Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 987 / 38 / 0
[mention]pomasujplecki[/mention] Bo to taka substancja, którą polubią tylko wybrani %-D
Ja sam uważam DXM za coś cudownego. Nigdy nie zapomnę magicznych podróży, odmiennych stanów świadomości. Naprawdę w jakimś stopniu wpłynęło to na postrzeganie świata przeze mnie. Bardziej mnie uduchowiło :) Tyle tych przygód z dexem miałem, że żadna substancja nie wywołuje u mnie tyle miłych wspomnień :)
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 604 / 115 / 0
Cześć
Przypomniało mi się, że parę lat temu próbowałem ze 2-3 razy dexa (Acodiny).
Chciałem zacząć dość lekko, pamiętam że wziąłem z 25 albo 30 tabsów, i położyłem się z muzą na uszach.
Jedyne działanie dexa jakie poczułem, to głębsze brzmienie muzyki i ten słynny chód robota. Nic więcej.
Czy dawka była za mała? Wtedy ważyłem tylko jakieś 60-65 kg.
  • 3215 / 416 / 0
A ile ważysz teraz ?
W mojej opinii możesz spróbować 600 jeśli 450mg nie zadziałało za mocno. Jeśli masz jakieś doświadczenie z dragami to jeszcze większe dawki też są opcją - kwestia tego jak dobrze znasz swój umysł i organizm
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 987 / 38 / 0
Na różnych ludzie różnie DXM działa, to kapryśna używka. Ja latałem po 450mg, a komuś innemu się nie podobało, i tylko inaczej muzykę odbierał. Ja pierwszy raz wziąłem 20 tabsów czyli 300mg, i też tylko inaczej muzykę odbierałem, a nie miałem halucynacji. Ja myślę, że jeśli masz łatwy dostęp do tej substancji (u mnie np. ciężko kupić tussi), to próbuj z różnymi dawkami, wrzuć teraz powiedzmy 450mg. Jak okaże się za mało, to walnij 600mg. Uważaj tylko by nie przesadzić, bo może się okazać, że DXM jednak Ci się nie spodoba, a wyższe dawki pogłębią tylko skutki uboczne. Znałem osoby co brały kilkukrotnie dawki 450mg i narzekały na słabe działanie, a potem brały od razu 900mg lub więcej i zdychały w męczarniach i nigdy już do tej cudownej substancji nie wróciły. Pamiętaj, to Ty znasz najlepiej swoje ciało i umysł, i sam najlepiej dobierzesz sobie dawkę. Pamiętaj, nic na siłę, bez nerwów, a wszystko powinno być dobrze :)
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 289 / 11 / 0
Mam zamiar wziąć za chwilę DXM! Myślałam na początek 150 i wziąć Zyrtec. Co myślicie?
Uwaga! Użytkownik zerowatolerka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3529 / 576 / 1
Tania antyhystaminA robi robotę. Ja na początku też musiałem je brać ale jadłem 450 dexa
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 289 / 11 / 0
No muszę obadać najpierw :-) ile czasu się aktualizuje?
Uwaga! Użytkownik zerowatolerka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3529 / 576 / 1
Ładuje się a nie aktualizuje [emoji14] u mnie acodin 30 do max godziny. Ale po 40 już bym się spodziewał efektów. Nie oczekuj cudów po takiej ilosci

• 289 / 11 / 0
Mam 300, ale nigdy nie brałam nie robiłam też próby uczuleniowej. Wrzucić te 300? :-D
  • 3529 / 576 / 1
Zawsze istnieje szansa że jesteś uczulona. Weź 90 a jak nic nie będzie to dalej 210, może jutro.
Jeszcze przyłoże rękę do czyjejś śmierci i co

ODPOWIEDZ
Newsy
Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.