Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
kolor: jasno niebieskie
logo: ?
skład: feta + coś jeszcze mdxx lov? 2 cb
cena: 7
ocena: 2/10
ilość: 2
Typowy zaciskacz czulem rozpier***** non sotp nieprzyjemne ciarki na glowie i zaciskanie potem schizy jak po fecie nie polecam na imprezy
Kolor : różowy
Kształt i Konsystencja : średniego rozmiaru, o kształcie sześciokąta
Logo : duża wybita gwiazda betlejemska
Gdzie : Śląsk (prawdopodobnie Katowice)
Skład : -
Cena : 7zł/szt.
Ilość : 1
Czas działania : brak
Ocena : ?/10
Opis działania :Pierwsza moja ekstaza w życiu, zjadłem jedną i nic kompletnie nie poczułem, nawet późniejsze dojadanie fety nic nie dało.Ponoć po 2-3szt. coś tam działa.
Ja bym nie polecał.
kolor: jasno niebieski
kupione: Poznań
cena: 5zł
Opis: wrzucona 1 sztuka na domówce ok 24, dodadkowo byłem pijany i zjarany. Efekty rozkręciły się po ok 1 godzinie. Trudna do opanowania psychodela, bez żadnych wizji, 100% urojeń. Mniej więcej po 5 rano zacząłem schodzić. Koło to nie ma nic wspólnego z MDMA czy czymkolowiek podobnym, nie jest to też na pewno LSD. Nie byłem pobudzony, nie czułem euforii. Nie byłem w stanie rozróżnić urojeń od rzeczywistości, musiałem się im poddać. Podejrzewam że gdybym im nie uległ czekałby mnie ciężki atak paniki itd.
ocena: 1/10
Komentarz: ocena taka ponieważ kółko nie ma nic wspólnego z MDMA, nie mniej jedak jest to coś bardzo ciekawego, moim zdaniem na impreze się nie nadaje
EDIT: prawdopodobnie to jest 2c-b, już po pół tabletki ktoś miał schizy więc są mocne!
kolor: żółty
Kupione: Warszawa
Cena: 4zl
Opis: dziwne piguły, jakiś miks DXM i chyba MDxx. Pierwsze 3h zajebista euforia, porywające rozmowy, bardzo psychodelicznie, co mnie zaskoczyło takie typowe DXMowe CEVy, potem euforia znika i pozostaje sam DXM, czuje nawet ten chjowy smak w gardle. DXM utrzymuje sie do teraz. Pewnie dlatego że dojadałem pare razy i sie zblokował rozkład DXM ale co za debil pakuje deks w pigułe razem z MDxx? DXM najlepszy do dobrej zabawy;/
ocena: 1/10 bo kurwa prawie sie otarłem o przełom serotoninowy, nie chce ze mnie zejść i genealnie nie chciałem juz tego jeśc
kolor: beżowy ,wyblakły żółty prawie biały
gdzie: wlkp p-n
kiedy:dziś
kształt wielkość i logo identyczne jak te żółte popularne rolexy na 2cb
...te w odróznieniu od tych żółtych jebią i smakują anyżem ....próbował ktoś?
kolor: niebieskie
logo: ,, & ''
pochodzenie: Holland - Amsterdam
skład: DXM po teście Marquisa
cena: 3 euro
ocena: nie testowane
ilość: 1
Opis:
------------------------------------------------
nazwa : Trefl
kolor: jasny zielony
kształt i konsystencja: okrągły, wymiary 8mm szerokie, 5mm grube, mocno zbite, ciężko było rozkruszyć
logo: Trefl
pochodzenie: Holland - Amsterdam
skład: DXM po teście Marquisa
cena: 3 euro
ocena: nie testowane
ilość: 1
Opis:
[Proszę nie dawaj tak dużych odstępów między wierszami. Czekamy na opis jak przetestujesz:)]
kolor : jasny zielony
kształt i konsystencja : okrągły, niezaduże, lekko nakrapiane ciemniejszym zielonym
logo : brak?
pochodzenie :małopolska (pewnie ściągniete z krk)
skład : sładowe ilosci MDxx
cena : 6 za sztuke
ocena : 3/10
ilość : 2
http://www.pillreports.com/index.php?pa ... ill&id=954
Opis: Dowiedziałem się , że są jakieś piłeczki ucieszony pytam jakie odpowiedź to "zielone noname'y" wtedy troche mina mi zżedła..ale pomyślałem, że to inny rzut i może jakimś cudem bedzie to coś lepszego. Po zakupieniu pakietu zjedliśmy go w 5 osob czyli wychodziło po 2. Zapaliliśmy troszku baczku i po jakiś 45 minut zaczeło się to dziać - zimno, ciepło i w ogóle dziwne uczucie. W sumie przez całą 'banie' miałem uczucie jakby owa 'bania' mi cały czas wchodziła. Ogólnie nie było tak źle bo w sumie dobra atmosfera podkreciła nas troche. Daje ocene 3 z tego powodu że w wakacje zjadłem z podobnego rzutu (sądzac po tych kulkach) 7 takich i wykręciło mnie pozytywnie .. no ale co się dziwić..
Kolor: Niebieskie
Kształt: Okragle
Logo: http://ecstasydata.org/viewtablet.php?ID=721 cos w ten desen, tylko nierowno wytloczone
Gdzie kupione: Stolica
Kiedy kupione: Sylwester
Sposób przyjęcia: 7 doustnie
Opis działania: kilka minut ciepla + placebo
Ocena działania: 0/10
Dodatkowe komentarze: Smieszna historia, ziomek od ktorego to mialem przez cala noc zjadl ich 95
Nazwa: Mitsubishi
Kolor: Zolte
Kształt: Plaskie, okragle
Logo: znaczek Mitsubishi
Gdzie kupione: Stolica
Kiedy kupione: dzien po sylwestrze
Sposób przyjęcia: 6 doustnie, 3 donosowo w roznych odstepach czasowych, przez ok 2-3 godziny
Opis działania: Pierwsze 3 godzinki mily klimat, czuc ekstaze, ale to nie MDMA. Dyskusja na rozne tematy z 2 kolegami. Nastepnie belkot, plastikowe oczy, scisnieta szczeka i dziwne wydarzenia. Wszyscy wyjedzeni jak po Acodinie
Ocena działania: 0/10 czemu tak, wyjasniam nizej
Dodatkowe komentarze: Nie lubie dzialania DXM. W dodatku przez dojadanie sie tymi krazkami jakis enzym, czy cos w mozgu musialo sie zablokowac, bo bania trwala ok 20 godzin, a przez kilka nastepnych dni uczucie odrealnienia i zagubienia. Straszne przezycie, naprawde. To byl moj ostatni raz z ta substancja. Nie wiem kto wymysla piguly na DXM, szkoda ze nie dokladaja jeszcze do tego MAOi... :-/
Kolor: Różowe
Ksztal: Okragle
Logo: http://www.pillreports.com/index.php?pa ... ll&id=8763 i jeszcze jedna kreska laczaca 2 duze
Gdzie kupione: Sko
Kiedy kupione:28.1.2009
Sposob przyjecia: 4 doustnie
Opis dzialania: lekko speedujące, 0 euforii
Ocena dzialania: 0.5/10
Test w smaku wyglądał całkiem niezle, gorzko-kwasne podobne do mdxx praktycznie to co sie spodziewalem. Bylem nawet zaskoczony ze na tym zadupiu sa jakies dobre px, ale zawiodlem sie...
Godzina 21.30 spozylem 1 po pol godz kolejna i jakos pol ( nie pamietam kiedy dokladnie to pol ale w miedzyczasie jakos). Wyczekiwanie na efekt iiiiiiiiiii dupa;/ Nic nie przejalem sie tym zbytnio bo to party i nie bd zalowal ze znow gowno zjadlem i bawilem sie dalej :)) O 1 w nocy kolejne 1.5 i tak samo zadnch efektow. Oczy normalne, bicie serca lekko przyspieszone i tyle.
Narazie nie mam zamiaru jesc zadnych px bo nie wartoooo!!!! Wczesniej myslalem moze cos znajde( i tak z rzadka jedzac) ale teraz skonczyla sie miarka:/
NIE JEDZCIE CUCU, JESLI PO 2 NA RAZ NIC NIE POKLEPALO DAJCIE SPOKOJ NIE WARTO !!
wiem ze stali uzytkownicy wiedza o tym, ale zaczynajacy raczej nie i sa nastawieni na to ze na nich px nie dzialaja bo sa za mocni na nie, a w rzeczywistosci dostaja shit nie wiedzac o tym;/
Kolor: "brudno" biały (kumpel nazwał je żółtymi, ale kiedy je oglądałem nie mogłem pojąć dlaczego...)
Kształt: Okrągłe (z przedziałką z tyłu)
Logo: Typowa korona rolexa
Gdzie kupione: woj. Śląskie, konurbacja Katowicka (dokładniejszej lokalizacji nie ma sensu podawać)
Kiedy kupione: 2.02.2009
Ocena: 1,5/10
Musze podkreślić, że obie pigułki były identyczne poza logiem. Na jednej było odrobine większe, słabiej i troche inaczej wybite. Poza tym wszystkie właściwości takie jak rozmiar, faktura, smak, kolor a nawet twardość były identyczne więc nie mam powodu nie wierzyć w słowa kumpla, który zapewniał, że to te same dropsy. Pożarłem dwie jednocześnie. Były bardzo twarde i miały mocny gorzko-kwaśny smak. Po niecałej godzinie zaczęły wchodzić. Na wejściu czułem lekkie mdłości. Ogólnie te dwie pigułki skopały mnie nawet nie średnio więc spokojnie moge powiedzieć, że są słabe. Poza tym faza nie przypominała żadnych dropsów, jakie dotychczas jadłem. Ale nic więcej nie moge powiedzieć na temat moich przypuszczeń co do ich zawartości ponieważ faza była zbyt słaba żeby wyłapać jakieś jej cechy charakterystyczne. Dałem ocene 1,5 ze względu, że jednak coś kopły.
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/2/248b6fed-38fb-4449-b281-f60c685b9433/kola%C5%BC.png?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250426%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250426T010002Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=58a5eebd30a50ca1c93d713fd867b0804e947e80e215280b37d7d49103bcfd6c)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut.jpg)
Biały popiół vs. czarny popiół: Prawda o wskaźnikach jakości konopi
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marsz-wyzwolenia-konopi-w-warszawie-28-05-2022-r-.jpg)
Zróbmy przykrość „gangom ze Wschodu” i zalegalizujmy marihuanę (na dobry początek)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/3-446297.jpg)
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji
Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/jrt-treated-cortical-neuron.jpg)
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut_ekranu_z_2025-04-14_20-26-59.png)
TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"
UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.