Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 41 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kosz »
brom obniza potencje na krutko to przez niego nie staje i niechce sie walic, nawpierdalajcie sie sałaty bedzie to samo :-D
Zobacz więcej niż możesz zobaczyć, poczuj więcej niż możesz poczuć, usłysz więcej niz możesz usłyszeć.
Myśl szerzej.
  • 5299 / 104 / 0
Czymże jest seks wobec dxm? :P
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 273 / 1 / 0
pilleater, nieudolna proba aktu seksualnego ;]]]
mimo ze zazwyczaj przy deksie jaram to i tak walenie po nim to meka, a walenie na nim to droga przez meke ;]]]
  • 3523 / 51 / 0
[quote="pilleater"]
Czymże jest seks wobec DXM? ]
niczym, bardzo nudny i przewidywalny, czasem też krótki :blush:
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 577 / 3 / 0
pilleater pisze:
Jako, że mam dobry deksowy humor to potraktuję sprawę bardzo poważnie ;-)
Otóż seks to mogą być dwie rzeczy, jedną jest masturbacja czyli inaczej walenie niemca w kask (lub co to tam dziewczęta sobie robią) a drugą seks z drugą osobą. Branie DXM to taki rodzaj samozadowalania siebie a więc bliżej mu w sumie do masturbacji niż seksu. Za to gdybym przykładowo dał koleżance paczkę acodinu a ona dała by mi paczkę tussidexu to wtedy byłoby to prawie jak seks ;-)
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 289 / 5 / 0
Twilight pisze:
pilleater pisze:
Jako, że mam dobry deksowy humor to potraktuję sprawę bardzo poważnie ;-)
Otóż seks to mogą być dwie rzeczy, jedną jest masturbacja czyli inaczej walenie niemca w kask (lub co to tam dziewczęta sobie robią) a drugą seks z drugą osobą. Branie DXM to taki rodzaj samozadowalania siebie a więc bliżej mu w sumie do masturbacji niż seksu. Za to gdybym przykładowo dał koleżance paczkę acodinu a ona dała by mi paczkę tussidexu to wtedy byłoby to prawie jak seks ;-)

chlopaki powiem krotko. Jezeli mi ktos dalby do wyboru: definytywnie wybrac albo sex albo dex, to bez wachania to 1. Takie dobre ruchanko dziala o wiele lepiej niz psychodela. na szczescie rzadko stajemy przed takimi wyborami :)
Ostatnio zmieniony 23 maja 2007 przez blind ghost, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik blind ghost nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 147 / 5 / 0
hehehehe faceci, faceci :-D Współczuje Wam, i tyle :-) Ja na szczęście nie muszę wybierać pomiedzy dxm a sexem, bo moge miec i to i to naraz :cool: Pomyślcie sobie tylko jaka to przyjemność jak i jedno i drugie się połączy, hehehe :-D
C A R P E D I E M ! ! ! ! ! ! !
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Ale DXM to dysocjant więc jest się jak sama nazwa wskazuje oddzielonym świadomością od ciała. Na logikę wręcz seks po deksie to nic specjalnego.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 577 / 3 / 0
@blind ghost
Hehe, wiadomo, że dobre ruchanko to to czego człowiekowi trzeba ;-)

@chomik_morski
Właśnie zacząłem się zastanawiać nad tym czy kobiety czują taki sam rodzaj przyjemności jak faceci. Na to pytanie to pewnie chyba baaardzo długo nikt nie odpowie :-/

@Kurwik
No oddzielenie oddzieleniem ale dlaczego seks jest tak kurwsko nieprzyjemnny na deksie?
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 33 / / 0
Dla mnie sex po 450 mg dxm był bardzo przyjemny, taki kosmiczny, euforia wielka:) No i erekcja taka, że przez spodnie by się przebił:P Tyle że nie ma szans dojść w czasie rzeczywistym, ale to też plus w sumie:) Więc nie wiem co z wami jest:P
Why can't we drink forever?
I just want to start things over.
ODPOWIEDZ
Newsy
Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.