Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
Zablokowany
  • 77 / 1 / 0
Może to ból zatok? Efedryna jest zajebistym znieczulaczem na nie, może dlatego po niej przestajesz czuć te ciśnienie...
Uwaga! Użytkownik K.K.Baczyński nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
EFEDRYNA OBKURCZA NACZYNIA KRWIONOSNE W DROGACH ODDECHOWYCH PRZEZ CO TE DROGI SIE ROZSZEZAJA DLATEGO PRZESTAJE GO BOLEC
TO SA JAK JUZ KOLEGA NAPISAL ZATOKI A RACZEJ JEST ZAPALENIE ZATOK/I
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 445 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Jah »
Verv pisze:
pare tygodni temu zapalilem mj, bylo fajnie ladnie i przyjemnie
dzisiaj wyjebalem sie na chodniku gdy szedlem do szkoly
czy mj sprawila ze mam krzywe nogi?!?!?!!?
Bardzo możliwe.
Nie wykluczaj także, że jakiś spirytusmowens mógł podstawić noge, w celu zaliczenia przez Ciebie gleby.
Ci z zaświatów tak mają.
  • 684 / 10 / 0
Ciśnienie mam jednak w porządku, mierzyłem wczoraj... Chyba faktycznie może być coś z tymi zatokami... Tylko wtedy bym miał jeszcz chyba jakieś inne objawy... Trzeba się wybrać do lekarza...

Edit: Kupię sobue Ibuprom Zatoki skoro tak mówicie i zobaczę czy działa. Jak uczucie minie to sprawa jest jasna, jak nie, to będzie trzeba myśleć dalej...
Ostatnio zmieniony 01 lutego 2008 przez anonimowy_uzytkownik, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik anonimowy_uzytkownik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 1 / 0
Ibuprom zatoki to rozbój w biały dzień. W końcu te tabletki to tylko jakiś jebany ibuprofen i efedryna, a kosztuje 9-11 zł. Już lepiej tussi kupić.
Uwaga! Użytkownik K.K.Baczyński nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 445 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Jah »
na zatoki jest jedna dobra metoda. odkurzacz :]
  • 684 / 10 / 0
To chyba jednak nie zatoki. Zjadłem wczoraj w sumie 3 tabletki Ibupromu no i moze cos tam troszeczke zadziałało, ale nie powien, żeby uczucie zniknęło "jak ręką odjął". Nie wiem już kompletnie od czgo to może być :( Dzisiaj zjadłem 3 tabletki Tussi i też w sumie nic nie dało, musiałbym ze 3x więcej chyba wziąć.
Uwaga! Użytkownik anonimowy_uzytkownik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1736 / 18 / 0
zjedz sudafed i zobacz .

a jak wypijesz kawe to przechodzi?
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 684 / 10 / 0
W Ibupromie Zatoki jest pseudoefka a nie efka, więc to samo co Sudafed. Wczoraj te 3 tabletki Tussi w sumie jednak mi pomogły później. Jak wypije kawę to nie przechodzi, a czasem nawet wzmaga się.
  • 1 / / 0
Na bank to zapalenie zatok czolowych. Sam dość długi czas się z tym borykałem. Ostateczne pomogła wizyta u laryngologa i punkcja niestety. Ale warto było przezyc ten ból bo juz 3 miesiace jest dobrze. Tobie tez radze odwiedzenie specjalisty.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.