Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1121 / 153 / 0
Zielone mitsubishi ktoś coś?
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 64 / 1 / 0
15 lutego 2017Sonic1 pisze:
Rolls royce zielone z niebieskimi kropkami ktoś coś słyszał o nich ? Podobno mocne niby 265 m-ka ?
Masz jakie fotki ich :gun:
Bo na Slasku ich pelno i sa naprawde mocne..... :heart:
Gdzie je masz do nabycia?? :old:
  • 51 / / 0
Nazwa: Darth Vader
Kolor: wyblakły czarny siwe
Kształt: Darth Vader %-D
Logo: Darth Vader
Gdzie kupione: pomorskie (Tripcity)
Kiedy kupione: 11.02.2017
Podobno 200+, sprawdzone testami mecke + marquis i wyszło MDMA.
Połówka zrobiła dobrze, aż musiałem usiaść z wrażenia :*)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik ThomasJefferson nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / 1 / 0
15 lutego 2017bulldog3 pisze:
wiesz w ogóle na czym one były? Bo mnie dużo bardziej interesuje to jaka substancja się w nich kryje niż to jaką banie miałeś po nich. Będę wdzięczny za sensowną odpowiedź. Jak się po nich czułeś? Jaki miałeś stan? Nie było po nich problemów z zasypianiem?
Byłem troche bardziej pobudzony, lekka euforia, empatia, szczena latała jak opetana %-D Z zaśnieciem miałem lekki problem ale nie wiem czy przez to, czy przez szum który miałem od stania pod głosnikiem. Jedyny problem jaki mam po nich to już tydzień po mam dziwne uczucie w sercu. A co w nich jest to nie mam pojecia, choć wielu znajomych twierdzi, że są robione na taniej fecie.

Podsumowując: dobrze mnie zrobiły, ale są o wiele lepsze ;)
  • 22 / 2 / 0
16 lutego 2017Server01 pisze:
15 lutego 2017Sonic1 pisze:
Rolls royce zielone z niebieskimi kropkami ktoś coś słyszał o nich ? Podobno mocne niby 265 m-ka ?
Masz jakie fotki ich :gun:
Bo na Slasku ich pelno i sa naprawde mocne..... :heart:
Gdzie je masz do nabycia?? :old:
Zdjęcia nie mam .
Ale powiem że pierwszy raz od dawana trafiłem na takiego mocnego talerzyka . Jak dla mnie 10/10. Aż poczułem się jak za starych czasów hahahha . Jak weszło to na wiaderka zbierałem się ponad 2 h . A jak już się zebrałem to wstałem i zapomniałem co miałem zrobić :wall: . Tak przez 15 min aż w końcu sobie uświadomiłem co miałem zrobić hahaha . Powiem Ci że na woj. opolskim . Ale schodzą jak świeże bułeczki . Będzie trzeba zrobić zapas ich hahahah
  • 22 / 2 / 0
15 lutego 2017kartonzelesdi pisze:
Witam, kosztował ktoś może tych piguł ?
http://www.tinypic.pl/mwto1cinnxi2
Kupione na dolnym śląsku w okolicach Wałbrzycha.
Bodajże 120-150 mk-a . Były już one tutaj na forum Pozdrawiam :)
  • 5 / / 0
16 lutego 2017WRB pisze:
Zielone mitsubishi ktoś coś?
Mitsu czysta emka ok 100-120mg. Zarzucilem 2 odrazu i miałem grubo. Spokojnie możesz zacząć od całej.
  • 94 / 7 / 0
15 lutego 2017bulldog3 pisze:
15 lutego 2017oncki17 pisze:
te niebieskie supermany robią ale fajnie ale naprawde nie na długo ;) testowane w ostatni piątek małopolskie.

off: jak widze jakie wy tu macie cukiereczki to aż żal ściska że u mnie syf taki :/
Kocham takie wpisy typu "robią fajnie". A wiesz w ogóle na czym one były? Bo mnie dużo bardziej interesuje to jaka substancja się w nich kryje niż to jaką banie miałeś po nich. Będę wdzięczny za sensowną odpowiedź. Jak się po nich czułeś? Jaki miałeś stan? Nie było po nich problemów z zasypianiem?
bulldog, tak jak pisalem w poprzednim poście, u mnie były parę miechów temu, wlkp, z tego co przeglądałem forum ktoś już też kiedyś o nich pisał, tylko nie chce mi się teraz szukać co. ja ich nie jadłem ale jadł kolega, który żre bardzo często i dla niego też pizdunia jest pizdunią, ale z tego co go wypytałem to robiły na krótko i w dosyć średnim stopniu, tak jak pisałem raczej na Mce, ja na twoim miejscu bym poszukał czegoś innego dla pewności. jak wrzucać to raz na jakiś czas i pillsy, które gdzieś możesz sprawdzić albo choć trochę popatrzeć, czy maja krysztalki, jak pachna, polizac - to ci nie da 100% pewnosci ale moze przyblizyc. jak jadles mke, to bedziesz pamietal, smak i zapach sa charakterysyczne, moga pachniec czasem roznie ale czego sie nauczylem, to tego ze praktycznie zawsze jak wyczuwałem woń (znaną lub mniej), były na Mce, jak nie czułem praktycznie niczego to były bunkiem.
kryształy też coś mówią, raczej nienaturalnym jest biały proszek w tabsie bez innych kryształów (jesli mowimy o Mce)
  • 6 / / 0
zielone, okragłe z gwiazdka zajebiste jakies 200-250mg emki
flugele rozowe raz zajebista bomba a raz lipa nie wiem czemu bo brane po przerwach kazda 2 tygodnie
domino niebieskie lipa prawie nic nie poczułem :( dorzuciłem do tego pół netflixa i tez dupa marne efekty
spongeboby zolte dobre ale chyba ze speedem

WWA
  • 4 / / 0
Różowe okrągłe bugatti (logo EB) bez podziałki, kupione na warmińsko-mazurskim, ktoś wie co w nich siedzi?
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.