Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Nazwa: Rolex, korona
Kolor: Żółty
Kształt: Okrągłe
Logo: Rolex
Gdzie kupione: Świętokrzyskie
Kiedy kupione: grudzień 2019
Sposób przyjęcia: Doustnie, polknieta 1szt.
Opis działania: Pixa długo się ładuje ok. 40min-1h. Po 30 minutach czuj jak serducho bije i się robić cieplej, taki stan trwa około 15 minut potem jest tylko lepiej. Po godzinie czasu od przyjęcia ciepło, nie gorąco, dużo euforii, gadatliwość, przy większej ilości występuje spid.
Ocena działania: 7/10 mogło by być lepsze wejście.
Dodatkowe komentarze: Trudno się kruszy, pigułe przyjąłem bez innych używek pomijając nikotyne.
Kolor: Żółta
Kształt: -
Logo: -
Gdzie kupione: kuj.pom.
Kiedy kupione: -
Dodatkowe komentarze: nie widziałem ich nawet ale wiem że latają, kosztował ktoś takowe?
Kształt:Granat
Logo: Granat
Gdzie kupione:Kujawy
Kiedy kupione:Teraz
Dodatkowe komentarze: Siema mordy, przyszedł materiał na sylwestra. Są to żółte granaty, ponoć wyprodukowane na czasie w Holandii, nowy sort. Jakby ktoś już zdążył je jeść to proszę o opinie. Pigułka waży 0.45g. mam nadzieję że mnie zmiażdży ^^
Nazwa: Supreme
Kolor: Czerwone/Ciemnoróżowe
Kształt:Prostokątny
Logo: -
Gdzie kupione: Małopolskie
Kiedy kupione: początek października
Dodatkowe komentarze: ktoś jadł? jak wrażenia po jakiej ilości?
20 grudnia 2019MaxiCristal pisze:Jeżeli chodzi o neonowo-różowe tesle to jadłem i dupy nie urywają powiedziałbym że może z 100-120 mają (Szczecin)18 grudnia 2019Abcd93 pisze: Podbijam pytanie.
Nazwa: Tesla
Kolor: ciemny niebieski
Kształt: herb
Logo: Tesla, z tyłu podziałka
Gdzie kupione: kuj.pom
Kiedy kupione: jeszcze wcale
Dodatkowe komentarze: ma ktoś info odnośnie nich?
Druga sprawa dotyczy też Tesli, tyle że różowych. Spotkał się ktoś?
Nazwa: Tesla
Kolor: rażąco pomarańczowy
Kształt: Trójkąt
Gdzie kupione: Szczecin
Mając dosyć sporą tolerke stwierdzam, że nawet dobre były, gościu mówił że 240 mają i mogą tyle mieć, bo dwóch moich koleszków dobrze porobiło (jednego po połówce, drugi po całej), ja zarzucilem dwie i też było bardzo przyjemnie, typowe działanie emki. Polecam
22 grudnia 2019Fazjat pisze: Nazwa: Granat
Kształt:Granat
Logo: Granat
Gdzie kupione:Kujawy
Kiedy kupione:Teraz
Dodatkowe komentarze: Siema mordy, przyszedł materiał na sylwestra. Są to żółte granaty, ponoć wyprodukowane na czasie w Holandii, nowy sort. Jakby ktoś już zdążył je jeść to proszę o opinie. Pigułka waży 0.45g. mam nadzieję że mnie zmiażdży ^^
Kolor: jasno zielony
Kształt: Okrągłe
Logo: Rolex, po drugiej stronie znak X
Gdzie kupione: Warszawa
Sposób przyjęcia: Doustnie, polknieta 1szt.
Weszło po około 40-50 min. Lekko rozmyty obraz, podwyższona temperatura, lekki niepokój i związana z tym ciężkość na żołądku, ale brałem pierwszy raz w życiu więc to pewnie dlatego. Poźniej robi się bardzo przyjemnie, ale moją dziewczynę poskładało dużo mocniej (min. szczękościsk, którego ja nie miałem).
Teraz pytanie. Minął ponad miesiąc i zastawiam się, czy nie wziąć od razu dwóch? Towar mam z tego samego źródła. Jak doradzacie? A może jedną i później dorzucić drugą? Jak to wtedy jest z tolerancją? Pytam, bo jestem zielony.
Nazwa: FC Barcelona
Kolor: różowy
Logo: duże litery FCB na dolnej połowie. Na górnej logo. Na drugiej stronie podziałka.
Gdzie kupione: Warszawa
Sposób przyjęcia: nie brałem
Ktoś miał z tym styczność?
Nazwa: Pink owl/ Różowa sowa
Kolor: Różowa
Kształt: Sowa
Gdzie kupione: Śląskie
Kiedy kupione: Grudzień 2019
Dodatkowe komentarze: Jadł ktoś albo miał styczność lub wie co w nich siedzi
Kolor: Niebieski
Kształt:Głowa tygrysa
Logo: Kenzo
Gdzie kupione:Velno Holandia
Kiedy kupione:Grudzien 2019
Dodatkowe komentarze: Kolega przywiózł z holandii. Jedna waży 0,35 g ile jest w nim MDMA nie wiem ale mocne w chuj. Trzymaja też długo. Fazowo przewaga plusza.
--------------------------
Nazwa:Igrek
Kolor: fioletowy
Ksztalt: literka "Y"
Logo: Jakby ktoś jeszcze się nie domyślił to "Y"
Gdzie kupione: Będzin, woj. Śląskie
Kiedy kupione:28 grudnia
Opis działania: Z racji krótkiej przerwy między zarzucaniem piguł, tylko 5 dni. Mogę powiedzieć, że na pewno mnie porobiła. Bardziej byłem wystrzelony w sumie niż pluszowy.
Scalono. taurinnn
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/221176_r2_940.jpg)
Alkohol zabija 82 osoby dziennie. "W Radomiu jest więcej monopolowych niż w całej Szwecji"
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marsz-wyzwolenia-konopi-w-warszawie-28-05-2022-r-.jpg)
Zróbmy przykrość „gangom ze Wschodu” i zalegalizujmy marihuanę (na dobry początek)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/nowenarkogis.jpg)
Coraz więcej Polaków przedawkowuje nowe narkotyki. Raport GIS
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/3-448290.jpg)
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków
Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/fent400.jpg)
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej
Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/jalowki.jpg)
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie
Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.