Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 80 / 11 / 0
Zjadłem 1 gram Tramalu + benzo i teraz słyszę dziwny dzwięk po Tramalu. Pierwszy raz mam coś takiego niepokoi mnie to.
  • 818 / 142 / 0
Nie warto brać bo szkodliwy? jak się bierze gieta na raz to jest szkodliwy ale w normalnych dawkach aż taki szkodliwy nie jest w porównaniu z innymi opio. Byłem wjebany w trampka wiele lat i jakoś bardzo mi nie zaszkodził ale ja się trzymałem niskich dawek ew dorzucałem kode. a co do tego dzwieku to mi zawsze piszczało/szumiało w uszach po tramcu, im więcej wziąłem tym bardziej ten dzwiek był słyszalny, niektórzy tak mają
  • 3 / / 0
Co do dziwnego dzwieku moge dodac wlasne spostrzezenie, ze muzyka wydaje sie jakby nieznacznie przyspieszona. Ktos sie z tym jeszcze spotkal, czy to po prostu osobnicza kwestia mojego zrytego beretu?
  • 700 / 316 / 0
Ja na zejściu jak odstawiałem tramal to miewałem piski w uszach, oraz najgorsze, słyszałem bardzo głośno Ciszę. Wszystko słyszałem miałem wrażenie jakbym czyjeś myśli słyszał. Myślałem że zwariowałem. Nie zapomnę tego.
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 3455 / 563 / 2
@Krzysiu86Dr to normalne ogólnie po opio słuch jest strasznie wytężony.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2532 / 602 / 0
Tramal blokuje acetylocholinę a inne opioidy nie,to dlatego.To taki rodzaj działania na receptory jaki wywierają delirianty.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.