Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 213 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: mundziel »
W wodzie? To chujowo, spróbuj w spirytusie, fhui wieksza rozpuszczalność.
Uwaga! Użytkownik mundziel jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ef »
No wiem, ale nie cierpię mixu alko z dexem ;] . Woda mnie satysfakcjonuje.
  • 29 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Dresu »
hmm najlepiej to chyba tussidex zjeść zamiast kaszlodynu z moich doświadczeń wiem że tussi szybciej sie wchłania
Ksywe "Dresu" porzuciłem dawno temu śmierdziała gimnazjum...
Teraz to ja Obama;D
  • 2 / 1 / 0
popijanie tigerem być może wzmacnia i przyśpiesza przy damskich dawkach typu 10-15 tabletek. Na pewno na pusty żołądek zdecydowanie szybciej wejdzie i oczywiście branie na raz a nie po 5 tabletek co 5 minut spowoduje szybszą faze i znacznie mocniejszą. Osobiście raz rozdrobniony acodin zalałem sokiem porzeczkowym. Wyglądało to jak barszcz a o smak nie pytajcie jednak wtedy weszło we mnie najszybciej. Zamiast 2-3godzin w przeciągu max 1 godziny i było to 30 tabletek a trzepnęło jak 45-60 :) pozdrawiam
  • 565 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: FreeOfMe »
Alko jak najbardziej, ale jesli masz problemy z wymiotami to nie polecam, gwarantuje, ze doladujesz kibel dekstrometorfanem. Cieply plyn zaraz po zarzuceniu pierwszej dawki moglby byc pomocny.
Wydaje mi sie, ze napoj energetyczny nieco wydluza dzialanie, ale nie jestem pewien. Nawet jesli to to wydluzone dzialanie i tak jest niczym.
Feel free. Of me.
  • 124 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Purple Haze »
A ja po wszamaniu, zalewam cytrynadką, oraz przyjmuję dużą dawkę nikotywny + pusty żołądek. 20-30 minut i idzie fruwać.

Druga moja metoda: Wcinam wcześniej z trzy tablety Travimax'u pobudzającego trawienie, oraz wrzucam np. 30 aco i po 10 minutach drugie 30 :) Po godzinie masz maxksymalny potencjał
Uwaga! Użytkownik Purple Haze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 14 / 0
moja metoda na szybie wejście: na pusty żołądek zjeść talerzyk pysznej Żupy Ż Akodynu %-D http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 69#p682369
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / / 0
mi wchodzi po 20 minutach, gdy zjem na szybko, na pusty żołądek i popije ciepłą wodą (:
Uwaga! Użytkownik bangzilla nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 192 / 1 / 0
Energy drink na zapicie tabletek + papieros, wchodzi szybciej i z większym kopem, w trakcie wejścia drugi szlug neutralizuje mdłości.

Kiedyś z braku energola zapiłem mocną kawą i rzygałem na zejściu, pewnie podrażnienie żołądka czy coś.
Uwaga! Użytkownik Kostycz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
pusty żołądek, zapicie piwkiem np. Tatra mocna czy coś w ten deseń, chyba, że dla smaku Cooler i obiadek po tym. Właśnie pierwsze fazy łapią po 20 minutach, a trzymają się od godz. 15 do minimum 20.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.