Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
24 sierpnia 2017skajaa1004 pisze: próbował może ktoś z was czerwonych supreme i mógłby coś o nich powiedzieć, małopolska ? ^_^
25 sierpnia 2017kingnothing pisze: Hej
Czy ktos testowal pomarańczowe mistusbishi, trójkątne dość dobrze wybite - znajomy jadł po jednej twierdzi ze bylo spoko tylko martwi mnie opis z pillreports ( aktualny z lipca ) ze maja MDMA / + jakieś piperazyny. Próbując językiem oprócz gorzkiego typowego smaku jest ten taki specyficzny gryzący w język smak pipe znany sprzed paru lat kiedy nie było MDMA tylko te gówna na piperazynach , na pillreports było ze po jednej spoko ale już po dwóch jest schiza, zwidy i rzyganie co by idealnie pasowało do tego. Może ktoś jadł więcej niż jedna i ma jakieś opinie w temacie e tych kolek ( trójkątów ;)
dzieki i pozdro
Kingnothing
"Jak działa jamniczek"
26 sierpnia 2017znowunieTO pisze: Różowe truskaweczki o bardzo apetycznym wyglądzie. Małopolska. Ktoś może podzielić się jakimiś informacjami?
26 sierpnia 2017znowunieTO pisze: Różowe truskaweczki o bardzo apetycznym wyglądzie. Małopolska. Ktoś może podzielić się jakimiś informacjami?
A tak ode mnie to co ostatnio... zielone heinekeny super kolka, sporo emki. Byl dance i banan, czyli tak jak byc powinno. Rozowe tesla tez spoko, moze nie sa jakies mega, ale na MDMA to najwazniejsze. Na electrocity sie spisaly, wiec na impreze smialo polecam kilka sztuk. Nie chce mi sie wielce rozpisywac, przede wszystkim prosze o info o tych co nie testowalem :)
Powód: Dodano informacje nadmienione w dodatkowym poście
Wątek przejrzałem o dobrych kilka miesięcy wstecz, ale konkretnych informacji tym niestety nie znalazłem:
[img]https://www.fotosik.pl/zdjecie/310c2b166854f84d[/img]
Złote prostokątne sztabki z napisem GOLD na froncie i podziałką na 2 na rewersie
Dziewczynie kompletnie bez doświadczenia 2 wystarczyły na całą noc na parkiecie, mi 4-5.
I jeszcze to:
[img]https://www.fotosik.pl/zdjecie/f37d60e72e85505c[/img]
Kilka stron wcześniej ktoś pisał że prawdopodobnie MDEA - sprawdzone?
Pokój,
26 sierpnia 2017kucz93 pisze: Niebieskie MITSUBISHI. Pierwszy raz je mam, jakieś info prosze?
Ale ja to mam dziwny organizm, bo zawsze musze zjadac 2-3 krazki, zeby bylo dobrze.
[mention]4noniush[/mention]:
29 sierpnia 20174noniush pisze: W jakim regionie te mitsubishi dostałaś?
Powód: scalono
26 sierpnia 2017Sonic1 pisze:MDMA w ilości 150 :)26 sierpnia 2017znowunieTO pisze: Różowe truskaweczki o bardzo apetycznym wyglądzie. Małopolska. Ktoś może podzielić się jakimiś informacjami?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.