Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
dolny slask
male, bardzo twarde
gorzko kwasne
ogolnie syf
prawdopodobnie jakas piprazyna + cos tam?
Jean Cocteau
Kolor: zielony
Ksztal: Okragle
Gdzie kupione: poznan
Kiedy kupione:luty
Sposob przyjecia: 12 doustnie
Opis dzialania: Czysta psychodeliczna jazda. mCPP?! rozłażące sie kolory. ogolna zwała z wszystkiego. zaburzenia motoryki. szał błędnika. Dobrze idzie się zćpać
Ocena dzialania: 8/10
Nazwa: Duże, żółte gówno
Kolor: żółte
Ksztal: Trójkątne, bardzo duże jak na pile, wielkości scorbolamidu
logo: x
Gdzie kupione: poz
kiedy: luty/marzec
Sposob przyjecia: 40 (piątek, sobota, niedziela)
Opis dzialania: straszne problemy z wymową. Wachania nastrojów, kumpel raz prawie beczał, raz nie mógł ze śmiechu. znow chyba cos podobnego do mCPP. Strasznie krzywa faza. Ale fajnie. Konkret ćpanko
Ocena dzialania: 8/10
Nazwa: Pomarańczowe serca
Kolor: pomarańczowy
Ksztal: Okragle
Gdzie kupione: nie wiem. kumpel ma gdzies z pod granicy z niem
Kiedy kupione:marzec
Sposob przyjecia: doustny w ilości bliżej nieokreślonej, <15.
Opis dzialania: wywalające na plecy. po 5 leży się na ziemi i robi ę ę ę ę ę ę. i jest tak przyjekurwamnie. mozna głaskać stół, dywan, dotykać klamek, odkrywać kuchnie, a nawet zachwycać się kwiatami i zawsze jast tak samo zajebiście. Zajebiste. cudne kółka. Aha seks jest najlepszy, tylko ciężko skonczyć. ale po 4 godzinach padasz na plecy i zasypiasz. Po przebbudzeniu, boli głowa. ale po jednej juz mija. i działa 3 dni z rzędu. Nie wiem co jest w środku, ale dzis jest 3 dzien i ciągle tak samo
Ocena dzialania: 9.5/10
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
kolor: pomarańczowy
wygląd: mała, pomarańczowa tabsa z malym rombem, ogolnie troszke zdeformowana
pochodzenie: wawa
miejsce: u kumpla przy kompie w 3 osoby
ilość i opis:
z poczatku zjadłem jedną po 45 minutach druga, lekkie pobudzenie, słaba euforia, calkiem dobrze sie gadalo, duzo i sczerze, wszystko z czlowieka wychodzilo i tak przez około 1.5-2h przez reszte czasu poprostu pobudzenie i tyle. ogolnie zeby dobrze paclo trzeba zjesc wiecej my niestety nie mielismy. z racji tego ze nie jestem doswiadczonym zjadaczem moze ktos inny jadl i potrafi okreslic co tam bylo. spalem od okolo 2-5 i zero jakiekolwiek zwalki, swietnie sie czuje - prawie jak nowonarodzony
kolor: różowy
wygląd: wieksza niz szersza
pochodzenie: pomorskie
miejsce: ogolnie to trip chodzony rozne zakatki miasta
ilość: 2
opis: niema co opisywac bo i groszki marne skład to wujek władek ew cos wladkopodobnego
efekty: typowo amfetaminowe: uczucie lekkości ruchow dobra gadka lagodna poprawa nastroju lekki szczekoscisk
Kolor: białe,
Kształt: koło, krawędzie równomierne, z jednej strony lekko owalne
Logo: brak
Gdzie kupione: Śląsk,Kato,
Kiedy kupione: 02.04.2009
Sposób przyjęcia :do ustnie 1 szt po 2 h druga szt
Opis działania:
Aplikacja doustnie godzina 22.00 nastawienie dobre (ale sceptycznie do sprzętu typu no name )
miejsce impreza, zapita piwem.Przerwa w jedzeniu około miesiąca. Godzina 23.00 zaczyna coś wchodzić mrowienie czuć wyraźne podniesienie ciśnienia krwi . 23.40 piguła poprawiła doskonały nastrój do zabawy, muza lepiej wpada w ucho, kowersacje stają się bardziej żywiołowe i w zasadzie trudno przestać z kimś było rozmawiać ale do euforii to daleko ale wyraźnie kolory zostały wyostrzone, myślenie stało bardziej pozytywne...Koło 24.00 druga któryś tam browar. Po 45 min jeb. uderzyło mnie mocniej niż za pierwszym razem zaliczyłem konkretny lot na parkiecie(wyraźne pobudzenie psychoruchowe zauważone nawet przez moją kobietę) ,godzinny przy secie dnb.Wpadłem w coś w rodzaju transu, jakby bassik przenikał. Uczucie zadowolenia z otoczenia, dotyk też przyjemniejszy(chociaż lokal ten już odwiedziałem kilkanaście razy wydawał się bardziej pozytywny ). O 3 ciej faza zaczęła zanikać. Koło god 5 tej kimono bez ,,większych problemów". W ,," bo problemy były i tu wskazuje na zawartość aph albo jakieś piperazyny.Jeżeli chodzi o sklad to myśle że składowo to MDXX + ampf na pewno nie meth bo aż takiego pobudzenia nie było i spać się dało.i dodatek piperazyny (pewny nie jestem testu nie robiłem).Oczy 5 zł.
Cena : 6zł/szt
Ocena : 6/10 - pozytywnie powyżej 5, ale są mocniejsze i za drogo za kilka godzin zabawy. (Bo faktem jest ,że stosunkowo krótko działają 1 około 2h może +,- 15 min )
Dodatkowe : Bywały lepsze, nie tak tragiczne jak chińskie znaki...Mdma - coś było albo pochodne, na pewno nie 100%, + amp (meth nie było przynajmniej dużo bo rozpierdolu w mózgu aż takiego nie było) i piperazyna.
Kolor: białe
Kształt: okragle, ~1cm srednicy, ~0,5cm grube
Logo: Iron Cross
Kupione: WLKP , 11.04.2009
Ilosc: 2
Opis działania: No wiec tak, wypilem troszeczke whiski z ziomkami i postanowilem sie wybrac na imprezke. W drodze zarzucilem 1,5 sztuki, popijajac jakims tam sockziem. Droga dluga i ciezka, zajela mi okolo 30 min. Jak stalem przed wejsciem to juz czulem sie pluszowo. Po wejsciu do srodka rozplynalem sie juz doszczetnie to bylo gdzies z 45min po spozyciu. Pobielem po browarka, zarzucilem resztke co mi zostala, czyli 0,5 krzyza. Wskoczylem na parkiecik i miazga. Euforia, empatia i totalne plywanie w muzyce. Jestem pewny, ze mialy z 30mg MDMA i reszte jakiegos MDxx, bo po wejsciu tej polowki generalnie ktorej czuc nie powinienem moj stan euforii jeszcze sie powiekszyl. Ogolna milosc. Potanczylem z 2h i postanowilem wracac, bo bylo juzdosc pozno. W drodze powrotniej nadal stan blogosci, z taxowkarzemsbie pogawedzilem troszke, w domu zapalilem sobie troche magicznej trawki i rozplywajac sie przy muzyce zasnalem bez wiekszych problemow.
Ocena : 7/10 - jak na obecne czasy, wazne ze maja MDMA, nie sa drogie, wiec mozna pozwolic sobie na 2 sztuki, badz 2,5 aby poczuc ten milosny stan.
[ external image ]
wygląd: zwykłe okrągł, grube białe krązki. Sypkie, zostawiały osad (kojarzący się z fetą) na samrach, pachniały fetą lekko i miały jakis taki kolor 'biały fetowy'
logo: wytłoczone serce
kupione: warszawa
ilość: niestety znowu odjebałem i 3 dosutnie, po 1,5h 1 doustnie i 2 donosowo :nuts: (w sumie 6)
opis działania: znów jestem w momencie gdzie minęło ok 20godzin od spożycia a ja nie spałem, mam wyjebane oczy, odrealnienie i szczękościsk. Zjadłem mimo odrażających oględzin zmysłowych, ze wględu na recenzje 2 kumpli którzy jedli z tego samego rzutu. Generalnie zaczęło się lajtowo, miłe dreszcze, gadka, stymulacja lecz nie przeszkadzająca w niczym (taka serotninowa), lekki szczękościsk. Nic się nie dzieje oprócz gadki, dreszczy i falciepła. Dojadamy. I w sumie nic wielkiego sie nie działo oprócz tego że podczas 15-godzinnej dyskusji jaką odbyłem z mym przyjacielem doszedłem do najbardziej przytłaczających wniosków apropo świata jakie jestem sobie w stanie wyobrazić. Samo zauweżenie tego czegoś wpłynęło na mnie mocniej niż doświadczenie 5 Plaeu x nieskończenie wiele. Nie wiem co się takiego stało, co to był za środek a raczej mix, co to wszystko oznacza. Cięzko mi zrozumieć cokolwiek, nie polecam jeść więcej niż 1 + buchy (niesamowita synergiza).
Wygląd : zielone, okrągłe i grube krążki. Nakrapiane czerwonymi plamkami.
Logo : wybite serce
Kupione : 3 miasto, koniec kwietnia
Ilość : po 1 na głowę (piguły jem raz na pół roku)
Opis działania : zdecydowanie nie ma w nich fety, ani innych mocnych stymulantów. Na klubowe tańczenie raczej się nie nadają, ale doskonale siedziało się na balkonie czy w mieszkaniu kumpla popijając piwko, słuchając muzyki i rozmawiając prawie bez przerwy. Weszły gdzieś po godzinie, z początku uczucie "ciężkiego żołądka" które stopniowo przechodziło. Dość mocno suszyło. Największą przyjemność dawało leżenie na kanapie i relaks, muzyka powodowała sporą euforię, sprawiała wrażenie "pluszowej", spora empatia i dobra gadka. Polecam na melanże domowe, wielbicielom klubowych baletów się raczej nie spodoba.
dodatkowe uwagi : źrenice zeszły po 5 godzinach od aplikacji. Gorzkie i bardzo twarde.
Po dzisiejszym robię przerwę
Kolor:Biały, nakrapiane czyms rozowym
Kształt:kółka
Logo: korona (logo rolexa)
Gdzie kupione:zachodniopomorskie
Kiedy kupione: wczoraj
Sposób przyjęcia: doustnie
Opis działania:o zesz kurwa ja pierdole...wie ktos co to moglo byc to rozowe? nigdy nie przezylem czegos podobnego...5 minut po zaaplikowaniu pierwszej pixy, juz sie inaczej czulem. tzn nie wyjebalo mnie ale czulem sie juz zupelnie inaczej, zrenice mialem takie wyjebane ze oczy byly CALKIEM czarne
Ocena działania:11/10
Dodatkowe komentarze: jednym slowem rzeź
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mmnaswiecie.png)
Mówili: "Narkotyków to ja nie chcę". Dopóki ból stawał się nie do zniesienia
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/aptekadyzurna.jpg)
Rewolucja w receptach na opioidy przyniosła skutek? Przepisy miały uderzyć w receptomaty
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/nowenarkogis.jpg)
Coraz więcej Polaków przedawkowuje nowe narkotyki. Raport GIS
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/musketamine.jpg)
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"
Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/442-2159.jpg)
Fabryka narkotyków zlikwidowana
Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/passingjoint.jpg)
Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu
Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.