Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
nazwa; redbull
ksztalt ; trojkatne
logo ; redbull
kolor ; zielone 220 mg
wielkopolska , przyjechaly z holandii

pytanie czy ktos mial z nimi stycznosc? dowiedzialem sie ze jest tego troche w okolicy i mysle zeby sprobowac i pogonic
  • 9 / 2 / 1
Opis
Nazwa: Punisher
Kolor: Niebieski
Kształt: Trójkąt
Logo: Czaszka
Gdzie kupione: Warszawa
Kiedy kupione: 05.02.2020
Sposób przyjęcia: oral
Opis działania: bardzo rozlała
Ocena działania: Fajna, ale jak ktoś pierwszy raz próbuje niech zacznie od połówki
Dodatkowe komentarze: uwaga
  • @stanypsychotyczne
  • 13 / / 0
nazwa: Bugatti
ksztalt : owal/ przedziałka
logo : Bugatti
kolor : jedna strona szara druga żółta
Zach-Pom

Polecam pigse, nie wiem ile maja ale jedna wypierdala z laczków, chyba jedna z najlepszych pigul jaka jadłem od lat. Jak ktoś na nie trafi z czystym sumieniem polecam bo totalny rozpierdol, dawno nie jadłem tak zajebiscie robiącej pigsy.
Uwaga! Użytkownik Mdx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / 1 / 0
nazwa: love
kształt: serce
logo:z jedej strony napis sex z drugiej napis love
gdzie kupione: Poznań
kiedy kupione: luty 2020
bardzo polecam, bardzo mocno działają
  • 22 / 3 / 0
Philipp Plein
Hexagon
PP/czaszka
Szary/stalowy

Heineken
'buteleczka'
Napis Heineken
Zielony

Obydwie na prawdę przyjemne i nie z najsłabszych. PP bankowo na emce - mieni się jak psu jajca, hainekena zbyt dobrze nie widziałem
  • 6 / / 0
nazwa: ironman
kształt: maska ironam
kolor: czerwony ( taki wyblakły czerwony )
logo:z maska ironman / gładka z linia podziału na poł
gdzie kupione: WLKP
kiedy kupione: luty 2020

Ktoś miał, zna ? Wieoczorem przelece marquisem
  • 821 / 245 / 0
Pytanie
Nazwa: Heineken
Kolor: Zielony
Kształt: Prostokąt
Logo: Napis Heineken, z tyłu przedziałka do złamania
Gdzie kupione: Śląskie (ponoć przywiezione z NL)
Kiedy kupione: Dziś
Dodatkowe komentarze: Siema, gość mówił że 120mg ale jak przeszukałem internety to wszędzie te piguły pokazują że są około 200mg i nie wiem teraz czy gościu się jebnął i jest 220mg, więc lepiej wziąć pół czy wrzucać całe.
Nie moje foto ale dokładnie tak to wygląda:
https://www.ecstasydata.org/images/disp ... 018_lg.jpg
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 153 / 14 / 0
12 lutego 2020Termos789 pisze:
Pytanie
Nazwa: Heineken
Kolor: Zielony
Kształt: Prostokąt
Logo: Napis Heineken, z tyłu przedziałka do złamania
Gdzie kupione: Śląskie (ponoć przywiezione z NL)
Kiedy kupione: Dziś
Dodatkowe komentarze: Siema, gość mówił że 120mg ale jak przeszukałem internety to wszędzie te piguły pokazują że są około 200mg i nie wiem teraz czy gościu się jebnął i jest 220mg, więc lepiej wziąć pół czy wrzucać całe.
Nie moje foto ale dokładnie tak to wygląda:
https://www.ecstasydata.org/images/disp ... 018_lg.jpg
Nigdy nie możesz mieć pewności, wrzucałem je parę miesięcy temu to miały około 200. Ale wszystko zależy od partii, jak nie wiesz co masz to zacząłbym od połowy, no chyba że masz tolerancję to wal całą - i tak Cię nie poskłada.
  • 11 / / 0
Pytanie
Nazwa: playboy
Kolor: jasny różowy
Kształt: okrągły
Logo: playboy
Kiedy kupione: luty
Dodatkowe komentarze: piguła jest stosunkowo mała, mocno zbita, bez żadnej przedziałki
Ktoś wie, co w tym siedzi?
  • 1 / / 0
Pytanie
Nazwa: Superman
Kolor: Niebieski
Kształt: Diament
Logo: Superman
Kiedy Kupione: Luty 2020
Gdzie Kupione: Kraków
Dodatkowe info: Przedziałka z tyłu, raczej jest tego dużo w Krakowie.

Ktoś ma jakieś info o niej? Mam nowego dostawcę, twierdził że ma ok. 200mg, ale wolę się upewnić.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.