Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 392 / 4 / 0
TTTja
Pamiętacie jak chciałem zakładać stowarzyszenie i wieść ludzi ku oświeceniu.
Jak mogłem coś takiego robić skoro nie umiem nawet napisać o co mi chodzi. Jeszcze jedna teza by nie brać aco i innych mózgojebów.

Dear pamiętasz z Monroe jak pisał w pierwszej swojej książce, że miał trudności z powrotem do ciała. Sugier pisał o pasożytach w PoZa dziwnych tworach atakujących go.
Tam w Nie świecie nie wszystko jest cacy.
  • 968 / 96 / 0
Kto to Sugier?
  • 358 / 2 / 0
  • 1587 / 11 / 0
DearWhoever pisze:
Ja to nawet nie wyszłam zdekszona, mówiłam blokada. Raz zdarzyło mi się spontaniczne oobe w nocy kiedy byłam trzeźwa i parę razy świadomy sen, który poniekąd troszeczkę kontrolowałam.

Romantyczka może źle napisałam, nie powiem Ci które to robią , które nie, nie znam się na tym jakoś super, chodzi o takie 'mózgojeby' i dxm definitywnie nie pomaga w synchronizacji półkul mózgowych, na dłuższą metę zaburza w jakiś tam sposób pamięć i to na pewno. Nawet zaczynam ostatnio myśleć , że i marihuana wpływa na mnie źle, nie zawsze palę codziennie, ale parę razy w tygodniu ( czasami co parę tyg albo ewentualnie miesiąc) i to mnie 'cofnęło' , w sensie- nie jestem w stanie nawet zapamiętać snów z ostatniego miesiąca / 2 miesięcy. Chyba powinnam sobie zrobić detox od wszystkiego, ale nie umiem utrzymać prawdziwego stanu trzeźwości przez dłuższy czas, zawsze musi być coś. Dobrze że już nie wpieprzam chociaż kaszlodynu od 8 miesięcy. Romantyczka jeśli zależy Ci na obe to naprawdę radzę Ci rzucić ten shit :) A nawet jeśli nie rzucisz to mam coś dla Ciebe- nie wiem czy słyszałaś o Robercie Monroe ( moim zdaniem każdy kto zajmuje się poważnie tematem obe powinien przeczytać jego książki + parę innych, w tym jego ucznia Moena), ale mniejsza z tym. Robert razem z innymi ludźmi wymyślił coś takiego jak Hemi Sync. http://www.hemi-sync.pl/ Tutaj jest wszystko o tym. W ten sposób można krok po kroku trochę ćwiczyć by jakoś osiągnąć to obe, zaczyna się od relaksacji, a potem do usypiania ciała krok po kroku i tak dalej.. Są 'części' tego programu, ale też coś takiego jak Meta Music, muzyka która synchronizuje Ci półkule mózgowe, a Ty możesz coś robić w trakcie( chociaż najlepiej się wtedy relaksować) Mogę Ci podesłać co nieco, bo mam materiały w wersji FLAC , czyli tej super dobrej. No.. i tylko musisz znać angielski, jeśli byś tego słuchała.

ps. najlepiej byś zrozumiała jak mogą wyglądać doświadczenia podczas hemi sync, gdybyś przeczytała książki Moena, ale do niczego nie namawiam :rolleyes:
Ja nie jestem jakimś laikiem w tych kwestiach ;P Może nie przeczytałam wszystkich książek Monroe'a , ale ogólnie orientuję się w temacie, tych nazwiskach, falach mózgowych etc. Ale byłoby fajnie, gdybyś mi podesłała nagrania, bo widzę, że trzeba za to hemi-sync płacić :/
Eh, a niby , co uważasz za "mózgojeb"? Ayahuascę też? Nie można wszystkiego do jednego worka wrzucać %-D

Nagniot, kiedy w końcu zrozumiesz, że nie aco szkodzi, lecz zdecydowane przeginanie w częstotliwości i ilości spożywania dxm? ;>
  • 358 / 2 / 0
Chaotka, wpisz sobie w duckduckgo Hemi sync RS, nie będziesz musiała nic płacić.
  • 2637 / 37 / 0
A najlepiej wgl tego nie testuj bo i tak nie zadziała. Ale Ty i tak stestujesz zeby spawdzic czy niedzialajacy program dziala i cos daje. Nie, nie daje i nie działa.
  • 392 / 4 / 0
Najlepiej na początku poćwiczyć metodę 4+1 i pobawić się LD.
Jak to się spodoba to ruszyć głębiej.
  • 1587 / 11 / 0
No tak czytałam o tym i zastanawiam się, czy słuchanie i-dosera już nie opłaca się bardziej :P
  • 2637 / 37 / 0
Nie. Jedno wszystko i to samo. Poczujesz sie najwyżej trochę senna, nic wiecej.
  • 3250 / 355 / 2
Nie przesadzajmy, działa napewno, szczególnie clean dosy.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.