ODPOWIEDZ
  • 5396 / 966 / 0
Nie warto. Substancja to max 10% mocy MDMA, bardziej w stronę placebo niż fazy. Nie polecam do tego 60zł to kosztuję a dla mnie jest nie warte nawet 1zł.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 837 / 78 / 0
Od MDMA gorsze, ale nie mów, że to placebo, bo ta substancja w "normalnych" dawkach działa bardzo wyraźnie i długo. Może tolerka/wypłukanie z serotoniny/za mała dawka/ zdegradowany sort?
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 5396 / 966 / 0
A może jestem przeżarty takimi zabawkami jak MDMA, mefedron , 3mmc , 4cmc,3cmc ? Zjadło się tego z kilogram...
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 56 / 1 / 0
Może miks z jakimś dopaminowym związkiem? Próbował to ktoś z AMP albo od biedy z jakimś nepem/3cmc? Bezpiecznie w ogóle? Benzofurany potrafią zaskoczyć nieprzyjemnie...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.