Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Siemano
Sebix powiedział że mocna

Okrągła, zielonkawy kolor, z jednej strony ryj jakiegos lisa a z tyłu taki mały karabin i napis "Tean Fox" czy coś takiego, na pewno Fox ale to pierwsze nwm bo w chuj starte i ledwo widać ten napis.
Jej waga to 0.45g
30pln
Jadł ktos? Wiadomo ile zawiera emki?

Wgl to pierwszy raz bede jadl pixe i sję zastanawiam czy całą zjesc, bo widze większość radzi żeby połowe zjeść na próbe, ale też dużo ludzi pisze że po pół tylko rozczarowani byli. Wgl czytałem że niektóre pixy mają jakieś extra dodadki np hel wiec tak wsm myśle że lepiej zacząć od pół hah
  • 2 / / 0
Czy ktoś może powiedzieć coś ma temat tej tablety ? Jak się nazywa ,działa ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 3 / / 0
Siemano, mam opcje spróbować nowych piguł ale ziomek sam nie wie co w tym siedzi. Z opowieści to faza równa bez wyraźnego startu i pierdolnięcia.
Miejsce zaopatrzenie :D Śląsk.
Kolor: Niebieski
Kształt: Wydaje mi się, że to wygląda jak stary VW Ogórek
Posiadają podziałkę w połowie.
Zjęcia nie zrobie bo nie mam pod ręką
Ktoś coś?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.