Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
I podajcie jakieś sprawdzone sposoby, aby szybciej weszło.
Musi pomóc - ja w ten sposób robiłem bardzo często i pierwsza seria wchodzi do 45 minut, a druga już ekspresowo (20-30 minut).
Bo boje się po prsotu, że zarzucę te 150, za jakiś czas resztę, i ta reszta nie wzmocni wystarczająco pierwszej dawki. Ale skoro mówisz, że sprawdzony sposób, to w takim razie następnym razem tak właśnie uczynię. Bardzo dziękuję za radę ;))).
A słyszałam coś jeszcze o soku z grejfruta, o co właściwie chodzi, ? Czy to wzmacnia dexa, czy też przyspiesza wejście fazy ?
ccarmen pisze: A słyszałam coś jeszcze o soku z grejfruta, o co właściwie chodzi, ? Czy to wzmacnia dexa, czy też przyspiesza wejście fazy ?
Czasami niestety przywali negatywnie i łapią mnie nudności, co potem nie jest fajne :(
Faza wchodzi mi podobnie jak akazowi: mrowienie w czaszce, potem powoli wchodzi stan nieważkości. Z tym, że jeśli dawka była duża, to zajęcia typu sprzątanie odpadają, bo dopadło by mnie :kotz: jedyne zajęcie, które mój organizm toleruje na wejściu to leżenie i dolce farniente. Ewentualnie jakiś fazoumilacz typu film albo ksiażka- oczywiście fantasy- żeby odpowiednio nastroić mózg.
Co do wyższych dawek, dobrze sobie zarzucać na początku niską dawkę, a gdy już się załaduje to dorzut reszty (np. przy 900mg to 300mg na początek a potem reszta). W ten sposób można łatwo uniknąć nieprzyjemności typu nudności :) Drugiej dawki praktycznie nie czuje się jak ładuje, tylko pozytywnie uderza znienacka.
Dobrze, że napisałeś tu posta Floss, zapomniał bym po awaryjny worek na żyganie skoczyć by mieć w pokoju, gdyby żołądek zaczął się buntować.
Czy moja płeć budzi aż takie wątpliwości?
Co do grzybów sam mam zamiar niedługo się o coś pokusić, na sezon wyjeżdżam ze znajomym w Bieszczady na wielkie łysiczkobranie :) Muchomorasów trochę się boję, że coś spieprzę i popsuje sobie wątrobę :(
A co do płci to wybacz, nie zauważyłem na początku.
Swoją drogą, mam takie pytanie (pewnie głupie), o co konkretnie Ci chodzi z "Czy moja płeć budzi aż takie wątpliwości?", w sensie o jakie wątpliwości chodzi. Przepraszam Cię bardzo, ale jestem pod wpływem działania DXM i benzy, więc zdolności logicznego myślenia zaczynają mi stopniowo spadać :(
Tydzień temu zarzuciłem pierwszy raz tusidexa 450. Pierdykną mnie bez ostrzeżenia przed upływem godziny, było to baaardzo pozytywne wejście. Co prawda muliło mnie troszeczkę na bebolu, ale dałem sobie z tym radę Miałem słuchawki na uszach i dobra techniawę no i przeglądałem Hyperka. Włączyłem sobie do tego światła dyskotekowei stroboskop Wszystko mi się rozmyło,zamazały mi się litery a jak już udało mi się coś przeczytać to nie wiedziałem co, tyle się tego naczytałem tutaj że wogule zapomniałem co zapodałem Wogule to bardzo bałem się wziąść pierwszy raz psychodelka , od tygodni w szufladzie kisiłem grzybki, benzaminkę. Bałem się bad tripa, tak często tu opisywanego. Miałem już kiedyś coś takiego po haszu dawno temu, ale ostro trenowałem ostatnio z maryśką nad wkręcaniem pozytywów i wypaliło super. Coś na początku zaczęła swędzieć mnie głowa, drapałem i czułem jak bym miał włosy w oleju, odpalałem sobie fajkę długopisem, było bardzo zacnie. Nie miałem żadnych halucynacji na które bardzo oczekiwałem. Byłem troszkę rozczarowany jak po trzech godzinach zaczeło schodzić, no ale zejście było bardzo przyjemne i dość długie Ważę sporo bo ponad 90 kg no i wiekowy jestem ponad 40ci, choć dragi działają na mnie na samą myśl np gram trawy starcza mi na ponad tydzień, ale nie o to mi biega, chcę poznać prawdziwe halucynacje
Może ktoś mi króciutko odpisać czy można zapodać z alkocholem i czy przy zwiększeniu dawki uzyskam upragnione haluny?
Dzięki pozdrawiam pozytywnie zakreconych
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mmnaswiecie.png)
Mówili: "Narkotyków to ja nie chcę". Dopóki ból stawał się nie do zniesienia
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marsz-wyzwolenia-konopi-w-warszawie-28-05-2022-r-.jpg)
Zróbmy przykrość „gangom ze Wschodu” i zalegalizujmy marihuanę (na dobry początek)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/mandarynki.jpg)
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował
"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/3-448290.jpg)
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków
Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/image-1-1038x692.png)
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych
W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.