Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
lykac to nie problem, ja biore po 10 naraz w 3 szybkich seriach, ale samo patrzenie na 30 tabsow. az taki dreszcz niesmaku przechodzi po ciele ;/
  • 210 / 23 / 6
Nieprzeczytany post autor: inmda »
Jesli znudzil Ci sie smak akodinu mozesz zrobic tak:
-kruszysz tabletki na proszek, ktory wsypujesz do roztopionej czekolady, mieszasz, nastepnie formujesz z tego elipsolidalne drazetki;
-przyjemniej sie lyka lub mozna sobie wsadzic.
"Jeśli potrafisz o tym marzyć, to potrafisz także tego dokonać." - Walt Disney.
[url=http://chomikuj.pl/mac.pp/Dokumenty]backup[/url]
  • 30 / / 0
Nieprzeczytany post autor: petlib »
Niezły pomysł z tą czekoladą. Tylko jakie proporcje tak aby zabić całkiem smak DXM?
Uwaga! Użytkownik petlib nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 533 / 13 / 0
zajebisty pomysł z tą czekoladą! Jedna chyba powinna starczyć na 450mg, nie ? W sumie mozna sobie je wrzuć skruszone do budyniu czekoladowego , tez powinny się ładnie rozejść i nie będzie czuć smaku. Hm... <rozmarzony>
  • 169 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Exagon »
Nowosc od Wedla! PsychoCzekolada! O duzej zawartosci 'witamin'! %-D
A moze do Goracego Kubka Knorra? :-p Hmm.. Tylko ciekawe co temperatura zrobi z DXM?
Interesting.. Very interesting.. :cool:
Ostatnio zmieniony 07 października 2007 przez Exagon, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
Zróbmy acodinowy tort ^_^
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
A moze do Goracego Kubka Knorra? :-p Hmm.. Tylko ciekawe co temperatura zrobi z dxm?
Nie wiem co zrobi temperatura z dxm, wiem natomiast co zrobi acodin z Gorącym Kubkiem... skoro herbata z 3 tabsami aco jest "niewypijalna" ze względu na smak, to pomyśl sobie jaki sie GK zrobi syfiasty po tylu tabsach - prawdopodobieństwo bełtu - 99% prawdopodobieństwo wszamania całego GK - 1% (tylko ćpuni-masochiści)
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 533 / 13 / 0
a ten patent z czekolada ? zabija smak ?
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
zależy czy się rozpusci czy nie... jeżeli tabsy pozostaną nierozpouszczone, tylko zaschną w czekoladzie, mysle ze to wykonalne

jednak z "alternatywnych" sposobów, to jedynym sensownym wydaje mi się zaopatrzenie sie w zelowe kapsułki, kruszenie acodinu i zamykanie go w tych kapsułkach... i tak za dużo jebania się ;) ale jak sie komus nudzi :P
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: pannaR »
ej ja was naprawde nie rozumiem... ja popijam normalnie tabsy woda mineralna i jakos nie narzekam.. w smaku nie sa najgorsze.. acodin w porownaniu z benza to pikus :-D w sumie to mi ten smak jakos nie przeszkadza... nie wiem jak macie z tym problem to proponuje popijac po jednej i odrazu zapijac jakims trunkiem o mocnym smaku <nie chodzi tu o alkohol <_< > wtedy jest mniejsze prawdopodobienstwo poczucia tego smaku... ja tam nie widze problemu :-/ sprobujcie sobie benze albo galke dla porownania :-D
Kaszlesz jak skurwysyn,
bo jarasz za dwóch,
nie masz siły tego rzucić,
wiem siara jak chuj...
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).