Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 703 / 40 / 0
Nieprzeczytany post autor: sotbs »
Czemu akurat mleka? Zresztą dobra, nie znam się tak z ciekawości pytam, w każdym razie dziękować. :-)
Uwaga! Użytkownik sotbs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 913 / 38 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
[quote="son.of.the.blue.sky"]
Czemu akurat mleka? Zresztą dobra, nie znam się tak z ciekawości pytam, w każdym razie dziękować. ]

Przed lekami często pije się mleko, bo tworzy fajną tłuszczowo-białkową warstwę pomiędzy delikatnym żołądkiem a lekiem. Jak leku chcesz przyjąć 40 tabletek, to jak znalazł.

Nie polecam natomiast tym, którzy widzą się generujących pięknego pawia po mleku. Nie wszystkim mleko podchodzi. Piwskiem też się fajnie zapija, tylko trudno przestać po jednym, a większe dawki powodują zbyt szybkie wejście DXM, co może źle się skończyć.
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gravs »
jak zaczynałem swoją przygodę z dxm to nie miałem mdłości w ogóle, najwyżej swędzenie. niestety potem zacząłem czytać ulotki, hyperreal no i się zaczęło...
teraz rzygam za każdym razem przy dawkach powyżej 500mg. cytryna, aviomarin, cola - nic nie pomaga.
a sposób na łykanie mam prosty: kisiel! po 3-5 tabletek na raz i w ogóle nie czuć goryczy.
Who are these people, these faces?
Where do they come from?
  • 154 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: majed »
A ja chyba jeden jedyny raz po deksie rzygałem akurat po kiślu i zdecydowanie wolałem ludziom odradzać. Co człowiek to reguła.
Jestem samoświadomością organizującą się na przestrzeni przez wieki
  • 467 / 4 / 0
Ja raz 450 lub 600 rozpuscilem w herbacie %-D wypilem to z obrzydzeniem, musialem dosypac duuuzo cukru ale szczerze odradzam :-/ , a zawsze to herbatka/soczek lyk w usta odchylalem glowe do tylu 5 tablet i polykalem to, na poczatku moze to byc niewygodne ale dochodzi sie do wprawy.
ps.dawniej walilem dexa co tydzien i zamula glowe i pamiec juz nie ta i oczywiscie traci sie magie <_< ale po 3-5 mies przerwy wszystko wraca do normy :-)
edit: ja rzygalem jak przed deksem wzucilem 1 bulke jak sie faza wkreciła to bylo ostre zyganie odradzam jedzenia przed faza 3h minimum.
Ostatnio zmieniony 13 marca 2009 przez Codeine Fanatyk, łącznie zmieniany 1 raz.
Jebac Prohibicje i Cała Policje

Moje posty są fikcja i wytworem mojej wyobraźni.
  • 44 / 2 / 0
Ja jak wale Acodin , to łykam po 20-30 tabletek naraz.
Wiem że to może się wydać niedożeczne ale wg mnie to najlepszy sposób. Wole 2 razy czuć "ten" smak intensywnie niż 10 razy słabo.
PS. Nigdy mi się nie zdażyło żygać po DXM. Jak się leży spokojnie i nie myśli o mdłościach to same przechodzą.
  • 319 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Piroman »
Bo po takiej ilości mało kto ma mdłości (nawet się nie czuje jak się rymuje). Ale bądż ostrożny ze sposobem zarzucania większych dawek - jak ładuję 600 mg naraz to 0 mdłości, więc pmyślałem, że po 750 mg naraz będzie spoko, ale dostałem mdłości i pawia puściłem. Tylko 150 mg różnicy w dawce zrobiło taką różnicę w reakcji żołądka.
Uwaga! Użytkownik Piroman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 81 / / 0
Ja właśnie w innym topicu pisałem na ten redukcji smaku. Kupujesz sobie duże, puste kapsułki żelatynowe. Kruszysz acodin i wypełniasz kapsułki. Ja mam takie dość spore, ale myślałem że więcej wejdzie do jednej kapsułki. Wchodzi ok. 5 tabletek / kapsułka. No i bardzo fajnie. Jesz ile chcesz, a smaku się nie da poczuć. Wydaje mi się że wkręca się też szybciej.
Uwaga! Użytkownik waszmosc nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / 2 / 0
Kurwa co wy cudujecie z tymi kapsułkami, nie prościej kupić tussidex?
Wogle mi acodin smakuje ;]
  • 294 / 11 / 0
Mi smak acodinu w ogóle nie przeszkadza, oczywiście trzeba popić najlepiej colą, chociaż wyobrażam sobie reakcją na ten smak po kilku latach zażywania, już z takim wkurwieniem kolejny raz ten gorzki smak słodkiego tripa... ale poetycko :-D
Zablokowany
Artykuły
Newsy
18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.