Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 438 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
prosiaczek pisze:
Poprostu po przyjeciu piguly mialem jakies nudnosci, mdlilo mnie, napady goraca i ogolnie stasznie oslabiony sie robilem, nie bylo przy tym zaadnej euforii ani nic z tym zwiaznego.
Bo jadłeś piguły na mCPP. Książkowe efekty. Odpuść sobie i lepiej poszukaj kryształów.
Domyślam się że chcesz proszkować piguły i je wciągać? I tak na MDMA nie trafisz tylko zadasz sobie ból przy wciąganiu tego co w tabletkę zbiją. Nie te czasy. Mi też przykro.
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 2179 / 30 / 0
ponoć podawanie MDMA donosowo to nie najlepszy pomysł, oszczędza sie tylko troche materiału a spływ i pieczenie zdecydowanie nie są tego warte. Potwierdzi ktoś?
Hidden mefedron User
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Gwynnbleid pisze:
ponoć podawanie MDMA donosowo to nie najlepszy pomysł, oszczędza sie tylko troche materiału a spływ i pieczenie zdecydowanie nie są tego warte. Potwierdzi ktoś?
Po co donosowo skoro kryształki pięknie się rozpływają w ustach, a gorzkie zbytnio nie są. Poza tym przy kruszeniu napierdalają na wszelkie możliwe strony... Jak mielić to jedynie w moździerzu, ale takie 100mg trochę mało objętościowo. Później i tak trzeba to wylizać bo szkoda materiału;);p
Mnie to szczerze pierdoli, męczyć się z klamą jak można zjeść ;]
Ostatnio zmieniony 23 lutego 2010 przez gringo, łącznie zmieniany 1 raz.
לאכול חומצה!
  • 2 / / 0
lucker pisze:
Problem nie tkwi w tobie, tylko w dropach.Trzeba bylo luknac po watkach ,to bys wiedzial.A tak wogole to sam wrzucasz te pixy, ze nie zobaczyles u innych podobnych efektow??
Na poczatku tez o tym myslalem, bo przyznam, ze nie raz trafily sie takie krazki, ze niemal co druga osoba na imprezie kibel przytulala, ale w innych sytuacjach reszta osob standardowo "banan" na twarzy i odplywali a ja albo bardzo slaba bania albo skutki takie jak wczesniej opisalem :/. Ale jezeli mowicie, ze jednak da sie "klamka ;P" wciagac to sproboje i porownam efekty. Co do krysztalkow to poszperam troche na forum i dowiem sie czegos wiecej bo szczerze przyznam, ze jeszcze malo o tym slyszalem i raczej czarna magia to dla mnie :). Pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi.
  • 1180 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: kowalskii »
Nie bierzcie do nosa mdma! O wiele krótsze działanie i mniej satysfakcjonujące pomimo, że może bardziej intensywne. lepiej odrobine więcej zjeść i cieszyc sie długim, o wiele bardziej pełnym, zadowalającym efektem.
I oczywiście mdma strasznie ryje nos, po wciągnięciu można spodziewać się kataru nieprzyjemnego kataru przez 2-3dni nawet.

A tak ogólnie to polecam zażyć 2400mg Piracetamu godzinę lub dwie przed wrzuceniem extasy.
Ostatnio zmieniony 23 lutego 2010 przez kowalskii, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie moje opowieści w moich postach zostały wymyślone i nie jest to prawda.
  • 300 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: glebaa »
Gwynnbleid pisze:
nom mocniej wchodzi - ale wciąganie piguł co ktoś kto mi się przyśnił:) praktykował - to masakra strasznie dużo tego wychodzi... to raz. A dwa - zepsute zatoki - jakiś czas później. Wciąganie kryształów - ohh no.. nie wyobrażam sobie.

Generalnie wciągane czy jedzone działa OK - szkoda nosa na wciąganie.

Ale może być tak jak kolega pisze - że jego żołądek coś nieteges... aczkolwiek stawiałbym na mcpp bo od 3 lat nie było widów słychów na tabletki z mdma w okolicy :)
Ostatnio zmieniony 23 lutego 2010 przez glebaa, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nice shoes. Wanna fuck?
  • 2179 / 30 / 0
tak też właśnie sądze ;]
Hidden mefedron User
  • 81 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: adivxv »
kowalskii pisze:
A tak ogólnie to polecam zażyć 2400mg Piracetamu godzinę lub dwie przed wrzuceniem extasy.
A dlaczego ? bo jestem ciekaw
Uwaga! Użytkownik adivxv nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 189 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Torpeda »
To proste Piracetam wzmacnia dzialanie MDMA, sam nie probowalem bo akurat gdy zdobylem ten piracetam to skonczylo sie mdma w polskich kolach i nie mialem okzaji przetestowac:/
Nie ma co się smucić - i tak do MONARu wrócisz !!
  • 2497 / 49 / 0
Wciaganie MDMA nosem wydaje mi sie nienajprzyjemniejszym pomyslem, ten gorzko-kwasny smak w nosie stanowilby pewnnie spory dyskomfort, no i krotsze dzialanie do tego. Sadze, ze to kiepska mysl.
@Gringo: Mozesz zawinac w kartke i czyms twardym rozkruszyc, wtedy sie nie rozleci na wszystkie strony :)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.