Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Pytanie
Nazwa: nie wiem
Kolor: Szary
Kształt:okrągła
Logo: d b
Gdzie kupione:Katowice
Kiedy kupione: jakoś 4 dni temu
Dodatkowe komentarze: postaram się dodać załącznik :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 23 / / 0
17 lipca 2018norekbibi pisze:
Pytanie
Nazwa: philipp plein
Kolor: szary
Kształt: okrągły
Logo: qp
Gdzie kupione: mazowieckie
Kiedy kupione: 14.05.2018
czy ktoś coś wie na temat tych piękności?
jadlem w lutym, dobre piguly jedna wyjebala konkret
  • 608 / 59 / 0
17 lipca 2018pushilda pisze:
Pytanie:
Kolor:szary
Nazwa: love/ serduszko
Kształt: serce
Gdzie: łódzkie

Podobno bardzo mocny krążek, zajadal ktos?
MDMA + 2cb, zjedz 1/4. Po połowie ludzie mieli chore jazdy, ja po ćwiartce miałem wkrętę, że byłem na wojnie w Wietnamie, a gdy poszedłem sie odlać przez 30 minut gadałem sam do siebie i przeżyłem alternatywne życie w mojej głowie. PSYCHODELA DZIWKI!
10 sierpnia 2020surveilled pisze:
A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
  • 437 / 20 / 0
Nazwa: Spongebob; Cipy(Cunt)
Kolor: żółty; czerwony
Kształt: postać Spongeboba; Owalny
Logo: -----; 'CUNT'
Gdzie i kiedy kupione: Wrocław, 20.07.2018
Sposób przyjęcia: i.v. oraz p.o.
Opis działania: Wzorcowy trip! Moi towarzysze zarzucili doustnie jedną i drugą równocześnie. Ja zjadłem(za przeproszeniem) cipę a Spongeboba po krótkiej chwili zapodałem dożylnie. Efekt piorunujący!
Działanie zgodne z oczekiwaniami czyli istny serotoninowy potop. Piguły BARDZO mocne - co każden jeden osobiście potwierdził. I choć ekipa w bojach zaprawiona to jednak siła działania mocno nas zaskoczyła. Wszystko co w XTC najlepsze rozkręcone na maksa czyli 'och jak przyjemnie', 'ależ ten park piękny' czy też 'mógłbym czuć się tak stale' tudzież 'efekty są tak naturalne i prawdziwe, że czuję się zwyczajnie szczęśliwy a nie naćpany'.  No sielanka.
Odnośnie mocy dodam jeszcze że rzeczywistość oglądaliśmy przez serotoninowe okulary(powidoki, smugi, kolory oraz OEVy charakterystyczne dla wysokich dawek MDMA).
Pierwsza część tripu w parku, druga pod dachem. Cośmy sobie przegadali, przespacerowali, przesłuchali i pograli to nasze.
Podsumowując działanie bardzo mocne i długie(tylko jeden wojownik zdecydował się dorzucić), usnąć można normalnie.
Ocena: 9,5/10. Pamiętajmy iż jest to ocena zbiorcza.
IMG-20180720-WA0006.jpg
IMG-20180720-WA0005.jpg
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 12 / / 0
17 lipca 2018pushilda pisze:
Pytanie:
Kolor:szary
Nazwa: love/ serduszko
Gdzie: łódzkie

Podobno bardzo mocny krążek, zajadal ktos?
Jadłem takie same tylko różowe i muszę przyznać, ze jedne z ciekawszych krążków. Polecam po pół i dopalic blantwm
  • 11 / / 0
Nazwa: Nie wiem
Kolor: Różowa
Kształt: Sześciokąt
Logo: qp albo db
Gdzie kupione: okolice Koszalina albo Szczecinka
Kiedy kupione: 21 lipca 2018
Sposób przyjęcia: Jeszcze nie próbowałem
Moc: Podobno 270
Cena: 40 zł
co to jest i ile trzyma?
Uwaga! Użytkownik Badziniak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Nazwa: XTC
Kolor: Zielone
Kupione: Dziś
Gdzie: Okolice Krakowa

Widział ktoś i wie coś na ich temat?
  • 14 / / 0
Nazwa: Serce
Kolor: żółto-kremowy?
Logo: uśmiech
Gdzie: łodzkie
Kiedy: Lato 2018

Wczesniej pytalem o szare, które są rzekomo mocne, te nie są :D
Jedno zjedzone weszło po ok 30 min: kolory pojebane jakby na odwrót, lekkie zwidy ale za to męcząca zgaga i nudności przez ok 2h, co nie pozwalało się za bardzo skupic. Druga osoba nie poczula nic (procz nudnosci)do momentu przepalenia mj. Podchodziłem pod to z nadzieją jeszcze raz ale efekt bez zmian.
Ogólnie daje 4/10

Słonie albo zółte locki ktoś probował?
  • 1 / / 0
Pytanie
Nazwa: Faraonki
Kolor: Miętowe
Kształt: Głowa faraonka
Logo: Głowa
Gdzie kupione: Wielkopolska
Kiedy kupione: koniec lipca 2018
Dodatkowe komentarze:
Z tyłu tabletki napis "Warning" na dole "Pharaon 240mg jest przedzielona w połowie.
Ktoś coś wie o nich? Gościu mówi, że robią bardzo, bardzo dobrze.
  • 6 / / 0
Pytanie
Nazwa: Tesla ||| Bugatti
Kolor: Czerwony ||| Żółty
Kształt: Logo ||| Okrągłe logo
Logo: jak nazwa
Gdzie kupione: Trojmiast
Kiedy kupione: jeszcze nigdzie
Dodatkowe komentarze: Nie miałem ich w rękach, ale tesla jest ok. 2x większa niż bugatti
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.