Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Witam.
Założyłem nowy temat, ponieważ nie znalazłem innego tego typu, dotyczącego epapierosa.
Chciałbym abyśmy podzielili się w tym temacie kto ile liquidu "vapuje", jak mocny liquid, jaki smaczek najbardziej lubicie, no i oczywiście sprzęt jakiego używacie :)

Więc zacznę:
- Inhaluję ~10ml na dzień, nikotyna 1.5mg/ml. Zaczynałem od 12mg, ale z czasem pojawił się lepszy sprzęt i stopniowo musiałem zmniejszać moc ;-)
- Smaki głównie owocowe, ale liquidy robię sam, wychodzi dużo taniej, no i smaczniej. Po prostu robię je pod siebie.
- Z każdym upgradem sprzętu musiałem zmniejszać moc liquidu. Teraz mam ijoy tornado + cuboid i przy takiej chmurze nia ma mowy o mocniejszych liquidach niż 3mg :-D
Grzałeczki SS316L kręcone samemu i palone na TC - chmurka chłodniejsza, grzałka się nie powinna spalić, no i nie trzeba się martwić o zbyt gorące buchy, śmierdzące spaloną watą.

A jak tam u was? :-)
  • 1876 / 192 / 0
Fajny temat %-D

Mi generalnie nie chciało się pierdolić i obecnie korzystam z IJust'a 2 z grzałką Aspire Triton 0.5ohm'a. Jak na moje standardy, jest bardzo ok, a smaczek wyborny. Pale głównie owocowe liquidy o mocy 6mg/ml %-D

Jeżeli chodzi o ilość to w sumie staram się palić jak najmniej, chociaż czasami jak mnie zassie to jaram jak pojebany. Po ketonach to już w ogóle %-D
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 394 / 10 / 0
Miałem ijusta, potem moda smpla z velo. No i pędziłem bimber (swoje liquidy, samogony). A teraz analogi. Peace ;-)
DSC_0145.JPG
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik BetterThan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 192 / 0
Zapomniałem wspomnieć - Również robię swoje liquidy. Tanie smaczne i przyjemne
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 8103 / 906 / 0
Ile trzeba wydac na e-papierosa zeby dzialal w miare dobrze.Widzialem takie za 40 ZL i za okolo 200 ZL.Czym one sie roznia ?
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 117 / 10 / 0
Napięciem, pojemnością i żywotnością baterii, jakością oddawania smaku liquidu i wielkości chmury i w wielu innych kwestiach. Ogólnie tych tanich w żadnym wypadku nie warto kupować. Za 200zl lokalnie można nabyć ledwie używany set z boxem i zajebistym atomizerem.
Don't surf
  • 202 / 3 / 0
Na te za 40 zł nie ma co patrzeć, ale za 80-100 zł dostaniesz w miarę dobry sprzęt.
  • 8103 / 906 / 0
Na jak dlugo starcza liquid o pojemnosci 30 ml.Palac srednio co 2 godziny.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 762 / 37 / 0
Eksploatuję się bateria, żywtone 2lata. Rozpieprzają się wtedy, gdy termin reklamacji mija xD
  • 3406 / 534 / 0
Można gdzieś aktualnie kupić w necie e-papierosa, chodzi mi o BOXy lub MODy, wiem że jest ta ustawa ale może ktoś czymś takim operuje. Z góry dzięki za informacje.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.