Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
byłbym wdzieczny za jakies oswiecenie mnie
wujek supra
Kiedyś zarzuciłem 450 zarass po obiedzie i też lipnie było :P
Sproobuj na w miare pusty żołądek :)
Krasnal: morfina działa podobnie jak DXM???
- nie uzależnia tak bardzo jak morfka
- ma bardziej psychodeliczne działanie -to dodaje smaczku dla tego zestawu :D
PS. a mi po 600 mg było trochę ciężko, wystarcza mi 300 - 450 w powyższych mixach :D
- no i se smaka narobiłem właśnie to pisząc ...
Cherry pisze: Witam wszystkich Forumowiczow ]Dla kogos kto lubi ciezkie tripy polecam DXM, daje do myslenia :)[/color]
Edit: czy moge sobie 2 - 3 piwka do tego obalic? Mysle ze na starcik wezme dawke 300mg odczekam jakies 20 min a potem doladuje jeszcze 150mg jak nie zadziala to doladuje sobie jeszcze ze 150mg. Waze 70kg.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.