach dawida zrobiłem jeszcze:

Mecke
[ external image ]

Mandelin
[ external image ]

Reakcje błyskawiczne w obydwu przypadkach.

Drugi test trochę zjebałem bo...dałem trochę za mało materiału i na ściankach fiolki jest widoczny zółtawy kolor. Jest to pozostałość żółtego Mandelina, który nie wszedł w reakcję z małą ilością materiału z gwiazdy dawida. To co weszło szybko zmieniło kolor na ciemny + ciepła fiolka.
%-D
Dodam tylko...
Kupiłem w czerwcu...I zgubiłem. Znalazłem jakieś dwa tygodnie temu...Doustnie. Dwie. Pierwsza, po 30-40 min, poprawiona, nic nie było. Zasadniczo byłem naczczo. Godzinka, coś poczułem, ale siedzialem w chłodnym pomieszczeniu. Przeniosłem się do ciepełka, herba...I się zaczęło...Mły n na masę, ale nie męczący. Chodzić mogłem. Kłopoty ze wzrokiem
... :gun: Widziałem wszystko tylko nie to co było przede mną... %-D %-D po ok 2h stan euforii, z nawrotami ;] Po ok 6h, wszyscy się zawinęli i zostałem sam, przytuliłem się do panny. :blush: Kimka z ćwiczeniami ok 3-4h. :-D :heart: :heart: Wstałem w wyśmienitej formie :finger:
...why drink and drive, when you can smoke and fly...
  • 1167 / 13 / 0
moze tam byc wszystko
  • 3449 / 121 / 8
Prawda, słyszałem że ostatnimi czasy ładują tam kotlety schabowe
  • 11 / / 0
Prosiłbym o wyjaśnienie jednego fenomenu. Czytam sobie temat opis piguł i ludzie piszą, że kupują po 10zł, nawet po 5zł. Dlaczego więc w moich rejonach wszystkie chodzą po 40zł? 8-(
  • 1615 / 28 / 0
Są dwie opcje. Albo masz chujowe dojście, albo piguły do których masz dostęp są z importu i zawierają to co powinny zawierać czyli MDMA.
  • 83 / / 0
ojjj 40zl to przesada :D u mnie cena standard za importowane (NL'owe) krazki ,przy wjezdzie 20zl dla bliskich znajomych ,reszta 25-30zl i wzwyz ;)

pzdr!
Uwaga! Użytkownik ashwagandha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.