Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Na mój pierwszy raz z DXM przypadło 1,5 paczki dexa caps, czyli 300 mg. Według dexcalc dla mojej wagi jest to jakoś w 2 plateau, ale ja mocniejszych wrażeń nie potrzebuję. Ładowało się bardzo długo, ale jak siekło, to leżałam przykuta do materaca, nie rozumiejąc zdań dłuższych niż 3 słowa. To mnie chyba najbardziej bawiło, że jak ktoś mówił do mnie dłużej niż te 2-3 sekundy, traciłam kompletnie wątek i nie rozumiałam sensu tej wypowiedzi. Sama też straciłam zdolność formowania słów i czułam się jak totalny retard. Było to całkiem przyjemne.
To była największa dawka, jaką brałam do teraz, i nie czułam na niej żadnego swędzenia ani innych reakcji alergicznych.
  • 134 / 29 / 0
Co w tym widzicie? Zaburzenia koordynacji, rzyganie, nic przyjemnego, masakra dla wątroby.
Robowocking i wygląda sie jak po rozpuszczalniku. Proszę mi wytłumaczyć, czemu to bierzecie bo nigdy tego nie rozumiałem.....
Uwaga! Użytkownik snake3ater jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 631 / 103 / 0
Generalnie to rozważam swoje pierwsze podejście do deksa, chce spróbować tej fazy w końcu. W przeciągu najbliszych dni myśle kupić jedno opakowanie i zrobić próbę uczuleniową, jak mnie w chuj porobi to po prostu będę sobie liczyć w razie czego mniejsza dawkę. Według moich obliczeń, skoro jedna tabletka ma 15 mg deksa(tak głoszą internety) to aby dokonać próby uczuleniowej(zarzucić sobie 90 mg i obserwować reakcje) muszę zjeść całe 6 tabletek. Tak wiec jeśli stwierdzę ze siada fajna fazka i będę chciała faktycznie się tym nacpac %-D to pewnie zrobię to w przeciągu tygodnia od próby uczuleniowej. Iiii teraz mam pytanko, ile ja powinnam zajebac tego deksa żeby wejść tak na 2(albo bardzo słabe 3) plateau? I drugie pytanko, jak dobrać sobie s&s? Zrobić to w nocy w swoim pokoju, czy poprosić kumpla żeby mnie wywiózł do lasu autem i fazowac sobie w aucie(ziomek oczywiście byłby całkowicie trzeźwy). Nie wiem właśnie czy pierwsza pozrzadna fazę po DXM zostawić dla siebie czy lepiej mieć jakiegoś „opiekuna”? Co radzicie?
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 3247 / 354 / 2
Ja mam dla ciebie propozycję. Po zjedzeniu 90mg na pusty żołądek odczekaj 2h. Jeśli będzie ok - wrzuć resztę czyli 210mg. To imo najlepsza opcja.

Z DXM to jest tak... hmm... wiadomo, że bezpieczniej z opiekunem, choć jeśli nie masz uczulenia to nic złego ci raczej nie grozi. Można loratadyne dorzucić dla pewności, albo nawet lepiej wapń. Swędzenie i tak z reguły występuje w pierwszych fazach, ale nie zaszkodzi złagodzić. DXM jest dużo bezpieczniejszy chociażby od kodeiny.

No nie ma co ukrywać, że samemu w ciemnym pokoju, z dobrą muzyką (najlepiej przejmującą, mroczną imo - ostatnio misspill mi przypomniała Venetian Snares, lubię też Extrawelt) jest najlepiej. A jeśli już z kimś, to z drugą zdekszoną osobą.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 3491 / 573 / 1
po próbie spróbuj 2x wiecej- 15 tabsów i macaj ostrożnie ten stan, po tygodniu mozesz sobie sprobowac (w zaaleznosci od mocy tych 15) więcej np 20-30.
Radze powoli, aby sie nie zrazic i nie zrobic krzywdy.
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1 / / 0
Cześć zaczynam zabawę z DXM czyli tak jak czytam i wiem Acodinem którego chce kupić za tydzien , ważne ok 55kg czyli powinienem wziąść ok 18 tabsow tak ?
Chciałbym jeszcze wiedzieć jak dokładnie działa I co powoduje DXM w takich dawkach oraz co powinienem oczekiwać po 1 razie
  • 3247 / 354 / 2
Weź 5 tabsów i odczekaj 2h, jak nie będzie jakichś duszności, to bierz resztę. Na pusty żołądek.

Na 55 kilo powinno być klawo. Czego się spodziewać to masz cały dział. Przygotuj dobrą muzykę i warunki.

Pozdrawiam %-D
  • 1 / / 0
ja tez przymiezam sie do pierwszej przygody z DXM, waże 67 kg i zastanawiam sie ile tabletek i jaki lek wybrac?
  • 3247 / 354 / 2
Tak samo jak kolega. Skoro Tussidex i acodin są po 300mg sprzedawane, to nie ma co na pierwszy raz próbować więcej. Ja walnąłem 450 ale to były zupełnie inne czasy, ale też mi radzono 300.

Lek najlepiej wybrać taki, żeby było jak najwięcej DXM za jak najniższą cenę ;) . W grę wchodzą Tussidex 300mg/~10zł, Acodin 300mg/~10zł, oraz DexaCaps 200mg/~7zł. Z braku laku Tussal 150mg/~7zł. Cenowo ogólnie podobnie wychodzą, Tussidex jak masz to bierz, bo to rzadko spotykane, Acodin też coraz rzadziej niestety.

Pozdrawiam %-D
  • 384 / 63 / 0
Zamierzam jutro pierwszy raz w życiu przyjąć 300 mg DXM. Na co dzień biorę antydepresant Asertin (sertralina) i doraźnie alprazolam. Są jakieś przeciwwskazania jeśli chodzi o te leki i DXM? Wiem jedynie, że z alprą nie powinno się tego mieszać, ale nie wiem jak z sertraliną. Zastanawiam się też, czy przyjąć na początek 100 mg, a po pół godzinie/godzinie resztę, czyli 200 mg, czy lepiej wziąć wszystko od razu?
?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."