Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 4 / 1 / 0
Ja póki co wdupiałam grzybki takie lajtowe, śmiechowe i rolexy, takie fioletowe z przedziałką i tej bani nie jestem w stanie nigdy ogarnąć :D
  • 123 / 7 / 0
oskar49 pisze:
Tych pomarańczowych breitlingów były 2 wersje jedna chuda i druga gruba obczaj swoje czy sa grube wysokie bo te grube o wiele lepsze jedna kopie tak jak prawie dwie takie same tylko ze chude plaskie ;)
pisałeś coś we wcześniejszych postach o tych breitlingach i ja mam te z obustronnym logiem, a wyglądają na grube.
  • 13 / 1 / 0
Jakie województwo te breitlingi?
U mnie rolexy i myszki miki na kwasie :scared:
  • 38 / 3 / 0
lojbol1 pisze:
https://66.media.tumblr.com/fd638423cc9 ... 1_1280.jpg

http://67.media.tumblr.com/5d4f270a6100 ... 2_1280.jpg

teraz są takie żólte sponge i heisenbergi jak na tych zdjęciach. ktoś zna?
Spongeboby bardzo przyjemne, na moje oko mają jakieś 150 mg. Przy lekkiej tolerce nawet połówka robiła miło :-)
  • 123 / 7 / 0
2wiadra4piwa pisze:
Jakie województwo te breitlingi?
U mnie rolexy i myszki miki na kwasie :scared:
Op.
Wczoraj zjadłem pół + MJ iii.. wystarczyło :-D zdecydowanie najlepsze piguły jakich próbowałem, a widziałem koleżków co zarzucali 1 na start to 8-(

ps.
przez przypadek tą karmę ci dałem ;d
  • 486 / 26 / 0
2wiadra4piwa pisze:
myszki miki na kwasie :scared:
Kolejne ćpuńskie urban legend... to jest na 2cb kolego.
ciris@tutanota.com
  • 954 / 51 / 0
True. Wątpię, żeby kiedykolwiek istniała partia grochów na kwasie, najprawdziwszym kwasie. A na pewno nie w przeciągu ostatniej, przynajmniej dekady, w co też wątpię. Tak jak wyżej 2cb prawdopodobnie, strzelam, że pewnie żółte/pomarańczowe te myszki?
  • 291 / 7 / 0
To masz te Breitlingi co u mnie :D Ja zawsze jem polówke i jest magia ze nie mysle o dorzucaniu przez najbliższe 2 godz :D Dla mnie też najlepsze pixy jakie jadłem a zjadłem dość dużo. Od samego wjazdu już jest pięknie tam w nich jest na prawdę taka zajebista jakość MDMA kryształy są przezroczyste no i ilość duża dlatego cała robi taka euforie że oczy sie zamykają i latasz. Ja osobiście wole od połowki zaczynac i jest pieknie ;)

A jak tam właśnie dokładniej twoj ziomki po całym breitlingun jak wyglądali co robili heheh bo u mnie chłop sie rozpływal przy zamknietych oczach z bananaem na mordzie???

A co do Opolskiego to wiem od starych ziomków z tego woj że są tam bardzo dobre grochy na czystym MDMA ;)
  • 35 / / 0
Jadłem z kumplem te breitlingi pomarańczowe, grube z dwóch stron napis i nigdy czegoś takiego nie doświadczyłem. Mieliśmy poczekać do soboty, ale jakoś tak wyszło. Piguła az sie swieci od kryształów, ale poziom samej fazy jest inny. To jest jakby mega czysta faza szcześcia. Nie wiem co to jest, ale MDMA w krysztale działa duzo mniej euforycznie i jest jakby bardziej stymulujace. Tutaj mam czysty umysł i czuję tylko szczęście. Zjedliśmy z kumplem po pół. To najlepszy groch jaki jadłem w życiu. oskar49, myślałem, ze przesadzasz, ale miałeś racje. Ja je mam po 8 zł za sztuke, wiec to dziwne zeby cukierasy z emą sprzedawali w takiej cenie jak gram jest po 140 150 zł...
  • 299 / 11 / 0
whitealex pisze:
2wiadra4piwa pisze:
myszki miki na kwasie :scared:
Kolejne ćpuńskie urban legend... to jest na 2cb kolego.
Ja bym postawił predzej na Nboome.
Nie jadłem 2cb ale jadlem nboome i faza taka sama jak na kartonach nasączonych nboome.
Faktem jest i nie ma co kryć
Chcesz się stąd wyrwać to swoją szansę chwyć dzieciak
Tylko jak jak tu wszystkiego brak
Brak mieszkań brak pracy pieniędzy też brak
Jedynie zarobiona może być firma „krzak”
Faktem jest przed nieznanym strach
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.