Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kondzio »
To jak to w koncu jest z ta cytrynka. Nie wiem dlaczego, ale gdy wczesniej bralem acodiny czy to tabletki czy syropek, nie mialem zednych problemow zaladkowych. Swoj pierwszy raz zapijalem kranowa i cola. Nieraz wogole lykalem na sucho i nic sie nie dzialo, jednak ostatnimi czasy moim tripa towarzyszy potezny belt, a na sam smak tabletki wykreca mi zaladek do gory nogami. Z syropkiem jest troche lepiej ale i tak nie obejdzie sie bez wyrzygania dwudniowej zawartosci mojego zaladka. ;/
"Im wyżej wzlatujemy tym mniejsi wydajemy się tym co nie umieją latać."
  • 180 / 3 / 0
Ja mam bardzo slaby zoladek i niemal za kazdym razem rzygam ! Zwykle lykam 30 tabl. ale ostatnio nawet to powoduje male belty. Co ciekawe podczas fazy nie czuje zadnych nie przyjemnosci zoladkowych itp. poprostu nagle czuje ze chce mi sie rzygac i ... Kiedys popijalem cherbatke z cytrynka do acodinu i chyba bylo lepiej. Dopiero teraz sobie skojarzylem ! Tak czy tak musze sprobowac z ta cytryna. Pozdrawiam
Nie boję się juz...
Ja umrę   
Ja umrę...
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Potwierdzam, tabletki dxm kojarzą mi się z tym owocem
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Polecam zbyszko trzy cytryny.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
3 cytryny ??? :moody: ja zadowalm się zazwyczaj dwoma plasterkami i wystarcza ;-)
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ohi »
kiedyś też miałem problem z żołądkiem...
ale ostatnio popijając nawet samą wodą ~900mg nic nie żygam...na sucho 450mg i też nic...
moim zdaniem po prostu żołądek musi sie wytrenować :p
Uwaga! Użytkownik ohi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 116 / / 0
Nieprzeczytany post autor: buczu »
Ja na początku zapijałem browarem i też mi nic nie było. Potem jak zapodałem sobie 30 na raz to zapiłem sokiem z cytryny no i ... no i nie żygałem :D Ale czy to dzieki zbawiennemu działaniu cytryny nie wiem. Ale wiem, że jak się bierze więcej na raz to nie zaszkodzi się zabezpieczyć :D
Uwaga! Użytkownik buczu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 269 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: delirka »
Raz zapiłam browarem i do łazienki nie zdążyłam :blush:

Teraz to na sucho wchodzi
trzeba przyzwyczaić żołądek :)
Uwaga! Użytkownik delirka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 105 / 2 / 0
a można wrzucić czysty kwasek cytrynowy? paskudny jest wiem ale efekt powinien być dobry
Trzeba powodu do morderstwa,
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
Kwasek powinien działać tak samo jak cytryna :-)

U mnie zwrot był po DXM tylko za pierwszym podejściem i to odrazu zapodałem 450mg czyli całą pakę Acodinu %-D Samo vomitowanie nastąpiło długo po tym jak się załadowała faza. Właściwie to jak vomitowałem to już bliżej było zejścia niż wejścia. Raz jeszcze tylko brałem 450mg (+300mg z godzinę po wejściu fazy) i było to z połówką cytryny i żołądka nie czułem wogóle. Tak o to biorę 300mg bez cytryn ani podobnych kwaśnych wynalazków i jest spoko :-D

Następne moje 450mg będzie dla testu bez cytryny :-) Żołądek pewnie już mi się wyrobił bo ponad 10 paczek aco do niego już poszło ^_^
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.