Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 648 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Shuudan »
No to ja nie wiem... Jogurt może wpadnie on coś wymyśli. Ale uważam że powinnaś troszkę bardziej uważać, bo niby mały problem ale to może się źle skończyć...
Matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności.

https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
  • 757 / 31 / 0
moze za wczesnie dowalilas aco po zyrtecu, nie zdazyl jeszcze zadzialac czy cos?
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / / 0
moze za wczesnie dowalilas aco po zyrtecu, nie zdazyl jeszcze zadzialac czy cos?
Brałam Zyrtec przez 3 dni przed. I jeszcze dodatkowo wypiłam wapno z kwercetyną...
Lepiej otworzyć oczy i zginąć niż być ślepcem całe życie...
  • 757 / 31 / 0
to nie wiem może coś zjadlas/wypilas nieswiadomie co mialo wplyw na ta jazde. W kazdym razie dziwnie robisz ze jeszcze to ruszasz
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 920 / 162 / 0
acodinka kocham cie :heart:
Uwaga! Użytkownik wonszgrzybojad nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / / 0
Prawie nic wtedy nie jadłam... Ogórki kiszone...??? ale nie mam na nie uczulenia :huh:
Lepiej otworzyć oczy i zginąć niż być ślepcem całe życie...
  • 66 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Vornar »
Witam. Kumpel wzial wczoraj ok 16 cos 450mg dxm w acodinie. Dzisiaj sie budzi i mowi ze ma drgawki, wytrzeszcz oczy itp. Z niczym nie mieszal i rzadnych innych tabletek od dawna nie bral czy wiecie moze co to i czy to normalne? Ja nic takiego nie mialem wiec sie troche martwie. Zaznaczam ze byla to jego pierwsza jazda. Pozdrawiam
  • 648 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Shuudan »
Drganie mięśni, szczęki, wytrzeszcz oczu, ogólne poprawienie nastroju, lekkie znieczulenie ciała to normalne cechy zejścia. Nie ma czego się obawiać. ;)
Matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności.

https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
  • 734 / 3 / 0
Po pierwszej jezdzie trzeslam sie jeszcze pare dni, a mina kota srajacego zostala mi na dluzej. Chyba do teraz, ale to nie o tym. wszystko z nim w porzadku
  • 69 / / 0
Nieprzeczytany post autor: martwa »
ja przez dlugi czas nie odczuwalam zadnych negatywnych skutkow, do czasu. ostatnio nie wiedziec czemu cos zaczelo sie psuc, jak dxm wchodzil, to zaczelam wymiotowac (choc na poczatku takich sensacji nie bylo nigdy, najwyzej lekkie mdlosci). no ale to sie zdarza, nic szokujacego, ze komus zdarzy sie puscic pawia. ale teraz przez tydzien bylo mi niedobrze, ciagle czulam ten dziwny smak w ustach i wydychanym powietrzu (eee?), przez kilka dni nie moglam pic, jesc, palic (to w sumie plus), przelykac sliny (;|), a wzielam 450, nie zwiekszalam ostatnio dawek. wiec chyba nadszedl czas na dluzsze rozstanie z dexem, moj organizm rozpoczal protest.
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.