Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 154 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: majed »
Moje największe dawki to 18,5mg/kg.
To było te 1350 sigmowe moje próbowane 2 razy, jak jeszcze w Krakowie mieszkałem. Trip zbyt ostry, nieogar zbyt wielki, wizuale zbyt małe i przeogromnie długi czas dochodzenia do siebie potem.

Generalnie zabawa nie warta grzechu.
Przy mojej wadze 73kg najlepiej sprawdza się 900mg (nie chce mi się przeliczać na mg/kg bo i tak biorę 900 i tak).
Wtedy jazda jest optymalnie zakręcona wizualna i ostra.

Ale to już tak wcześniej pisałem, teraz wpadłem tylko żeby podać ile to w moim przypadku mg/kg, skoro to tutejszy fetysz... :D

Pozdrawiam!
Jestem samoświadomością organizującą się na przestrzeni przez wieki
  • 224 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qbkinss »
2700mg/75kg= 36.00

Przy maksymalnej tolerancji...
6 paczek na dzień, a raczej dobę...

Nie radze nikomu... Dochodzi się do siebie jakiś tydzień, w tym 2 dni czułem się dosłownie jak antena, która ściąga sygnały, głosy, fale mózgowe? :rolleyes:
W królestwie owiec wygodniej być wilkiem
  • 47 / / 0
mam nowy 'rekord'
900 mg na moje 53 kg co daje jakies 16,98mg/kg m.c.
Uwaga! Użytkownik queenofoberschlesien nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
@Queen . To jesteś nawet lepsza ode mnie , ale w sumie ja nigdy nie potrzebowałem dużych dawek ( większych niż 900 mg ) . U mnie 900 to 11.25 mg/kg. masy ciała
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 47 / / 0
jednorazowy wyskok. szybko nie powtórzę bo było naprawde dość grubo i czasami traciłam panowanie nad tripem.
450, czyli jakieś 8,5mg/kg wystarczająco mi starcza :)
Uwaga! Użytkownik queenofoberschlesien nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: vadimus »
Największa ?

Pierwszy raz 900
Drugi 1500

Przy wadze ok. 67 kg.

Trzeciego nie będzie...
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2008 przez inmda, łącznie zmieniany 3 razy.
Powód: Pogrubia sie istotne fragmenty.
  • 1602 / 1024 / 7
Nieprzeczytany post autor: CATCHaFALL »
Ostatnio, po nierozsądnym dorzuceniu 150mg do dwadzieścia minut wcześniej zarzuconego 90mg, skoczyło się w pewnym momencie wrażeniem "udaru mózgu". Sparaliżowana prawa część twarzy, 'uskok' wzrokowy, niemiłosiernie wielki ból głowy, podczas próby wstania - wszystko to trwało ok 10 minut, gdyż byłam zmuszona wyjść do kibla, i oczywiście napotkałam problemy z odlaniem się.
Nie są to oczywiście objawy prawdziwego udaru, lecz tak sobie wtedy wkręciłam.
Położyłam się, i przeszło.
900 słabo mnie rusza, ale 1050 mnie wymiotło, niestety tylko na przestrzeni 10 minut, cóż.
Doznałam po tej 'cześci tripu' urazu - i dobrze. Kiedyś w końcu sie obudzić trzeba.
1050 stało się nowym rekordem.
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 43 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: antywszystko »
Moja najwieksza dawka to 750mg na 60kg m.c. Nie wiem ile to jest mg/kg, a liczyć mi się nie chce.
... i chuj
  • 1602 / 1024 / 7
Nieprzeczytany post autor: CATCHaFALL »
12,5
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 913 / 38 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
CATCHaFALL pisze:
Ostatnio, po nierozsądnym dorzuceniu 150mg do dwadzieścia minut wcześniej zarzuconego 90mg,
[...]
1050 mnie wymiotło, niestety tylko na przestrzeni 10 minut,
Gdzieś tu ci się zgubiło albo dopisało jedno zero, chyba że robiłaś sobie test uczuleniowy :).
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".